Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα ειναι αυτο τοτε ειναι VCC,

Κοινως μια απο της παροχες ρεύμετος... Σε νορμαλ λειτουργία λογικά δεν θα σου βγάλει προβλημα αλλα σε oc καταστασει που θα ζητησει περισσοτερο ρευμα ΙΣΩΣ και να έχει θέμα σταθερότητας!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εσπασε μονο με αλλαγη του socket γινεται οπου χρειαζεται ειδικος soldering εξοπλισμος... κοινως το ξεχνας!! 

Δημοσ.

Στα ποσα θα την επαιρνες εσυ; Οι πιθανοτητες να βγαλει προβλημα με o/c ποσες ειναι 50-50%

Δημοσ.

@WalkerSW το συγκεκριμένο pinout της φωτό που παρέθεσες είναι από 1155.

Το σπασμένο pin είναι το AJ11 (kudos για την καλή φωτό) το οποίο είναι Vss (ground).

Δημοσ.

@WalkerSW το συγκεκριμένο pinout της φωτό που παρέθεσες είναι από 1155.

Το σπασμένο pin είναι το AJ11 (kudos για την καλή φωτό) το οποίο είναι Vss (ground).

Damn δικιο εχεις την πατησα!!!

Δημοσ.

Οποτε τι παιζει ρε παιδιακαι που θα εχω προβλημα αν εχω γιατι μπερδευτηκα

Δημοσ.

Απλα να προσεχεις μην ξανασπασεις κι αλλο. Πολυ σκονη παντως βλεπω γυρω απο το socket και στις βιδες. :)

(Παντως μπραβο στον Walker και στον Αδικο για το ενδιαφερον τους.)

Δημοσ.

Ναι τη σκονη την ειδα και εγω....Ενταξει φωτογραφια ειναι...Ενα ευχαριστω οπως ειπες στα παιδια για την αμεση παρεμβαση τους και βοηθεια γιατι εγω σεν γνωριζα επι του θεματος

Δημοσ.

Μιλησα με τον Conkal και ψηνομαι να το παλεψω για επισκευη αλλα επειδη μου ειπατε οτι πιθανον δεν θα βγαλει προβλημα μαλλον δεν θα προχωρησω....Τουλαχιστον γλυτωνω λεφτα απο μητρικη και θα ριξω αλλου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...