Manos995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια. Σε λιγο καιρο θα κανω αναβαθμιση του υπολογιστη μου. Εχω βρει μητρικη και μνημες αλλα δεν εχω αποφασισει τι επεξεργαστη να παρω intel; ΑΜD; ο τωρινος υπολογιστης εχει intel δεν εχω παραπονω απο τον συγκεριμενο αλλα αυτον τον υπολογιστη που θελω να φτιαξω τωρα θα τον χρησιμοποιω για gaming και για δημιουργια βιντεο τι μου προτεινετε; 1
Foxoulhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια. Σε λιγο καιρο θα κανω αναβαθμιση του υπολογιστη μου. Εχω βρει μητρικη και μνημες αλλα δεν εχω αποφασισει τι επεξεργαστη να παρω intel; ΑΜD; ο τωρινος υπολογιστης εχει intel δεν εχω παραπονω απο τον συγκεριμενο αλλα αυτον τον υπολογιστη που θελω να φτιαξω τωρα θα τον χρησιμοποιω για gaming και για δημιουργια βιντεο τι μου προτεινετε; ποσα λεφτα διαθετεις?θα κανεις o/c? και γενικα πες μας ολο το συτημα!
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια. Σε λιγο καιρο θα κανω αναβαθμιση του υπολογιστη μου. Εχω βρει μητρικη και μνημες αλλα δεν εχω αποφασισει τι επεξεργαστη να παρω intel; ΑΜD; ο τωρινος υπολογιστης εχει intel δεν εχω παραπονω απο τον συγκεριμενο αλλα αυτον τον υπολογιστη που θελω να φτιαξω τωρα θα τον χρησιμοποιω για gaming και για δημιουργια βιντεο τι μου προτεινετε; Αμα βρήκες μητρική σημαινει οτι ξερεις αν θα πας σε amd η intel 1
Manos995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ποσα λεφτα διαθετεις?θα κανεις o/c? και γενικα πες μας ολο το συτημα! Γυρω στα 500 + κατι ευρω η μητρικη ειναι η Gigabyte Z97M D3H (1150/Z97/DDR3) οι μνημες θα εναι 8 GB που σιγα σιγα θα γινουν 16 GB και οι καρτες γραφικβν θα ειναι 2 ATI 6700 το τροφοδοτικο ειναι 750W και εναν SSD 250GB και δεν εχω αποφασισει για τον επεξεργαστη
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Με την μητρική που διαλεξες μονο σε intel μπορεις να πας και απο την στιγμή που πηρες και Ζ97 πανε στον 4690Κ
cabdik Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 αφου εχεις διαλεξει μητρικη, τι μπερδευεις την AMD? με Z97 πας σε ι5..! τωρα ποιον θα παρεις.....? αναλογα το μπατζετ..!
Manos995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδια εχετε δικιο αλλα εχω ακουσει οτι οι AMD εχουν πολυ καλες δινατοτητες πανω σε αυτο που 8ελω να χρησιμοποιησω τον Συγκεκριμενο υπολογιστη
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ε ναι αλλα πανω σε αυτη την μητρική δεν μπαινει amd
cabdik Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ωραια ολα αυτα..., αλλα δεν εχεις δωσει ινφο για τιποτα (ουσιαστικα). για αυτο υπαρχει η φορμα αγορας- αναβαθμισης, για να μην ρωταμε και ξαναρωταμε τα ιδια και τα ιδια... !!!!
Manos995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το Ξερω αλλα θελω να μου προτεινετε μια μαρκα επεξεργαστη απο αυτες που ανεφερα ετσι ωστε να παρω και την αντιστοιχη μητρικη.
Foxoulhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 παιδια δεν την εχει αγορασει την μητρικη απλα λεει ποια εχει διαλεξει.. για εμενα amd fx-6300!
cabdik Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 και παλι, δεν διευκρινιζεις...., τα 500+€ ειναι για ολο το συστημα? η μονο π.χ για μητρικη-επεξεργαστη-μνημες? και τι κομματια εχεις, που θα χρησιμοποιησεις στο επομενο συστημα? αυτες οι ερωτησεις ειναι και στην φορμα, γι αυτο σου ειπα συμπληρωσε την, να μην τρωμε χρονο αδικα, ξαναρωτωντας....!!!
Manos995 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 και παλι, δεν διευκρινιζεις...., τα 500+€ ειναι για ολο το συστημα? η μονο π.χ για μητρικη-επεξεργαστη-μνημες? και τι κομματια εχεις, που θα χρησιμοποιησεις στο επομενο συστημα? αυτες οι ερωτησεις ειναι και στην φορμα, γι αυτο σου ειπα συμπληρωσε την, να μην τρωμε χρονο αδικα, ξαναρωτωντας....!!! Nαι τα λεφτα ειναι ειναι μονο για αυτα τα 3 επεξεργαστη μνημες μητρικη το τροφοροτικο ειναι 750W και οι καρτες 8α ειναι Crossfire ATI 6790
cabdik Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 αν το 500αρικο ειναι μονο για CPU-MOBO-RAM, τοτε πας καρφι για i7-4790K...!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα