miltgiorg Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 καλησπερα σε ολους!! θελω την βοηθεια σας στην επιλογη υδροψυξης!! ειχα παρει μια raijintek triton για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και δυστηχως εσπασε!! δεν προλαβα καν να την βαλω ητανε σπασμενη απο πριν!! και τωρα εχω πιστωτικο απο e-shop!! θελω να αγορασω μια υδροψυξη εχετε να προτεινεται καποιες? budget μεχρι 150 €!! θα ηθελα να υπαρχει και η δυνατοτητα καποια στιγμη να γινει custom!! η και μια custom εξαρχης δεν υπαρχει προβλημα αν ξερετε καμια απο e-shop!! ΥΓ: η raijintek triton δεν υπαρχει στο e-shop λογω ελλειψης και δεν ξερουν ποτε θα ερθει ετσι μου ειπανε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palamas Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/nzxt-kraken-x61-complete-watercooling-kit-280mm-p-PER.814712 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ωραια αυτη!! αλλα επειδη στην raijintek ηθελα να κανω push-pull και πηρα 2-120 ανεμιστηρες υπαρχει η δυνατοτητα να βαλω πισω 2χ120 και μπροστα 2χ140 που εχει ειδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μόνο και μόνο αν δεις τις τρύπες της φωτογραφίας, θα καταλάβεις ότι παίρνει μόνο ανεμιστήρες 140αρηδες. Και ναι, το eshop δεν έχει λάθος φωτογραφία, θαύμα, μερικά καταστήματα έχουν λάθος φωτογραφίες και μπερδεύουν τον κόσμο σε αρκετά προϊόντα. https://www.nzxt.com/product/detail/147-kraken-x61-liquid-cooler.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 οποτε παμε για αλλη υδροψυξη!! ακουω προτασεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μπορειςς να χρησιμοποιησεις εναν ανταπτορα για την δουλεια που θες απο 140 σε 120. H nzxt ειναι απο τις καλυτερες βεβαια δεν υπαρχει η δυνατοτητα να γινει custom και ο περιορισμος του eshop το κανει απιθανο να βρεις κατι τετοιο εκτος αν δωσεις και αλλα χρηματα για να πας σε custom. Επισης μπορει το κουτι σου να παρει ψυγειο με 140αριδες ανεμιστηρες ? Βεβαιωσου πρωτα αν δεν το εχεις κοιταξει https://www.google.gr/search?q=120+to+140+fan+adapter&biw=1366&bih=643&site=webhp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=_OlmVcuUGorXU46cAQ&ved=0CB4QsAQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το εχω κοιταξει!! το κουτι ειναι το aerocool xpredator black edition full tower!! και μιας και που βλεπω το πσ της υπογραφη σου εχεις την υδροψυξη που θελω!! :/ εγω αυτη θελω http://www.skroutz.gr/s/2824440/Alphacool-NexXxoS-Cool-Answer-240-LT-ST.htmlρωτησα το e-shop αν μπορουν να την φερουν και περιμενω απαντηση!! αυτο που μου αρεσουν σε αυτες ειναι το 5,25 που εχουν μπροστα και φαινεται το υγρο!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομορφια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αν μπορουν να στο φερουν μια χαρα θα ειναι. Ναι ειναι αρκετα ωραιο. Σε αποδοση ειναι λιγο χειροτερη με τις καλες closed loops. Βρες κανενα review να δεις τις επιδοσεις της πριν αποφασισεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ψαχνω για την συγκεκριμενη αλλα ελαχιστα πραγματα!! και βιντεο λιγα!! ξερεις δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα των lt-st με την δικια σου την ddc/xt!! απο οτι καταλαβαινω λιγο αλλαζει η αντιλια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 αλλαζει η αντλια και το ψυγειο μπορεις να μπεις στο site της alphacool για να δεις τι διαφορες στα kit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ναι και το ψυγειο οντως!! μακαρι να μου πουνε οτι μπορουν να την παρω!! εχεις ριξει και χρωμα?? και κατι τελευταιο το υγρο με το οποιο ερχεται ειναι απο αυτα που αν τρεξουν και πανε στο συστημα δεν χαλαει το πσ η οχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Οχι δεν εχω βαλει χρωμα το προτιμω διαφανο,δεν εχω ιδεα για το υγρο δεν το εψαξα καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! και γενικα ολους!! μεχρι παντως να μου απαντησουνε αν καποιος εχει καποια καλη αποψη για καποια υδροψυξη ας μου πει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 καλησπερα σε ολους!! θελω την βοηθεια σας στην επιλογη υδροψυξης!! ειχα παρει μια raijintek triton για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη και δυστηχως εσπασε!! δεν προλαβα καν να την βαλω ητανε σπασμενη απο πριν!! και τωρα εχω πιστωτικο απο e-shop!! θελω να αγορασω μια υδροψυξη εχετε να προτεινεται καποιες? budget μεχρι 150 €!! θα ηθελα να υπαρχει και η δυνατοτητα καποια στιγμη να γινει custom!! η και μια custom εξαρχης δεν υπαρχει προβλημα αν ξερετε καμια απο e-shop!! ΥΓ: η raijintek triton δεν υπαρχει στο e-shop λογω ελλειψης και δεν ξερουν ποτε θα ερθει ετσι μου ειπανε!! Μαλλον μερικοι δινουν απαντησεις χωρις να διαβαζουν, εαν ο φιλος κανει λαθος αγορα θα σφυριζεται αδιαφορα μετα; Σωστος ο akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 και ναι μπορουνε να μου την φερουνε!! http://www.e-shop.gr/alphacool-nexxxos-cool-answer-240-lt-st-set-p-PER.643126 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα