Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σου φιλέ μού το 4f δεν ξαναγυρνά από 5.0.1 σε 4.4.4 κανη bootloop και ο μόνος τρόπος να το φτιάξεις είναι να ξαναφλασαρης την 5.0.1 ότι και να του κάνεις hardreset, wipe data,δεν φεύγει το bootloop,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Δεν σας ξέχασα απλά λόγω εξεταστικής δεν έχω προλάβει να σας ενημερώσω. Έκανα μόνο Hardreset ελπίζοντας να σταματήσει το μαρτύριο...αλλά το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν κολλάει. Πλέον κάνει συνέχεια επανεκκίνησεις...όλη την ώρα ιδικά όταν παίρνω τηλέφωνο. 3 επανεκιννησεις στην σειρά. Με έχει απογοητεύσει όσο δεν πάει πλέον έχω πάψει να το σκέφτομαι και να τσαντίζομαι. Δεν έκανα wipe data...υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? Περιμένω να τελειώσω και να το γυρίσω σε KitKat μπας και έχω και πάλι κινητό.

Φίλε marmarasm, τι εννοείς δεν μπορώ να το επαναφέρω στην KitKat? Εάν όχι μήπως ξέρεις τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Δεν σας ξέχασα απλά λόγω εξεταστικής δεν έχω προλάβει να σας ενημερώσω. Έκανα μόνο Hardreset ελπίζοντας να σταματήσει το μαρτύριο...αλλά το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν κολλάει. Πλέον κάνει συνέχεια επανεκκίνησεις...όλη την ώρα ιδικά όταν παίρνω τηλέφωνο. 3 επανεκιννησεις στην σειρά. Με έχει απογοητεύσει όσο δεν πάει πλέον έχω πάψει να το σκέφτομαι και να τσαντίζομαι. Δεν έκανα wipe data...υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό? Περιμένω να τελειώσω και να το γυρίσω σε KitKat μπας και έχω και πάλι κινητό.

Φίλε marmarasm, τι εννοείς δεν μπορώ να το επαναφέρω στην KitKat? Εάν όχι μήπως ξέρεις τι μπορώ να κάνω για να φτιάξει?

Τη διαδικασια στην εχω δωσει ηδη και για bootloop λεει στο τελος.
Δημοσ.

Μπες recovery mode και κάνε wipe data/factory reset και μετά wipe cache partition και δεν χρειάζεται να ξαναγυρίσεις σε καμία 4.4. Αν συνεχίσεις και μετά από αυτό να έχεις πρόβλημα να πας στο σέρβις γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις 24 ώρες μετά απο αναβάθμιση του κινητού από KitKat σε lollipop. Την συσκευή την έχω 4 μήνες και πραγματικά την χαίρομαι κάθε μέρα, μέσα σε 24 ώρες κατάφεραν να την μισήσω! Δεν περνάει ώρα χωρίς να κολλήσει, κάνει συνεχώς επανεκκίνηση, και όλα αυτά χωρίς να παιξω κανένα παιχνίδι. Όταν ανοίγω το real racing 3 πραγματικά κάνω προσευχές να μην με πετάξει και κάνει επανεκκίνηση, έτσι και κάνει δεν μπορω να παίξω για καμιά ώρα και καμιά 10αριά επανεκκινήσεις. Η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασία. Όταν παίζω βάζω δίπλα ανεμιστηράκι! Ακόμα και αν δεν κάνω βαριά χρήσει μπορει ξαφνικά να μην λειτουργεί το home button. Έχω πραγματικά απελπιστεί θέλω να το σπάσω και να το κάψω! Υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω να το επαναφέρω σε Kitkat; Το κινητό ήταν τέλειο!!! Εάν ναι, αυτο θα γίνει μόνο με root; Ααα και σημειώνω οτι δεν το είχα rootαρει. Μήπως να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία; Ή το μόνο που θα μου κάνουν είναι φορματ....; 

+++ Είναι το N910F

To κινητο ειναι Beast κυριολεκτικα.Ξεκινα οπως σου ειπαν με hard reset(εννοειται οτι εχεις στην μνημη του κινητου χανεται)και μετα κανεις αναβαθμισεις στις εφαρμογες.Μονο ετσι εχει νοημα η αναβαθμιση απο 4 σε 5 android.Το κινητο θα σταθεροποιηθει απευθειας.Χαλαρωσε και ηρεμησε...

Τελος για τα games ΕΦΟΣΟΝ εχεις 910F και οχι C(εγω τα λεω εγω τα ακουω),οταν νοιωθεις το κινητο αρκετα ζεστο κανε καποιο διαλειμα να κρυωσει το καημενο διοτι οι Snapdragon δεν την παλευουν με τα ζορια.Δεν ειναι και desktop με τις γομαροψυκτρες.Εδω το iphone 6 plus και με βιντεο playback να κανεις σε full αναλυση μεσα σε 15-20 λεπτα παιρνει φωτια.

Οποτε πρωτα hard reset και μετα μας λες την εμπειρια σου.Προσωπικα εχω 910C και Lollipop.

Ουτε ενα προβλημα απο αυτα που ειπες και μολις σημερα τελειωσα το N.O.V.A 3 ετσι για το γαμωτο που λενε να δω πως συμπεριφερεται και στα games.

Μιαμιση ωρα το επαιζα καθε μερα χωρις διαλειμα και σταθερα 37 βαθμους η cpu.Ουτε ενα restart ουτε μια επανεκκινηση.Συνεχιζει να δουλευει σαν τρενο.

Εαν δεις οτι συνεχιζει με προβληματα πηγαινε το service για ελεγχο.

Δημοσ.

To κινητο ειναι Beast κυριολεκτικα.Ξεκινα οπως σου ειπαν με hard reset(εννοειται οτι εχεις στην μνημη του κινητου χανεται)και μετα κανεις αναβαθμισεις στις εφαρμογες.Μονο ετσι εχει νοημα η αναβαθμιση απο 4 σε 5 android.Το κινητο θα σταθεροποιηθει απευθειας.Χαλαρωσε και ηρεμησε...

Τελος για τα games ΕΦΟΣΟΝ εχεις 910F και οχι C(εγω τα λεω εγω τα ακουω),οταν νοιωθεις το κινητο αρκετα ζεστο κανε καποιο διαλειμα να κρυωσει το καημενο διοτι οι Snapdragon δεν την παλευουν με τα ζορια.Δεν ειναι και desktop με τις γομαροψυκτρες.Εδω το iphone 6 plus και με βιντεο playback να κανεις σε full αναλυση μεσα σε 15-20 λεπτα παιρνει φωτια.

Οποτε πρωτα hard reset και μετα μας λες την εμπειρια σου.Προσωπικα εχω 910C και Lollipop.

Ουτε ενα προβλημα απο αυτα που ειπες και μολις σημερα τελειωσα το N.O.V.A 3 ετσι για το γαμωτο που λενε να δω πως συμπεριφερεται και στα games.

Μιαμιση ωρα το επαιζα καθε μερα χωρις διαλειμα και σταθερα 37 βαθμους η cpu.Ουτε ενα restart ουτε μια επανεκκινηση.Συνεχιζει να δουλευει σαν τρενο.

Εαν δεις οτι συνεχιζει με προβληματα πηγαινε το service για ελεγχο.

Έχω κάνει hard reset αλλά δεν συνεχίζει και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Με KitKat δεν είχα κανένα πρόβλημα με υπερθέρμανση...σφαίρα πήγαινε και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος με την samsung, γιατί είχα πολλές επιφυλάξεις για αυτήν την επιλογή. Το κινητό αυτήν την στιγμή λειτουργεί σαν κινητό των 100€! Να υπενθυμίσω ότι έκανα μόνο hard reset και τίποτα άλλο. Το λέω γιατί μπορεί να χρειαζόταν να κάνω κάτι ακόμα. Εσύ τι μου προτείνεις? Σήμερα-αύριο θα το κάνω....ή θα ξανά κάνω hard reset (εάν κάτι έκανα λάθος) ή θα το γυρίσω σε KitKat μπας και δώ άσπρη μέρα. 

Δημοσ.

lolipop Η μεγαλη αποτυχια τρεχουν αρον αρον να βγαλουν την Μ τωρα οι ασχετοι....και να φανταστεις καποιοι περιμενουμε ακομα να αναβαθμιστουν οι συσκευες μας στην αποτυχημενη αναβαθμιση τους...το νεο look μας μαρανε,,,

Ευτυχώς δηλαδή που έκατσα στο προηγούμενο. Ουφ. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει hard reset αλλά δεν συνεχίζει και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Με KitKat δεν είχα κανένα πρόβλημα με υπερθέρμανση...σφαίρα πήγαινε και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος με την samsung, γιατί είχα πολλές επιφυλάξεις για αυτήν την επιλογή. Το κινητό αυτήν την στιγμή λειτουργεί σαν κινητό των 100€! Να υπενθυμίσω ότι έκανα μόνο hard reset και τίποτα άλλο. Το λέω γιατί μπορεί να χρειαζόταν να κάνω κάτι ακόμα. Εσύ τι μου προτείνεις? Σήμερα-αύριο θα το κάνω....ή θα ξανά κάνω hard reset (εάν κάτι έκανα λάθος) ή θα το γυρίσω σε KitKat μπας και δώ άσπρη μέρα. 

Aπλα οπως βλεπω τις κλινικες εικονες δειχνει οτι ναι μεν εγινε το Update αλλα δεν εκατσε καλα επανω.

Αυτο δεν σημαινει οτι η Lollipop ειναι αποτυχημενη.

Επειδη το προβλημα σου ειναι μεγαλο και μπορει να προκληθει σοβαρη ζημια στην συσκευη(δυστυχως συμβαινουν αυτα αναλογως πως εκανες το Update),θα σε συμβουλευα να το πας στο κοντινοτερο service  να στο ξανα φλασαρουν το κινητο.Οσα hard reset και να κανεις θα εχεις τα ιδια προβληματα.

Μονος σου θα μπορουσες να το κανεις ΜΟΝΟ αν ησουν εκτος εγγυηση.

Τωρα πηγαινε το στο service λιγη υπομονη θα κανεις για να ξαναπαρεις σωστα λειτουργικα την συσκευη σου.

Δημοσ.

Τελικά ξανά έκανα hard reset και μετά wipe cach. 2 μέρες τώρα το έχω έτσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει μόνο όσες εφαρμογές είχα από πριν. Δεν έχω κάνει επαναφορά backup από το kies, περιμένω να δω πως θα είναι έτσι. Δεν έχω κατεβάσει όλο το Real Racing 3 (2Gb). Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι κάτι κολλήματα σε Facebook που δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ήταν. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία επανεκκίνηση, από εβδομάδα θα περάσω και όλα τα αρχεία μου από το Kies και εάν συνεχίσει να είναι όλα μια χαρά θα κατεβάσω και το Real Racing :-D !!!!

Δημοσ.

Τελικά ξανά έκανα hard reset και μετά wipe cach. 2 μέρες τώρα το έχω έτσι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει μόνο όσες εφαρμογές είχα από πριν. Δεν έχω κάνει επαναφορά backup από το kies, περιμένω να δω πως θα είναι έτσι. Δεν έχω κατεβάσει όλο το Real Racing 3 (2Gb). Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι κάτι κολλήματα σε Facebook που δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ήταν. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία επανεκκίνηση, από εβδομάδα θα περάσω και όλα τα αρχεία μου από το Kies και εάν συνεχίσει να είναι όλα μια χαρά θα κατεβάσω και το Real Racing :-D !!!!

Βγαλε το Facebook και οτι αλλο εχεις απο αυτο το post που θα σου δωσω:

http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

Δημοσ.

Παιζει να ειπα και 3 φορες να κανεις wipe data/factory reset και μετα wipe cache partition αλλα και τις 3 να με εγραψες...

Έχεις δίκιο δεν το είχα καταλάβει. Τελικα έκανα backup απο το Kies και άρχισε πάλι τις επανεκκινήσεις. Μέχρι τότε όλα ήταν ρολόι. Λέτε να φταίει το Kies? Υπαρχει λογική?

Δημοσ.

Έχεις δίκιο δεν το είχα καταλάβει. Τελικα έκανα backup απο το Kies και άρχισε πάλι τις επανεκκινήσεις. Μέχρι τότε όλα ήταν ρολόι. Λέτε να φταίει το Kies? Υπαρχει λογική?

Οταν λες εκανες backup τι εννοεις;

Backup απο τι και προς τα που;

Δημοσ.

Οταν λες εκανες backup τι εννοεις;

Backup απο τι και προς τα που;

Είχα αποθηκεύσει όλα τα αρχεία του κινητού μέσω του kies και αφού έκανα factory reset και μετα wipe cache partition, τότε έκανα επαναφορά όλων των αρχείων απο το kies.

Δημοσ.

Είχα αποθηκεύσει όλα τα αρχεία του κινητού μέσω του kies και αφού έκανα factory reset και μετα wipe cache partition, τότε έκανα επαναφορά όλων των αρχείων απο το kies.

Υπαρχει αρκετη λογικη.

Εαν επανεφερες κατι ελλατωματικο(εφαρμογη κ.α)ειναι μια λογικη αιτια να σου δημιουργει προβλημα μετα.

Προσπαθησε παλι να κανεις καθαρη εγκατασταση και να μεταφερεις τα αρχεια χειροκινητα.

Μετα και εφοσον λειτουργει σωστα το κινητο κανε ενα πληρες backup.

Ελπιζω να χρησιμοποιεις την kies 3 εκδοση και την τελευταια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...