Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alexzzz δεν εχω drain και δεν βλεπω καποιο θεμα στην αφη, τι να σου πω

Επισης δεν ξερω πως ειναι η stock γιατι με το που το επιασα το φλασαρα

Δημοσ.

Δηλαδη,στα αληθεια δεν θες να αναβαθμιστουν cpu-gpu-ram που θα δωσουν αλλον αερα στο κινητο?Αλλα θελεις η οθονη να γινει QHD?Ενα οφελος πες μου σ'αυτο...

Αν δεν εισαι ικανοποιημενος απ'την μπαταρια τοτε μην ζητας και τετοια οθονη!

Eννοειται σαφως οτι θα αναβαθμιστουν. Εγω απλα εννοουσα οτι δεν με νοαιζει ποση ram θα εχει και ποιο chipset θα φοραει.

Οτι θα ειναι καλυτερα απο το 1+1, ειναι δεδομενο.

Ενα οφελος της QHD ειναι το sharpness. 

Εφόσον καλιμπαρει συνεχώς τον αισθητήρα της αφής το battery drain υπάρχει, είτε το διαπιστώσετε είτε όχι, θέμα έχουν όλα εκτός εάν το ανοίξατε και βάλατε ένα κομμάτι ταινία στην θέση της κόλλας

Εγω που δεν ειχα ποτε προβλημα και δεν εχω κανενα drain, που ανηκω;

Δημοσ.

Eννοειται σαφως οτι θα αναβαθμιστουν. Εγω απλα εννοουσα οτι δεν με νοαιζει ποση ram θα εχει και ποιο chipset θα φοραει.

Οτι θα ειναι καλυτερα απο το 1+1, ειναι δεδομενο.

Ενα οφελος της QHD ειναι το sharpness.

Εγω που δεν ειχα ποτε προβλημα και δεν εχω κανενα drain, που ανηκω;

Έτσι νομίζεις, όπως νιώθεις καλύτερα εσύ, δεν έχεις

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται ακριβώς με το touch. Υπάρχουν άπειρα θέματα σε oneplus forum, reddit Και όπου αλλού. Εγώ δεν είχε κανένα απολύτως θέμα μέχρι την nightly 12.1 της πρωτομαγιάς. Ο κολλητός μου περίπου το ίδιο. Άλλοι είχαν από την αρχή. Άλλοι δεν είχαν ποτέ. Σίγουρα δεν έχει να κάνει μόνο με το hardware λάθος και το κομμάτι που ακουμπάει το digitizer αλλά και με drivers Και software

Σε μένα χωρίς να έχουν βγάλει το fix είχε λυθεί μια μέρα με νέα nightly αλλά μετά επανήλθε. Γενικά είναι λαχείο. 

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται ακριβώς με το touch. Υπάρχουν άπειρα θέματα σε oneplus forum, reddit Και όπου αλλού. Εγώ δεν είχε κανένα απολύτως θέμα μέχρι την nightly 12.1 της πρωτομαγιάς. Ο κολλητός μου περίπου το ίδιο. Άλλοι είχαν από την αρχή. Άλλοι δεν είχαν ποτέ. Σίγουρα δεν έχει να κάνει μόνο με το hardware λάθος και το κομμάτι που ακουμπάει το digitizer αλλά και με drivers Και software

Σε μένα χωρίς να έχουν βγάλει το fix είχε λυθεί μια μέρα με νέα nightly αλλά μετά επανήλθε. Γενικά είναι λαχείο.

Αυτό λέμε ότι υπάρχει το πρόβλημα σε όλα, αλλά το εμφανίζουν άλλα όχι βάση χρήσης

Δημοσ.

Τι τραβάν μερικοί συνάνθρωποι μας για να έχουν ένα σωστό τηλέφωνο...πάρε ένα iPhone η ένα Nokia 3310

Κάτοχος oneplus one. Εξαιρετικό τηλέφωνο με ένα τεράστιο μειονέκτημα. Όλα τα κινητά έχουν θέμα με την οθόνη με την αφή! Πιστεύω ότι είναι θέμα hardware αν και με την cm 12.1 15/5 night φτιάχνεται το πρόβλημα αλλά υπάρχει battery drain. Η εταιρία έχει άθλιο support. Παρ όλα αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα είναι και πάλιλειτουργικό το τηλέφωνο. Για το 2 δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά. Έχει γίνει ζημιά στη φήμη της εταιρείας και έχει πάλι το σύστημα των προσκλήσεων. Ο κόσμος δεν πολυεμπιστευεται τον Snapdragon 810 και αν έχει 3gb ram θα πάει άπατο!(ναι επιτέλους το είπα και εγώ!) α έφυγε και το μότο never settle βλέπω...
Δημοσ.

Κάτοχος και εγώ από Οκτώβριο.

Κανένα πρόβλημα ποτέ με όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω! Βέβαια πάντα είχα stock rom, δεν πειραματίστηκα με custom.

Άψογο τηλέφωνο! Δεν θα αλλάξω για το 2 όμως όσο καλό και να ναι. Ίσως στο 3.

Δημοσ.

Αυτό λέμε ότι υπάρχει το πρόβλημα σε όλα, αλλά το εμφανίζουν άλλα όχι βάση χρήσης

Πάρε την γωνία από μια κόλα Α4 και με αυτήν καθάρισε το πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, εκεί που έχει το αυλάκι

oneplus-one-anti-glare-screen-protector.

ούτε hardware ούτε firmware πρόβλημα, ιτ ις τζαστ μπιχλα.

Γίνετε και με γωνία από κολλαριστό χαρτονόμισμα ευρώ, για δολάρια δεν ξέρω αλλά με ευρώ το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Έλεος, οθόνες 2-3-4 k σε 5,5 ίντσες, δεν έχει ουσία, δεν υπάρχει λόγος, απλά ανεβαίνει η τιμή, ανεβαίνει η κατανάλωση μπαταρίας και ικανοποιούμε το ψώνιο του χρήστη που γράφει σε φόρουμ, έχω κινητό με οθόνη 4κ...

Εγώ από το νέο oneplus, θέλω καλύτερα specs, στα ίδια χρήματα με το πρώτο, και σίγουρα επώνυμη κάμερα εμπρός και πίσω, σύστημα ασύρματης φόρτισης qi, αδιαβροχοποίηση με πιστοποίηση, και να ακολουθήσουν το παράδειγμα της HTC με στερεοφωνικά ηχεία ένα στο πάνω και ένα στο κάτω μέρος, όποιος βλέπει βίντεο στο κινητό το γυρνάει πλάγια, δεν έχει ουσία 2 ηχεία δίπλα δίπλα παρά μόνο στην ένταση.

Τέλος θα ήθελα να ανεβάσει τις ίντσες τις οθόνης στο ίδιο σασί, όσο περισσότερο μπορούν χωρίς να ανέβει το μέγεθος.

NEVER SETLE!!!

Δημοσ.

Πάρε την γωνία από μια κόλα Α4 και με αυτήν καθάρισε το πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, εκεί που έχει το αυλάκι

oneplus-one-anti-glare-screen-protector.

ούτε hardware ούτε firmware πρόβλημα, ιτ ις τζαστ μπιχλα.

Γίνετε και με γωνία από κολλαριστό χαρτονόμισμα ευρώ, για δολάρια δεν ξέρω αλλά με ευρώ το έχω δοκιμάσει.

γουατ εβερ σουιτς γιου,πεταει ο γαιδαρος ,πεταει

Δημοσ.

γουατ εβερ σουιτς γιου,πεταει ο γαιδαρος ,πεταει

Κοίτα ποτέ δεν είχα θέμα με το κινητό, παρατήρησα περίεργη συμπεριφορά μια ζεστή μέρα που το κράταγα στο χέρι για πολύ ώρα και γέμισε ιδρώτα από την παλάμη μου, τότε είδα ότι στο πάνω μέρος, στο αυλάκι της οθόνης είχε πιάσει βρωμιά, το καθάρισε με τον τρόπο που σου περιγράφω και όλα ΟΚ όπως πάντα δηλαδή. Μοιράζομε την εμπειρία μου μήπως βοηθήσω κάποιον που μπορεί να αντιμετωπίζει θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με την ζέστη το λένε πολύ στο reddit αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση με την βρωμιά σε εκείνο το σημείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...