Mihalhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις 24 ώρες μετά απο αναβάθμιση του κινητού από KitKat σε lollipop. Την συσκευή την έχω 4 μήνες και πραγματικά την χαίρομαι κάθε μέρα, μέσα σε 24 ώρες κατάφεραν να την μισήσω! Δεν περνάει ώρα χωρίς να κολλήσει, κάνει συνεχώς επανεκκίνηση, και όλα αυτά χωρίς να παιξω κανένα παιχνίδι. Όταν ανοίγω το real racing 3 πραγματικά κάνω προσευχές να μην με πετάξει και κάνει επανεκκίνηση, έτσι και κάνει δεν μπορω να παίξω για καμιά ώρα και καμιά 10αριά επανεκκινήσεις. Η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασία. Όταν παίζω βάζω δίπλα ανεμιστηράκι! Ακόμα και αν δεν κάνω βαριά χρήσει μπορει ξαφνικά να μην λειτουργεί το home button. Έχω πραγματικά απελπιστεί θέλω να το σπάσω και να το κάψω! Υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω να το επαναφέρω σε Kitkat; Το κινητό ήταν τέλειο!!! Εάν ναι, αυτο θα γίνει μόνο με root; Ααα και σημειώνω οτι δεν το είχα rootαρει. Μήπως να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία; Ή το μόνο που θα μου κάνουν είναι φορματ....; +++ Είναι το N910F
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κοιτα με τα samsung δεν ξερω τι ακριβως παιζει με το knox αλλα γενικα μπορεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να περασεις την προηγουμενη εκδοση (την official) και να τον ξανα κλειδωσεις.. Ετσι δεν χανεις εγγυηση (βεβαια οπως ειπα δεν ξερω τι παιζει με το knox). Παντως δες πως εχει η διαδικασια στο xda developers. Στα nexus ηταν πολυ απλη, για samsung δεν μπορω να σε βοηθησω αρκετα εγω.. Ομως περιεργο αυτο που λες γιατι, αν και ειδα στο nexus 5 μου καποια προβληματακια (υπερθερμανση, κολληματακια..) επανεκκινησεις δεν ειδα.. Παντως συνισταται για αρχη να κανεις μια επαναφορα και αν δεν γινει τιποτα με αυτο ισως το κιτκατ να ειναι μονοδρομος (αν δεν θες να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια) 1
Mihalhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κοιτα με τα samsung δεν ξερω τι ακριβως παιζει με το knox αλλα γενικα μπορεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να περασεις την προηγουμενη εκδοση (την official) και να τον ξανα κλειδωσεις.. Ετσι δεν χανεις εγγυηση (βεβαια οπως ειπα δεν ξερω τι παιζει με το knox). Παντως δες πως εχει η διαδικασια στο xda developers. Στα nexus ηταν πολυ απλη, για samsung δεν μπορω να σε βοηθησω αρκετα εγω.. Ομως περιεργο αυτο που λες γιατι, αν και ειδα στο nexus 5 μου καποια προβληματακια (υπερθερμανση, κολληματακια..) επανεκκινησεις δεν ειδα.. Παντως συνισταται για αρχη να κανεις μια επαναφορα και αν δεν γινει τιποτα με αυτο ισως το κιτκατ να ειναι μονοδρομος (αν δεν θες να απευθυνθεις στην αντιπροσωπεια) Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει! Είναι σαν να έχω κινητό των 100€ !!! Βρήκα αυτο το βίντεο που το επαναφέρει σε KitKat δεν ξερω εάν είναι safe...δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να rootαρω ή κάτι τέτοιο οπότε και δεν έχω και την παραμικρή ιδέα με το τι χρειάζεται. Αυτό το βίντεο τα λέει αρκετά αναλυτικά και το σκέφτομαι να το κάνω αλλά πριν κάνω το οτιδήποτε ήθελα να ακούσω και μια ακόμη γνώμη. Εάν το κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις τις φωτογραφίες, επαφές, μουσική τις κρατάει και σβήνει μόνο τις εφαρμογές ή σβήνει τα πάντα; Το λέω γιατί σε άλλη συσκευή που το είχα κάνει (HTC EVO 3D) οι φωτογραφίες δεν είχαν σβηστεί ίσως επειδή ήταν στην sd. Άρα τώρα που όλα είναι στην μνήμη της συσκευής θα χαθούν;
kukukali Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση;; http://www.insomnia.gr/topic/568793-%CF%84%CE%BF-android-m-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-google-io-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-28-%CE%BC%CE%B1%CE%90/page-3?do=findComment&comment=53988922
GiwrgosP- Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει! Είναι σαν να έχω κινητό των 100€ !!! Βρήκα αυτο το βίντεο που το επαναφέρει σε KitKat δεν ξερω εάν είναι safe...δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να rootαρω ή κάτι τέτοιο οπότε και δεν έχω και την παραμικρή ιδέα με το τι χρειάζεται. Αυτό το βίντεο τα λέει αρκετά αναλυτικά και το σκέφτομαι να το κάνω αλλά πριν κάνω το οτιδήποτε ήθελα να ακούσω και μια ακόμη γνώμη. Εάν το κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις τις φωτογραφίες, επαφές, μουσική τις κρατάει και σβήνει μόνο τις εφαρμογές ή σβήνει τα πάντα; Το λέω γιατί σε άλλη συσκευή που το είχα κάνει (HTC EVO 3D) οι φωτογραφίες δεν είχαν σβηστεί ίσως επειδή ήταν στην sd. Άρα τώρα που όλα είναι στην μνήμη της συσκευής θα χαθούν; Εννοειται πως τα χανεις ολα...κρατας backup στο pc σου πρωτα.. Επαφες τωρα λογικα εχουν κανει sync με το google account σου. Παντως ειναι πως θα κατσει το update γιατι οταν περασα με clean install στο νεξους μου το 5,0 ολα καλα και ομορφα αλλα οταν κατεβηκα στο 4,4,4 ετσι για να θυμηθω τα παλια και εκανα το update σε 5,0 (OTA) αρχισανε τα προβληματα.. Αν το note 4 εχει recovery απο μονο του κανε ενα wipe cache partition (βρες καποιο βιντεακι στο youtube να σε βοηθησει) 1
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Φιλε μου εκανες καθαρη εγκατασταση του lollipop ή απλα ειδες μια αναβαθμιση μεσω ota και απλα πατησες εγκατασταση;;;
Mihalhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όχι δεν έκανα hard reset! Η αναβάθμιση έγινε απο ρυθμίσεις-πληροφορίες συσκευής-ενημερώσεις λογισμικού. Γενικά είμαι άσχετος όσον αφορά custom roms, updates. Όσες φορές έχω κάνει αναβαθμίσεις έχει γίνει απο τις ρυθμίσεις. Δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα γιατί σχεδόν πάντα μου αρκούσε η συσκευή όπως ήταν! Επειδή έχω ορισμένες εφαρμογές που τις χρησιμοποιώ για "δουλειά" δεν θέλω να ξε-βολευομαι. Οι προηγούμενες συσκευές ήταν htc (evo 3d, one x) πάντα έτσι έκανα αναβάθμιση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα (δεν έκανα hard reset).
gesamgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 lolipop Η μεγαλη αποτυχια τρεχουν αρον αρον να βγαλουν την Μ τωρα οι ασχετοι....και να φανταστεις καποιοι περιμενουμε ακομα να αναβαθμιστουν οι συσκευες μας στην αποτυχημενη αναβαθμιση τους...το νεο look μας μαρανε,,, 2
thomasG4 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 lolipop Η μεγαλη αποτυχια τρεχουν αρον αρον να βγαλουν την Μ τωρα οι ασχετοι....και να φανταστεις καποιοι περιμενουμε ακομα να αναβαθμιστουν οι συσκευες μας στην αποτυχημενη αναβαθμιση τους...το νεο look μας μαρανε,,, Μην κρίνεις το Lollipop απο τη μαλακία που έκανε η samsung και το ονόμασε Lollipop Update. Έχω ακούσει ότι έχει αρκετά bug και ψιλοκολάει σε samsung κινητά, αλλά σε nexus και σε κινητά με cyanogenmod 12.1 πάει σφαίρα.
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όχι δεν έκανα hard reset! Η αναβάθμιση έγινε απο ρυθμίσεις-πληροφορίες συσκευής-ενημερώσεις λογισμικού. Γενικά είμαι άσχετος όσον αφορά custom roms, updates. Όσες φορές έχω κάνει αναβαθμίσεις έχει γίνει απο τις ρυθμίσεις. Δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα γιατί σχεδόν πάντα μου αρκούσε η συσκευή όπως ήταν! Επειδή έχω ορισμένες εφαρμογές που τις χρησιμοποιώ για "δουλειά" δεν θέλω να ξε-βολευομαι. Οι προηγούμενες συσκευές ήταν htc (evo 3d, one x) πάντα έτσι έκανα αναβάθμιση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα (δεν έκανα hard reset). Οταν κανεις update σε ιδια εκδοση δηλαδη απο 4.4.2 σε 4.4.4 π.χ. δεν χρειαζεται factory reset. Οταν ομως απο 4.χ.χ πας σε 5.χ.χ αλλαζεις εκδοση ανδροιδ και εκει χρειαζεται factory reset. Εγω στην θεση σου θα εκανα τωρα απο recovery wipe τα παντα και επειτα wipe data-factory reset και μετα καθαρο install μεσω odin...
saruman123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Μόλις 24 ώρες μετά απο αναβάθμιση του κινητού από KitKat σε lollipop. Την συσκευή την έχω 4 μήνες και πραγματικά την χαίρομαι κάθε μέρα, μέσα σε 24 ώρες κατάφεραν να την μισήσω! Δεν περνάει ώρα χωρίς να κολλήσει, κάνει συνεχώς επανεκκίνηση, και όλα αυτά χωρίς να παιξω κανένα παιχνίδι. Όταν ανοίγω το real racing 3 πραγματικά κάνω προσευχές να μην με πετάξει και κάνει επανεκκίνηση, έτσι και κάνει δεν μπορω να παίξω για καμιά ώρα και καμιά 10αριά επανεκκινήσεις. Η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα και ανεβάζει θερμοκρασία. Όταν παίζω βάζω δίπλα ανεμιστηράκι! Ακόμα και αν δεν κάνω βαριά χρήσει μπορει ξαφνικά να μην λειτουργεί το home button. Έχω πραγματικά απελπιστεί θέλω να το σπάσω και να το κάψω! Υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω να το επαναφέρω σε Kitkat; Το κινητό ήταν τέλειο!!! Εάν ναι, αυτο θα γίνει μόνο με root; Ααα και σημειώνω οτι δεν το είχα rootαρει. Μήπως να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία; Ή το μόνο που θα μου κάνουν είναι φορματ....; +++ Είναι το N910F Μπορεις να πας πισω χωρις root με το odin και μεσα απο την Sammobile να παρεις πισω την Kitkat που θες Δες εδω πως γινεται: http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1 Επεξ/σία 27 Μαΐου 2015 από saruman123 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Kαλη η λυση του Saruman αλλα νομιζω θα γραψει ο Knox, αρα δε θα εχεις εγγυηση. Προσωπικα θα σου προτεινα να κανεις ενα hard reset. Επειτα να δεις πως ολες οι εφαρμογες σου ειναι updated για lollipop. Προσωπικα παντως δεν εχω κανενα προβλημα με τη lollipop εκτος απο το lag των recent το οποιο μαλιστα το ανακαλυψα και προσφατα. Στο C αυτα.
saruman123 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Συγνωμη λαθος Note4 σου εδωσα Εδω ειναι το δικο σου: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ Την greece(cosmote) βαλε το αλλο το σβηνω 1
Mihalhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Λέω αρχικά να δοκιμάσω να κανω ενα hard reset μπας και φτιάξει! Άλλα θέλω πρώτα να κάνω backup σε ένα παιχνίδι το οποίο απο το πρωί δεν μου το ανοίγει! Εάν συνεχιστεί η επιστροφή στο KitKat είναι μονόδρομος! Σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω μέχρι αύριο να ανοίξει και να κάνω το hard reset. Μόλις το δοκιμάσω θα γράψω εάν πέτυχε ή πάμε για KitKat! Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από το περιστατικό αυτό, δεν με βλέπω να ξανα κάνω έτσι εύκολο αναβάθμιση! ++ Εάν γράψει ο knox τότε χάνω την εγγύηση;
kataramenos32 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Φίλε μου κάνε factory reset από recovery και όλα θα τρέχουν ρολόι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα