Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα όμως που δεν έχω αποφασίσει αναμεσα σε λουμια ή μότο.. δηλαδή wp ή android. Ακόμα προβληματίζομαι..κ να δεις πως στο τέλος δε θα πάρω τίποτα. Χαχα! Πάντως για το μότο, αν είναι να πάρω αυτό, της 2ης θα πάρω.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγαινε απο κοντα και δες τα και πιστευω οτι θα δεις ποιο σου κανει. Εγω προσωπικα θα επαιρνα το Lumia 735 λογω σχεδιασμου και αν ηθελα συγκεκριμενες εφαρμογες που να υπαρχουν σε WP. Βγαζει και καλες φωτογραφιες οπως τα περισσοτερα Lumia για τα λεφτα τους.

Το Moto G παλι αν ειχα συνηθισει στο Android κυριως απο πλευρας εφαρμογων.

Δημοσ.

βρισκομαι ακριβως στην ιδια κατασταση με τον φιλο που ανοιξε το θεμα,ειχα κατασταλαξει σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/5849160/LG-L90-D405-8GB.htmlτο θελω κυριως για internet,fb,messenger,πως το βλεπετε το LG? με αυτα που ακουω ομως για τα win phones αρχιζω να το ξανασκεφτομαι,

Δημοσ.

Για android:

Στα 100-150 οι καλυτερες επιλογες ειναι το LG L90 η το Moto E 2nd gen.

Στα 170-200 το Moto G 2014 που ειναι καλυτερο.

Στα 250-270 το LG G2

Για Windows Phones στα 100-170€:

Lumia 640,730,735.Αναλογα αν θες dual sim,4G η οθονη oled.

Για το LG L90 και το Moto E 2nd gen εχω γραψει την γνωμη μου εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/571162-sharp-aquos-3d/?view=getnewpost

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πήγα λοιπόν σε κάποιο κατάστημα και κοίταξα πως είναι το λουμια σα μενού βασικά.. Κι η αλήθεια είναι πως δε τρελάθηκα. Ίσως ρίξω κι άλλη μια ματιά. Κοίταξα και για μότο g 4g (αυτό λέω να πάρω αν είναι από Android) μόνο που δε το είχαν.. Βρήκα ένα άλλο το οποίο μάλιστα ενώ στο καρτελακι έλεγε 4.4 μέσα στις ρυθμίσεις έδειχνε ότι είχε πάρει την 5. Κι επειδή μου άρεσε έχω την εξής απορία, αυτό που σκέφτομαι να πάρω το μότο g 4g θα πάρει αναβάθμιση; αν και κάπου είχα διαβάσει πως σε ένα κινητό το έκανε χάλια.. Και τέλος βγαίνει και σε dual?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πήγα λοιπόν σε κάποιο κατάστημα και κοίταξα πως είναι το λουμια σα μενού βασικά.. Κι η αλήθεια είναι πως δε τρελάθηκα. Ίσως ρίξω κι άλλη μια ματιά. Κοίταξα και για μότο g 4g (αυτό λέω να πάρω αν είναι από Android) μόνο που δε το είχαν.. Βρήκα ένα άλλο το οποίο μάλιστα ενώ στο καρτελακι έλεγε 4.4 μέσα στις ρυθμίσεις έδειχνε ότι είχε πάρει την 5. Κι επειδή μου άρεσε έχω την εξής απορία, αυτό που σκέφτομαι να πάρω το μότο g 4g θα πάρει αναβάθμιση; αν και κάπου είχα διαβάσει πως σε ένα κινητό το έκανε χάλια.. Και τέλος βγαίνει και σε dual?

Οι αναβαθμίσεις είναι δεδομένες στα Moto G, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει στο 4G, από κει και πέρα όμως έτσι και αλλιώς η κάλυψη του είναι μικρή, και αν πιάνεις καλό 3G πάλι γρήγορα θα σαι. Δεν δεν λέω πλεονέκτημα να υποστηρίζει 4G αλλά όχι deal braker αν δεν το χει.

Δημοσ.

το μονο που με ξενερωνει ειναι που δεν εχει στο πακετο και φορτιστη.. και κατι αλλο βρε παιδια, για htc, σε αυτα τα λεφτα.. τι λετε;; να φανταστω για να μη μου το ειπατε μεχρι στιγμης προφανως και δεν ειναι στα επιπεδα του μοτο.. 

Δημοσ.

το μονο που με ξενερωνει ειναι που δεν εχει στο πακετο και φορτιστη.. και κατι αλλο βρε παιδια, για htc, σε αυτα τα λεφτα.. τι λετε;; να φανταστω για να μη μου το ειπατε μεχρι στιγμης προφανως και δεν ειναι στα επιπεδα του μοτο.. 

Ρε συ, τόσο το έψαχνα όταν θα αγοράζα το σπίτι μου, όχι ένα τηλέφωνο. Ο φορτιστής κάνει ακόμα 10-15Ε. Αν σου αρέσει το τηλ πάρτο και απόλαυσε το.

• Like 1
Δημοσ.

χααχαχ.. ενα δικιο το'χεις :Ρ φαντασου πως θα κανω αν ειναι να παρω σπιτι ή αυτοκινητο.. νταξει, φορτιστη εχω κι απο samsung, sony, mls.. θα ναι οκ να το φορτιζω μ αυτα; γιατι διαβασα οτι μπορει να υπαρξει προβλημα αν δεν ειναι αυθεντικο... ή οχι;

Δημοσ.

χααχαχ.. ενα δικιο το'χεις :Ρ φαντασου πως θα κανω αν ειναι να παρω σπιτι ή αυτοκινητο.. νταξει, φορτιστη εχω κι απο samsung, sony, mls.. θα ναι οκ να το φορτιζω μ αυτα; γιατι διαβασα οτι μπορει να υπαρξει προβλημα αν δεν ειναι αυθεντικο... ή οχι;

Μια χαρά θα φορτίσει, το πολύ πολύ αν δεν μπορεί να δώσει πολύ ρεύμα να ναι πιο αργή η φόρτιση, ως εκεί. Είχα κάνει ολόκληρη ανάλυση για το θέμα φορτιστές σε άλλη ανάρτηση (σπουδές στην ηλεκτρονική)

Δημοσ.

Ρε συ, τόσο το έψαχνα όταν θα αγοράζα το σπίτι μου, όχι ένα τηλέφωνο. Ο φορτιστής κάνει ακόμα 10-15Ε. Αν σου αρέσει το τηλ πάρτο και απόλαυσε το.

Απολυτα σωστος σε αυτο :)

Μλκια ειναι που ορισμενα κινητα δεν εχουν μεσα ακουστικα,οχι οτι ειναι ακριβα να αγορασει ενα απλο σετακι αλλα οταν δινεις πχ μεχρι και 450-500ευρω για ενα κινητο πχ Lumia 930 οταν πρωτοβγηκε ή Nexus 6 ε ειναι οπως και να το κανουμε σπασιμο νευρων να μην σου βαλουν μεσα ενα σετακι ακουστικων λες και θα μπουνε μεσα.

Τα Htc γενικα απο το One και μετα ειναι λιγο αδικημενα κινητα και το λεω απο προσωπικη εμπειρια.Βεβαια αυτη την στιγμη απο καινουργιο μονο απο M8 και πανω αξιζουν(κυριως το M8 βασικα σε σχεση με αυτα που προσφερει,το κοστος αγορας του αλλα και τις μικρες διαφορες απο το καινουργιο M9). 

Στα χρηματα που διαθετεις απο Htc κοιτας μονο στο αξιολογο M7 σε μεταχ.

Δημοσ.

Απολυτα σωστος σε αυτο :)

Μλκια ειναι που ορισμενα κινητα δεν εχουν μεσα ακουστικα,οχι οτι ειναι ακριβα να αγορασει ενα απλο σετακι αλλα οταν δινεις πχ μεχρι και 450-500ευρω για ενα κινητο πχ Lumia 930 οταν πρωτοβγηκε ή Nexus 6 ε ειναι οπως και να το κανουμε σπασιμο νευρων να μην σου βαλουν μεσα ενα σετακι ακουστικων λες και θα μπουνε μεσα.

Τα Htc γενικα απο το One και μετα ειναι λιγο αδικημενα κινητα και το λεω απο προσωπικη εμπειρια.Βεβαια αυτη την στιγμη απο καινουργιο μονο απο M8 και πανω αξιζουν(κυριως το M8 βασικα σε σχεση με αυτα που προσφερει,το κοστος αγορας του αλλα και τις μικρες διαφορες απο το καινουργιο M9). 

Στα χρηματα που διαθετεις απο Htc κοιτας μονο στο αξιολογο M7 σε μεταχ.

Ναι για 450-500 συμφωνούμε, να μην έχει φορτιστές ή ακουστικά είναι σπάσιμο. Αλλά για ένα τηλ σαν το Moto G το καταλαβαίνεις αφού έτσι μειώνεται το κόστος.

Δημοσ.

Καλα στο Moto G δεν σε πειραζει ουτως ή αλλως. Περιμενεις ελαχιστο καιρο να πεσει λιγο η τιμη του και βγαινουν και τα ακουστικα μια χαρα :D

Δημοσ.

Δεν έχει φορτιστή το Moto G? :confused: :whistle: :fear: :X  Και αυτό το συγκρίνουμε με έλλειψη ακουστικών;

Έχει μόνο καλώδιο. Είπαμε, απλά βάζεις 10Ε πάνω στην τιμή του. Πάλι στα android παίζει χωρίς αντίπαλο αφού είναι και δίκαρτο. Αν έχεις ήδη κάποιον όπως η κοπελιά που ρωτάει τα γλυτώνεις και αυτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...