Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! 

Έχω ένα HTC desire 310 το οποίο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εγώ.

Πριν από λίγο καιρό άρχισε να το χρησιμοποιεί η μητέρα μου. Όταν το ανοίξαμε επειδή ήταν η πρώτη επαφή της μητέρας μου με smartphone δεν κρίναμε απαραίτητο να αγοράσουμε και να βάλουμε κάρτα μνήμης στο κινητό.

Πρόσφατα μου είπε ότι της βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει αρκετό χώρο ώστε να αποθηκεύει καινούργιες εφαρμογές χωρίς όμως να έχει αποθηκευμένες πολλές εφαρμογές στο κινητό.

Λόγω του ότι δεν έχω μεγάλη εξοικίωση με κινητά android διότι είμαι χρήστης iphone θελω να σας ρωτήσω τα εξής: 

1) Μια κάρτα μνήμης θα έλυνε το παραπάνω πρόβλημα ή στην κάρτα αποθηκεύονται μόνο εικόνες, τραγούδια και βίντεο; (Να διευκρινήσω ότι δεν μας ενδιαφέρει η αποθήκευση εικόνων και ήχων αλλά κυρίως εφαρμογών)

2) Το κινητό έχει πολλές εφαρμογές της google προεγκατεστημένες οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται από τη μητέρα μου, όταν πάω να τις διαγράψω μου βγάζει μήνυμα ότι η διαγραφή αυτών (των προεγκατεστημένων δηλαδή) εφαρμογών μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού. Κατά πόσο αληθεύθει αυτό. Να τολμήσω να τις διαγράψω ή όχι;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και τη βοήθεια σας. 

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις μια κάρτα μνήμης έστω και στα 16 GB που είναι σχετικά φθηνές αυτό το καιρό. Σε αυτήν αποθηκεύεις φωτογραφίες, τραγούδια, μεταφέρεις από την κύρια μνήμη, ότι από αυτά έχεις, καθώς και εφαρμογές που μεταφέρονται.

Έτσι δεν πειράζεις τίποτα από τα προ εγκατεστημένα και έχεις ελεύθερο χώρο και στις δύο μνήμες για πάσα χρήση μελλοντικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα

Για μενα δεν αξιζει να βαλεις καρτα σε αυτο το κινητο.

Εχει διαδικασια και για να βγαλεις τις εφαρμογες του κινητου,αλλα και αλλη διαδικασια για να περασης εφαρμογες στην καρτα.

Ολα αυτα θελουν rootαρισμα το κινητο και καποιον που ξερει απο αυτα.

Τα λεω αυτα γιατι ειπες οτι εχεις iphone και αν σου δωσω τις διαδικασιες μπορει να σου φανουν βουνο η κινεζικα

Αυτα απο εμενα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Στο public που πήγα σημερα και ρώτησα για κάρτες μνήμης μου είπαν ότι δεν γίνεται να περαστόυν εφαρμογές στην κάρτα και γι'αυτό ρωτάω και εδώ για να το επιβεβαιώσω.

Το κινητό αυτήν τη στιγμή ζήτημα είναι να έχει 2 φωτογραφίες στην μνήμη του, οπότε δεν τίθεται θέμα μεταφοράς αυτών σε κάρτα μνήμης (διότι δεν νομίζω πως 2 φωτογραφίες θα μου ελευθερώσουν ιδιαίτερα πολύ χώρο).

Επίσης μου είπαν ότι από τα 4 GB μνήμης που έχει το κινητό τα 2 περίπου καταλαμβάνονται από το λογισμικό του πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μένουν μόνο 2 GB για εφαρμογές και άλλου είδους αρχεία.

Οπότε αν καταλαβαίνω καλά η μόνη εναλλακτική είναι η αγορά καινούργιου κινητού με μεγαλύτερη χωριτηκότητα σε μνημη. 

Αν βλέπετε ότι υπάρχει κάποια άλλη πιθανή λύση ή αντιμετώπιση του προβήματος θα χαιρόμουν πολύ να μου πείτε.

Δημοσ.

Μπες ρυθμισεις-εφαρμογες-ολα και στις προεγκατεστημενες εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι π.χ. google drive hangouts etc κανε διαγραφη δεδομενων - καταργηση ενημερωσεων - απενεργοποιηση με αυτην την σειρα... Θα κερδισεις rom και ram... Για παραπανω παμε αλλου και χρειαζονται ή skills ή καθοδηγηση.....

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, καλό είναι να αγοράσεις μια καρτούλα, δεν είναι πολύ ακριβή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...