takatakaros Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας!! Δικαιούμαι αναβαθμιση και μου δινουν το samsung galaxy A3 με 24μηνο συμβολαιο ή το samsung core prime με 18μηνο συμβολαιο; Εγω τωρα εχω το iphone 4. Συμφέρει να παρω καποιο απο τα 2 και να αφησω το Iphone μου ή οχι; Τι λετε; Ευχαριστω εκ των προτερων!
pape11 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Στη θέση σου θα πήγαινα στο πρώτο Samsung. Πολύ καλό και καινούργιο. Ο χρόνος να ξέρεις παιρνάει γρήγορα. Εχω κάνει 2 φορές δίχρονα συμβόλαια και τα δύο με συσκευές Samsung. Eπίσης τα Samsung έχουν καλές τιμές μεταπώλησης.
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Στη θέση σου θα πήγαινα στο πρώτο Samsung. Πολύ καλό και καινούργιο. Ο χρόνος να ξέρεις παιρνάει γρήγορα. Εχω κάνει 2 φορές δίχρονα συμβόλαια και τα δύο με συσκευές Samsung. Eπίσης τα Samsung έχουν καλές τιμές μεταπώλησης. Ποτέ όμως?? 1
chios Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν μπορείς να κάνεις μείωση πάγιου και να πάρεις ένα τηλέφωνο εσύ;; γιατί να το πληρώσεις χρυσάφι αυτό που σου δίνουν;; 1
dialer1453 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υποβάθμιση πας να κάνεις, να ξέρεις. Από android σε iphone είναι λύτρωση. Το ανάποδο θα σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου.
GianniSM Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το Α3 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο πέραν της μέτριας μπαταρίας και σαφώς γρηγορότερο από το 4αρι που έχεις. Η καλύτερη σου επιλογή όμως είναι να ζητήσεις έκπτωση στο πάγιο και να βρεις μια συσκευή από το σκρουτζ αν έχεις μαζεμένα τα χρήματα.
takatakaros Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα