nightwalker1990 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Και επωνυμο, και κινεζικο; Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, και μην το παρεις στραβα απλα ειπα να σχολιασω
JohNickZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Οποίος δεν έχει δοκιμάσει, δεν θα μαθει ποτε. Δεν σας κατηγορω, αλλωστε καπως πρεπει να βγαλουν λεφτα κ οι μεγαλοι κ καπως πρεπει να δημιουργηθουν κ τα fanboys. Κατα τα αλλά, όλα τα κινητά Κινέζικα είναι, μην σκοτωνεστε!
giorgoslouk Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και επωνυμο, και κινεζικο; Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, και μην το παρεις στραβα απλα ειπα να σχολιασω Ναι φίλε μου. Και επώνυμο και κινέζικο. Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι η Huawei είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως. Όλα τα μηχανήματα και των τριών δικτύων στη χώρα μας είναι Huawei. Ποια θεωρώ επώνυμα; Huawei Zte Lenovo Xiaomi Meizu Oppo 1+1 Αυτά.
galistaboy Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται και πάντα από σχολιασμό άρθρου ξεκινάει η συζήτηση και σε διαμάχη για κάτι άλλο καταλήγει;;;; Υ.Γ. Ναι όντως ακούγεται κάπως περίεργα το “επώνυμο κινέζικο” αλλά όντως έχει δίκιο ο giorgoslouk οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας του κινέζους αυτούς (δε νομίζω να είμαι ο μόνος Ελληνας που το router του δεν είναι cisco …!!!! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα