Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για την αγορα του παραπανω τηλεφωνου.

Εαν εχει καποιος το εχει αγορασει απο ξενο σαιτ και εμεινε ευχαριστημενος,ας μου δωσει πληροφοριες

Δεν ενδιαφερομαι για ενχωρια.

Ευχαριστω για το χρονο σας !!

Δημοσ.

Καλούτσικη συσκευή αλλά με τι κόστος; έχω την εντύπωση πως για φάφλετ 5.5 ιντζών το G3 είναι καλύτερη επιλογή, έχει SD slot σαφώς γρηγορότερο επεξεργαστή και ας μην έχει αλουμίνιο...Αυτό καθαρά μέσα από μια ματιά στα χαρακτηριστικά του

Δημοσ.

Μπα ! Πλαστικο τηλεφωνο...μακρια,για μενα !

Νομιζω πως το Α 7 ειναι και λογω εταιριας ποιοτικοτερο και με φρεσκο οχταπυρινο επεξεργαστη..

Δημοσ.

Μπα ! Πλαστικο τηλεφωνο...μακρια,για μενα !

Νομιζω πως το Α 7 ειναι και λογω εταιριας ποιοτικοτερο και με φρεσκο οχταπυρινο επεξεργαστη..

Ο 8πύρινος είναι αργός σε σχέση με τον 4πύρινο 801. Σε επιδόσεις δεν θα ναι καλύτερο. Από κει και πέρα αν έχεις φετίχ με μέταλλο τι να πω; τώρα για την ποιότητα μια χαρά συσκευή είναι το G3 ανώτερο σε σπεκς, και ενώ λόγω οθόνης δεν έχει επιδόσεις ανάλογες άλλων συσκευών με ίδιο επεξεργαστή σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα από ότι αυτό με το touchwiz. Ομολογώ πάντως πως 1η φορά το είδα μπροστά μου

Δημοσ.

Ο 8πύρινος είναι αργός σε σχέση με τον 4πύρινο 801. Σε επιδόσεις δεν θα ναι καλύτερο. Από κει και πέρα αν έχεις φετίχ με μέταλλο τι να πω; τώρα για την ποιότητα μια χαρά συσκευή είναι το G3 ανώτερο σε σπεκς, και ενώ λόγω οθόνης δεν έχει επιδόσεις ανάλογες άλλων συσκευών με ίδιο επεξεργαστή σίγουρα θα πηγαίνει καλύτερα από ότι αυτό με το touchwiz. Ομολογώ πάντως πως 1η φορά το είδα μπροστά μου

Βαλε και την μεταπώληση,για την LG που σε σχεση με την Samsung ειναι πολυ υποδεέστερη..επισης το συγκεκριμενο ειναι και δικαρτο,που χρειαζομαι...

Επειδη ξεφύγαμε λιγο,γνωριζεις κατι η καποιο αξιόπιστο site ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...