hxkg Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κοιταζοντας τις προσφορες απο τις 3 εταιριες η φθηνοτερη φαινεται η Wind (20 gb 20 euros αντι 35 των αλλων). Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα απο τα sites τους?
me3ikan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι η wind με το ζόρι πιάνει 3g την στιγμή που οι άλλες έχουν 4g με αρκετά καλή καλυψη
humanoid Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά στην Αθήνα όπου ζω και κινούμε τον περισσότερο χρόνο, το σήμα είναι μια χαρά. Για να μην πω καλύτερο από το εταιρικό Vodafone που και αυτό έχω πάντα μαζί μου...
me3ikan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά στην Αθήνα όπου ζω και κινούμε τον περισσότερο χρόνο, το σήμα είναι μια χαρά. Για να μην πω καλύτερο από το εταιρικό Vodafone που και αυτό έχω πάντα μαζί μου...Φυσικά και είναι μια χαρά αλλα για ομιλία μόνο! Kαι μπορεί να φαίνεται καλύτερο αφού εκεί που η cosmote ή η Vodafone πιάνουν 3 γραμες lte η έστω 3g η wind πιάνει φουλ GPRS η EDGE!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα