doomx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 To f-prot einai polu pio mikro se arxeio install (8MB), troei elaxista resources kai den eixa pote provlima me ious. Tautoxrona prosfata vrika mia mixani scannarismatos apo command line tis McAfee kai to exo kai auto. H teleutaia ekdosi scannarei kai ta email (alla den vrikseis eukola na to "agoraseis"). H ekdosi pou exo ego 3.12 me exei afisei polu euxaristimeno. Ta updates ta kanei mono tou se periptosi pou to exeis pragmatika agorasei. Allios prepei na ta kaneis manually. Peripou 2-3 fores ti vdomada exei updates s ta definitions pou einai peripou 2MB sunolo. To F-Secure exo akousei kai ego oti einai polu kalo, alla sunexizei na mou fenetai pio varu (den to exo dokimasei giati 20MB einai kamposa).
gv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Den xerw re gv alla to afhsa to f-secure giati ute email protection eixe ute eixa vrei serial gia tin version pu eixa katevasei...Pros to paron eimai me to AVG kai vrhka to setting pu xreiazetai gia na scannarei incoming kai outgoing emails me to outlook express kai perimenw na vgei crack gia NAV2k4 gia na valw auto....! file giorgo den prospa9o na epivalo se kanena tipota ... prospa9o mesa apo enan tekmiriomeno dialogo na ma9o kai ego pragmata ... kai an egina ligaki apotomos einai giati exo spatalisei polles ores psaxnontas gia to "KALYTERO" AV to opoio an eides ta link pou sou edosa den einai kai kati aplo (px to f-secure mporei na g...ei sta xp alla ontos einai poly kako sto linux) pantos kaskersky f-prot kai mcafee einai kai auta mesa stin proti 5 ada.
Excelsior Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Re paidia exeis kanenas to serial apo to F-secure 2003? Kai giati emena mou katebase to Antivirus 5.40 kai oxi to 5.41 opos diabasa parapano se esas?
SoTiRiS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 excelsior den zitane fanera serial,crack klp klp,iparxoun kai ta pm. episis mporeis na antikatastiseis tin akompsi lexi serial,crack klp klp me kati pio omorfo gemato iponooumena opos gia paradeigma to "sinodeutiko arxeio"...an kai i kaliteri lisi einai to pm. xreiazete mia prosoxi sto thema giati oi kairoi einai poniroi kai diskoloi... episis mia kali arxi tha itane na diabaseis tous kanones xrisis tou forum,oste sto mellon na min kaneis tetoia lathi.
gv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Re paidia exeis kanenas to ????? apo to F-secure 2003? Kai giati emena mou katebase to Antivirus 5.40 kai oxi to 5.41 opos diabasa parapano se esas? Excelsior svise amesos to minima sou giati 9a sou kano format sto disko sou ... ANTE ME TIS M@L@KEIES SAS
Adavis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Τι προτείνεται για εμάς που έχουμε ξεμείνει με Ρ ΙΙΙ ; Κάτι λίγο πιο ελαφρύ...
lallasgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2003 Poly kalo episis kai elafri einai to antivir xp.Einai molis 3-4 mb kai kanei arketa kali douleia.Einai free kai poly elafri.Egw xrisimopoiousa mexri to kalokairi to norton system works 2003 kai ola mexri tite mia xara.Apo septembri ebala norton system works 2004 kai to systima sernotan(athlon xp 2000...).Arxiza na psaxnomai loipon tote kai diabasa se mia alli syzhtisi sto forum gia to antivir xp to katebazw loipon to kanw install ena grigoro search kai amesw mou brike 5 trojan ious pou den ebriske o norton.Apo tote to empisteyomai.To mono kako einai oti den exei aytomato update kai kathe fora pou kaneis update den sou katebazei mono ta arxeia pou loipoun alla pali olo to programma.Tespa.Oson afora gia to f-secure to exoume sti sxoli mou kai einai pragmati para poly kalo alla kapws bari opws exei proanaferthei.Bebaia se polla test pou exoun ginei brisketai stin koryfi twn AV me apotelesmatikotita 97% peripou. Gia osous loipon exoun arketa kalo mixanima to proteinw anepifilakta to f-secure.Gia osous den mporoun na to sykwsoun as dokimasoun to antivir xp kai pisteyw oti tha meinoun ikanopoiimenoi.Filika...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.