Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγες μερες η καρτα μου(ASUS 480GTX) τα εφτυσε, δλδ ενω δουλευε κανονικα ξαφνικα χαλασε η αναλυση και οταν προσπαθησα να βαλω τους καινουργιους drivers δεν ανοιγε παρα μονο σε safe mode, και κατα την εκινηση εβγαζε ξαφνικα γραμμες καΙ κολουσε.Μετα απο πολλες προσπάθειες και format τα windows ανοιξαν κανονικα αλλα με αναλυση 1600x1200 και δεν διαβαζε καθολου τους drivers  και  εβγαζε μικρες μικρες τελιτσες σε ολη την οθονη .Αλλαξα και pci και παστα αλλα τα ιδια.Δοκιμασα με αλλη καρτα μια ati 5850 και ολα κανονικα.

Τωρα σιγουρα φταιει η καρτα και απο λιγες γνωσεις και ψαξιμο μαλλον ειναι οι μνημες της(αν κανω λαθος σορυ).Και ρωταω επισκευαζεται; αν οχι, πια σύγχρονη κάρτα να παρω χωρις να ξεφυγω στην τιμη και να εχει τις ιδιες επιδοσεις πανω κατω χωρις να την κοβει ο επεξεργαστης, η αν με δυο καρτες πιο φθηνες κανοντας τις SLI.

Ευχαριστω για την επιμονη σας

(τα χαρακτηρηστικα του η/υ εναι στην υπογραφη μου)

Δημοσ.

επισκευαζεται αλλα με περιεργο τροπο που δεν σου τον προτεινω(reflow) θα σου προτεινα να παρεις μια καινουργια γιατι ακομη και να την επισκευασεις δεν θα αντεξει πολυ

Δημοσ.

τελίτσες στην οθόνη.

Πάει η κάρτα.

Αν έχεις τα χρήματα και την διάθεση να την δώσεις για επισκευή πιστεύεις αξίζει;

μείνε με την 5850 αν δεν σε απασχολεί αλλιώς πήγαινε σε 280Χ/960 αναλόγως τα παιχνίδια που παίζεις.

με SLI/Crossfire μην μπλέκεις,παραπάνω μπελά στο κεφάλι σου θα βάλεις μέχρι να βγει σωστός driver και θα πρέπει να το υποστηρίζει και το παιχνίδι.

Καλύτερα μια κάρτα και δυνατή παρά δυο μικρές πχ.

Δημοσ.

Xristaras12 :-) Ευχαριστω πολυ που διαβασες το thred μου.Η καρτα δεν ειναι δικη μου ειναι δανικη και πρεπει να την δωσω πισω.Παντως αφου η καρτα ........... παει οπως λες και εσυ............ αυριο θα μπει στον φουρνο για δοκιμη μηπως και επανελθει(ξερεις 200 βαθμους προθερμανση και 10 λεπτα ψησιμο :devil:  :devil: ) και βλεπουμε.Απλa επειδη το οικονομικα ειναι ελαχιστα θα παω σε κατι οικονομικο η καποια μεταχιρισμενη απο το forum.

Και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

ΩΠΑ.

Την συγκεκριμένη διαδικασία ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ σε φούρνο που τρώς. Παράγονται βλαβερές χημικές ουσίες απο την πλακέτα κλπ και είναι ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ για την υγεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

ΩΠΑ.

Την συγκεκριμένη διαδικασία ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ σε φούρνο που τρώς. Παράγονται βλαβερές χημικές ουσίες απο την πλακέτα κλπ και είναι ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ για την υγεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Οκ καλα που το ειπες θα παω στις πεθερας μου......

Θα το κανω σε εναν παλαιο φουρνακι που εχω σημερα το απογευμα .

Αποτελεσματα αυριο.....

Δημοσ.

Με το ψήσιμο σε φούρνο έχε στο νου σου ότι ψήνεται και ότι άλλο υπάρχει επάνω στην κάρτα.Ότι χειρότερο θα της κάνεις.

Δημοσ.

Ετσι κι αλλιως χαλασμενη ειναι δεν χανω τιποτα.Εννοηται οτι ολα τα πλαστικα θα βγουνε

Δημοσ.

"Θα το κάνω στον φούρνο της πεθεράς μου " ...εντάξει δεν έχω σταματήσει να γελάω κανα 10λεπτο

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα ουτε με το ψήσιμο εγινε τιποτα (φαντασου την εβαλα και με πατατες για παρεα) τη δοκιμασα και με τους νεους drivers ΤΙΠΟΤΑ :(Τι καρτα τωρα να παρω χωρις να την κόβει ο cpu

Ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

Ρωταω γιαν μην εχω bottleneck απο αυτη την αποψη μονο.Ευχαριστω πολυ ετσι και αλλιως για την βοηθεια :-) 

Δημοσ.

Με τον 930 δεν προκειται να εχεις μπουκαλι με καμια καρτα οποτε τα παντα εξαρτώνται απο το ποσο εισαι διαθετημένος να δώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...