Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να φτιαξω εναν πυργο και βλεπω οτι αν αγορασω απο σκρουτζ κερδιζω καμποσα λεφτα, ομως ενας φιλος μου που ψιλοασχολειται με υπολογιστες, μου λεει πως καλυτερα απο πλαισιο, λογω κσλυτερης εγγυησης, για να ειμαι ηρεμος. Εχει τοσο μεγαλη διαφορα η εγγυηση και η ευκολια που προσφερει το πλαισιο? Ποια parts προτεινετε να αγορασω απο σκρουτζομαγαζα, αν προτεινετε βεβαια κανενα.

Δημοσ.

δεν αγοραζεις τιποτα απο το skroutz.gr αγοραζεις απο πραγματικα καταστηματα που τυχαινει να ειναι στο skroutz γιατι ειναι ανταγωνιστικα σε αντιθεση με το πλαισιο.  Τα περισσοτερα εκ των οποιων ειναι φτηνοτερα και με καλυτερη εξυπηρετηση απο το πλαισιο. με μεγαλυτερη ποικιλια και τεχνογνωσια 

πες μας τι θες να παρεις συμπληρωσε την αντιστοιχη φορμα που εχει το φορουμ στις αναβαθμισεις και θα σου προτεινουμε καταστημα και parts. 

H απαντηση στην ερωτηση σου ειναι οτι ολα θα τα αγορασεις απο το καλυτερο καταστημα. (τιμη -ταχυτητα παραδοσης-ποικιλια- εξυπηρετηση και σερβις , ειναι καθοριστικοι παραγοντες) το οποιο δυσκολα θα ειναι το πλαισιο. 

προτεινω : 

e-gate

polytope systems

m-systems 

και αν θες και αλλα μπορουμε να σου προτεινουμε

• Like 2
Δημοσ.

lol, ο φιλος σου ειπε απο πλαισιο για αν εχεις το κεφαλι σου ησυχο?

αυτο ειναι το αστειο.. .χαχα

βασικα δεν ηξερα αν τρολαρε αρχικα ή αν το ελεγε σοβαρα και για αυτο απαντησα σοβαρα

Δημοσ.

Μαλλον ο φιλος σου δεν εινα και τοσο σχετικος :)

Απο την μερια μου προτεινω digital-masters που προσφερει 5% εκπτωση σε νεο build. + οτι εχει δωρεαν μεταφορικα, + οτι προσφερει 3% αμα του στειλεις φωτο το πασο σου σε περιπτωση που εισαι φοιτητης, για αγορα μεμονωμενων κομματιων (δεν μπορεις να συνδιασεις και τις 2 εκπτωσεις μαζι)

Εχω στησει ολοκληρο τον υπολογιστη απο διαφορα skroutzo-μαγαζα και δεν ειχα ποτε προβλημα με τις εγγυησεις! 

Δημοσ.

Ναι, αυτο ακριβως μου ειπε, με την εννοια οτι σου προσφερει εγγυηση το πλαισιο και οχι ο κατασκευαστης, οποτε δεν χρειαζεται να το στειλεις στην αντιπροσωπεια αλλα στο πλαισιο και ας κοψουν το κεφαλι τους.

Ρωταω επειδη δεν ξερω, φανταζομαι οτι αν μου καει π.χ. η gpu, στο πλαισιο θα μου δωσουν μια καινουρια ενω στα αλλα μαγαζια θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια να το ελεγξει και θα περιμενω 2-3 μερες; Εγω αυτη την εντυπωση εχω.

Παρεπιπτωντος, το ξερω οτι το σκρουτζ δεν ειναι μαγαζι, αφου χρησιμοποιω και τον ορο σκρουτζομαγαζα στο αρχικο ποστ.

Δημοσ.

Πλαίσιο ποτέ, δύο φορές χρειάστηκε και κατέληξε να βριζω. Πλέον αγοράζω απο εξωτερικό και έχω πραγματικά το κεφάλι μου ήσυχο. Όποτε είχα να κάνω με Ελλάδα μόνο φασαρίες και μλκς άκουγα.

Δημοσ.

Το προβλημα που εντοπιζω εγω ειναι οτι αν πάρεις ολα τα εξαρτηματα απο ενα καταστημα και χαλασει τουσ στελνεισ ολη τη μοναδα ενω αν παρεισ απο διαφορετικα καταστηματα πρεπει να βρεισ τι χαλασε

Δημοσ.

Το προβλημα που εντοπιζω εγω ειναι οτι αν πάρεις ολα τα εξαρτηματα απο ενα καταστημα και χαλασει τουσ στελνεισ ολη τη μοναδα ενω αν παρεισ απο διαφορετικα καταστηματα πρεπει να βρεισ τι χαλασε

Ουτε αυτο ισχυει καθως μπορεις να στειλεις το κομματι μονο του για ελεγχο.

Ναι, αυτο ακριβως μου ειπε, με την εννοια οτι σου προσφερει εγγυηση το πλαισιο και οχι ο κατασκευαστης, οποτε δεν χρειαζεται να το στειλεις στην αντιπροσωπεια αλλα στο πλαισιο και ας κοψουν το κεφαλι τους.

Ρωταω επειδη δεν ξερω, φανταζομαι οτι αν μου καει π.χ. η gpu, στο πλαισιο θα μου δωσουν μια καινουρια ενω στα αλλα μαγαζια θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια να το ελεγξει και θα περιμενω 2-3 μερες; Εγω αυτη την εντυπωση εχω.

Παρεπιπτωντος, το ξερω οτι το σκρουτζ δεν ειναι μαγαζι, αφου χρησιμοποιω και τον ορο σκρουτζομαγαζα στο αρχικο ποστ.

Συμβαινει ακριβως το αντιθετο απο αυτο που αναφερεις.

Σκεφτομαι να φτιαξω εναν πυργο και βλεπω οτι αν αγορασω απο σκρουτζ κερδιζω καμποσα λεφτα, ομως ενας φιλος μου που ψιλοασχολειται με υπολογιστες, μου λεει πως καλυτερα απο πλαισιο, λογω κσλυτερης εγγυησης, για να ειμαι ηρεμος. Εχει τοσο μεγαλη διαφορα η εγγυηση και η ευκολια που προσφερει το πλαισιο? Ποια parts προτεινετε να αγορασω απο σκρουτζομαγαζα, αν προτεινετε βεβαια κανενα.

Αλλαξε φιλο οσο προλαβαινεις!!

Δημοσ.

Ακριβώς, δηλαδη αν δεν ξερω τι χαλασε θα πρεπει να στειλω cpu, gpu, ram, mobo, psu... Σε διαφορετικα μαγαζια για να μου πουν τι χαλασε...

Δημοσ.

Ακριβώς, δηλαδη αν δεν ξερω τι χαλασε θα πρεπει να στειλω cpu, gpu, ram, mobo, psu... Σε διαφορετικα μαγαζια για να μου πουν τι χαλασε...

Αν δεν ξερεις τι χαλασε ρωτα εδω στο forum και θα σου πουν τι να στειλεις..

Δημοσ.

Μα στο σαιτ του πλαισιου, στα προιοντα λεει "εγγυηση πλαισιο χ χρονια", ενω στο digital masters(π.χ.) λεει οτι η εγγυηση ειναι απο την αντιπροσωπεια η οποια πιθανον να ειναι στο εξωτερικο! Συν οτι τα εξοδα αποστολης βαραινουν τον πελατη. Οποτε, προφανως και η εγγυηση του πλαισιου θεωρητικα ειναι καλυτερη, μιας και ειναι περισσοτερα χρονια και δεν μπλεκεις και με αντιπροσειες, ειναι και διπλα.

Δωστε μου ενα παραδειγμα αν μπορειτε, που να δειχνει πως γινεται η εγγυηση απο ενα καταστημα που θα στειλει την ραμ στη γερμανια, ειναι καλυτερη απο την εγγυηση που θα πεταχτω 5 λεπτα κε το αμαξι και θα κανω τη δουλεια μου.

(Ολα αυτα εννοειται εφοσον θεωρησουμε αληθινα οσα υποσχεται το πλαισιο)

Δημοσ.

Μα στο σαιτ του πλαισιου, στα προιοντα λεει "εγγυηση πλαισιο χ χρονια", ενω στο digital masters(π.χ.) λεει οτι η εγγυηση ειναι απο την αντιπροσωπεια η οποια πιθανον να ειναι στο εξωτερικο! Συν οτι τα εξοδα αποστολης βαραινουν τον πελατη. Οποτε, προφανως και η εγγυηση του πλαισιου θεωρητικα ειναι καλυτερη, μιας και ειναι περισσοτερα χρονια και δεν μπλεκεις και με αντιπροσειες, ειναι και διπλα.

Δωστε μου ενα παραδειγμα αν μπορειτε, που να δειχνει πως γινεται η εγγυηση απο ενα καταστημα που θα στειλει την ραμ στη γερμανια, ειναι καλυτερη απο την εγγυηση που θα πεταχτω 5 λεπτα κε το αμαξι και θα κανω τη δουλεια μου.

Απαντησες και μονος σου.Τα τελευταια χρονια,μιλωντας και απο προσωπικη εμπειρια και απο εμπειριες αλλων,η υποστηριξη του πλαισιου ειναι απλα τραγικη.Πανε οι παλιες καλες εποχες του

Δημοσ.

Αλλαξε φιλο οσο προλαβαινεις!!

LMAO! :'''D

Όσο για το παιδί, πάνε παρ' τα από όποιο μαγαζί σε βολεύει το κάθε part. Αλλά αν τα βρεις όλα τα κομμάτια από ένα καλό μαγαζί, παρ' τα από ένα και ας δώσεις και 20-30€ παραπάνω. Τουλάχιστον θα τα έχεις όλα μαζεμένα.

Δημοσ.

Εισαι καινουριος στο forum και δεν εχεις διαβασει αρκετα θεματα.Κανε μια αναζητηση σχετικα με το μαγαζι που προτεινεις,οχι μονο εδω αλλα και στο google,και μετα πες μας τις εντυπωσεις σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...