uRcrazy Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παρήγγειλα πριν 25 μέρες περίπου από το e-shop σχεδόν έναν ολόκληρο υπολογιστή σε κομμάτια στα οποία αναγραφόταν ότι ήταν διαθέσιμα για άμεση αγορά.Περνάνε λοιπόν κοντά 2μιση βδομάδες και μου λένε πως ο επεξεργαστής και η μητρική δεν υπάρχουν σε απόθεμα.Όλα εντάξει τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά ,ακυρώνω τη παραγγελία κάνω μια καινούργια αλλάζοντας τη μητρική και τον επεξεργαστή.Ακόμα περιμένω μετά από μιαμιση εβδομάδα..!Τι τρέχει με δ'αύτους? Τουλάχιστον ας αλλάξουν στο site τις μέρες παραλαβής παραγγελίας και τη διαθεσιμότητα στα προϊόντα...ελεος!
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αν είμουν στην θέση σου με τόση καθυστέρηση θα αγόραζα από αλλού 1
InfernoN Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ε ναι αγορασε τα κομματια που σου λειπουν απο σκρουτζομαγαζα με πολλες αξιολογησεις μην τραβας οτι δεν τραβιεται 1
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/464018-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-e-shop/
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ακριβως το ιδιο πραγμα απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχει παρατηρηθει και στα προιοντα απο Crazy Sundays. Ενω πολλες φορες τα εμφανιζει διαθεσιμα για παραγγελια,αν εισαι ατυχος μπορει να χρειαστει να περιμενεις και κοντα 1 μηνα και καποιες φορες παιρνεις και την απαντηση του τυπου''δεν προκειται τελικα να φερουμε''. 1
Theo1903 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Όταν κάνεις την παραγγελία ,σου δίνει τον αριθμό παραγγελίας .Καμια 15-20 νούμερα .Αν τον βάλεις αυτόν στην εξέλιξη παραγγελίας σου λέει απτην 2η μέρα εφόσον το προιον είναι διαθέσιμο ή όχι .Μπορεί να βγάζουν πολύ συχνά προιόντα μη διαθέσιμα αλλα αν παρακολουθείς μπορείς να ξέρεις άμεσα ,πράγμα το οποίο δεν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό απο άλλα μαγαζιά . Αν έχεις προσθέσει και e-mail στην παραγγελία ,τον αριθμό στον έχει στείλει κιόλας στην αυτόματη επιβαιβέωση
micahel Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εγώ πάντως ποτε δεν είχα θέμα, οσες μέρες έλεγε παντα μέσα έπεφταν. 2-3 μέρες έλεγε, το απόγευμα ηταν στο υποκατάστημα. 7+ έλεγε στις 9 το ειχα . σε μια περιπτωση που είπαν οτι θα παραλάβουν στις 25 του μήνα πχ, 25 του μήνα απόγευμα το είχα. Αν και εσυ αγορασες κάτι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας η 7+ δεν σου φτενε. Και εφωσον ακυρώσεις την παραγγελία η νέα παραγγελία μετράει σαν καινούργια! Το καλύτερο αν τα προϊόντα λένε πολλές μέρες είναι να τους πάρεις τηλ και να ρωτήσεις ενα ενα για σιγουριά. Πες μας πια κομματια πήρες. 1
άδικος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αν και εσυ αγορασες κάτι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας η 7+ δεν σου φτενε. Και εφωσον ακυρώσεις την παραγγελία η νέα παραγγελία μετράει σαν καινούργια! Το καλύτερο αν τα προϊόντα λένε πολλές μέρες είναι να τους πάρεις τηλ και να ρωτήσεις ενα ενα για σιγουριά. Πες μας πια κομματια πήρες. Παρήγγειλα πριν 25 μέρες περίπου από το e-shop σχεδόν έναν ολόκληρο υπολογιστή σε κομμάτια στα οποία αναγραφόταν ότι ήταν διαθέσιμα για άμεση αγορά. Ακριβως το ιδιο πραγμα απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχει παρατηρηθει και στα προιοντα απο Crazy Sundays. Ενω πολλες φορες τα εμφανιζει διαθεσιμα για παραγγελια,αν εισαι ατυχος μπορει να χρειαστει να περιμενεις και κοντα 1 μηνα και καποιες φορες παιρνεις και την απαντηση του τυπου''δεν προκειται τελικα να φερουμε''.
uRcrazy Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτά είναι τα κομμάτια που παρήγγειλα προ ημερών μπορείτε να δείτε κιόλας ότι είναι διαθέσιμα.
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ωραία μπορεί να έχει συμβεί οτιδήποτε να μην έχουν τελικά τα πράγματα και απλα να μην έχουν ανανεώσει το site , απλα πήγαινε σε αλλο μαγαζί αν δεν θέλεις να περιμένεις 1
HellhammeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 μπορεί απο σφάλμα κάποιο απο τα προιόντα να φένεται διαθέσιμο στο site και να μην είναι στην αποθήκη με αποτέλεσμα να καθυστερεί όλη η παραγγελία, μου είχε συμβεί και μένα κάτι ανάλογο και μου είχαν πει αυτό. Μέσα στη βδομάδα βρίσκουν το πρόβλημα απλά δεν σε ενημερώνουν άμεσα, πρέπει να τους πάρεις εσύ και να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε το "προβληματικό" προιόν.
Theo1903 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Και για του λόγου το αληθές ,έρχομαι με στοιχεία . Παρήγγειλα το corsair k70 rgb Πέμπτη 21:35 το βράδυ και 12:55 της επομένης μου στείλανε για παραλαβή ...ότι πιο γρήγορο έχω δεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα