Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλημέρα ένα συνεχόμενο βουητό ακούγεται κάθε φορά που ακούω οτιδήποτε στον υπολογιστή. Έχω δοκιμάσει τα ηχεία αλλού και δουλεύουν μια χαρά. Κατέληξα ότι φταίει η κάρτα ήχου,χρήζει επιδιόρθωσεις ή αλλαγή κατευθείαν; έχω αυτή εδώ onboard.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αντιμετωπίσω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στον παλιό υπολογιστή μου και λύση δεν έχω βρεί ακόμα πιθανόν να ειναι πρόβλημα με την onboard , επειδή όμως μπορεί να μην ειναι το ίδιο και σε εσένα δοκίμασε και ενα ζευγάρι ακουστικά ή αλλα ηχεία και ξανά πέρνα τους drivers
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Θα δοκιμάσω αυτό με τους driver. Έχετε καμιά κάρτα να προτείνετε;
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπάρχουν πολλές επιλογές ρίξε μια ματιά εδώ https://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/f/437648/PCI.html?order_dir=asc&page=2, δεν χρειάζεται κατι πολύ ακριβό μπορείς να βρείς φθηνή και με 5.1 support 1
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κάτι σαν αυτή την Digitus αξίζει κατά την γνώμη σου; επίσης εννοείται εσωτερική έτσι; η εγκατάσταση της είναι εύκολη; (με εχεί σπάσει τα νεύρα το τσιρ τσιρ που κάνει)
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ναι μια χαρά ειναι και αυτή απλα την βάζεις επάνω (εσωτερικά) και μετα περνάς τους drivers , απλα πριν το κάνεις μπές στο bios και απενεργοποίησε την onboard
TEOKOS Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τα ίδια και εδώ με μια onboard της asus ranger. Δοκίμασα τα πάντα μέχρι που απομάκρυνα το router από τον υπολογιστή. Tώρα όλα καλά
panos0100 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 παιδια καλησπερα, επειδη εχει ενα θεμα εδω να μην ανοιγω καινουριο. Εχω μια καρτα ηχου asous xonar ds 7,1 στην οποια εχω 5,1 ηχεια απλα την ειχα παρει ως μελοντικη εαν παρω τιποτα 7,1 ηχεια, τεσπα εχει εδω και ενα μηνα περιπου που το μεσαιο ηχειο κανει παρασιτα οταν δεν ακουγεται ηχος και επισης στην αρχη οταν μπανει στα windows 7 η καρτα ηχου εχει 2 μικρα ρελεδακια οταν μπαινει στα 7 κανει ενα τσακ η καρτα ηχου ειναι η ωρα που βλεπει τους οδηγους πλεον κανει περιπου τωρα 2 λεπτα να μπει αργει να κανει αυτο το τσακ και δεν ξερω αν ειναι ετοιμη να καει. Την πηρα γυρω στα 50Ε και πρεπει να ειναι εκτος εγγυησης θελω να ρωτησω υπαρχει περιπτωση για τα παρασιτα του ηχειου του κεντρικου να φταιει η κατα ηχου οπως και για την καθυστερηση οταν μπανει στα 7; εαν την βγαλω μπανει αμεσα στα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα