ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αλανια θελω μια προταση για ενα ποιοτικο setακι mouse και keyboard..Δεν κανω καποιο ιδιαιτερο gaming οποτε θελω απλως να εχουν τα απαραιτητα πληκτρα πανω..Επισης ειναι σημαντικο να ειναι ενσυρματα διοτι δεν γουσταρω να ψαχνομαι καθε λιγο και λιγακι με μπαταριες.. max 35€ PS: δεν ειναι απαραιτητο να ειναι της ιδιας εταιριας.. Ευχαριστω!!!
thodoris20s Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 φίλε μου Site: Εδώ είσαι! Είναι ότι πιο τίμιο κυκλοφορεί στο budget που θες από την coolermaster και θα σε καλύψει άνετα στο gaming. Τσέκαρε και reviews στο youtube να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενά μου
duffyduck Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 για mouse προτεινω αυτο που εχω Logitech M318e, απλο mouse αλλα καλο για την κατηγορια του δεν ξερω ομως αν υπαρχει πια στην αγορα μαλλον αντικατασταθηκε με το M500 1
Liapisftw Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 φίλε μου Site: https://www.skroutz.gr/s/3985657/CoolerMaster-Devastator.html">Εδώ είσαι! Είναι ότι πιο τίμιο κυκλοφορεί στο budget που θες από την coolermaster και θα σε καλύψει άνετα στο gaming. Τσέκαρε και reviews στο youtube να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενά μου +1 και απο εμενα για το devastator. Το εχω και εγω. Το πληκτρολογιο ειναι μια χαρα τιμιο αλλα το ποντικι ειναι μετριο. Στα χρηματα αυτα παντως ειναι vfm κατα την γνωμη μου.
big7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγω προτεινω το σετ coolermaster octane.Tο εχει το eshop στα crazy sundays αυτη τη βδομαδα 35ευρω. Η διαφορα πρεπει να ειναι τα 7 χρωματα στα λεντ Το πληκτρολογιο τρομερο αλλα το ποντικι λιγο ελαφρυ για τα γουστα μου
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εγω προτεινω το σετ coolermaster octane.Tο εχει το eshop στα crazy sundays αυτη τη βδομαδα 35ευρω. Η διαφορα πρεπει να ειναι τα 7 χρωματα στα λεντ Το πληκτρολογιο τρομερο αλλα το ποντικι λιγο ελαφρυ για τα γουστα μου Link?
big7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-sgb-3020-kkmf1-us-octane-gaming-set-p-PER.642526 Το παρελαβα και ειναι τελειο, μονο και μονο το πληκτρολογιο αξιζει τα 35€ Το ποντικι μου φαινεται λιγο ελαφρυ γιατι ειμαι συνηθισμενος απο ασυρματο με μπαταριες αλλα και αυτο καλο ειναι Τα πληκτρα εχουν πολυ ωραια αισθηση, σαν μια λεπτη επιστρωση καουτσουκ, οχι σκετο πλαστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα