paragontikos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 εγω ειχα G3 και το εδωσα για να παω προς windows μερια, παντως η καμερα του G3 σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη απο το 930 κινηταρα ειναι το G3 αλλα μπαταρια πολυ χαλια, με το ζορι μια μερα η οθονη εχει καλη αναλυση αλλα δεν ειναι amoled και μη νομιζεις οτι χρειαζεσαι πανω απο fhd αναλυση και με τα 2 θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος πιστευω 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 εγω ειχα G3 και το εδωσα για να παω προς windows μερια, παντως η καμερα του G3 σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη απο το 930 κινηταρα ειναι το G3 αλλα μπαταρια πολυ χαλια, με το ζορι μια μερα η οθονη εχει καλη αναλυση αλλα δεν ειναι amoled και μη νομιζεις οτι χρειαζεσαι πανω απο fhd αναλυση και με τα 2 θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος πιστευω πηγες σε 930 δηλαδη?
revvok Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το here drive υπαρχει και για android ,αν δεν κανω λαθος . Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει αξιολογη εφαρμογη youtube , ειδικα αν θελεις να κανεις share video στο FB , οπως και το facebook εχει καποια θεματακια , οπως με τον τελειως ξεχωριστο messenger. Επισης λειπουν αρκετες ελληνικες εφαμογες οπως π.χ τραπεζων,κινητης τηλεφωνιας , whocallsme (;-)) κ.λ.π... .. Υπάρχουν πολύ αξιόλογες εφαρμογές youtube (tubecast, mytube!, metrotube) με πολλές δυνατότητες και share φυσικά, αλλά και downloading για να βλέπεις και offline. Δεν υπάρχει snapchat, κάποιες 3rd party που υπήρχαν τις bannαρε η snapchat. Αυτό για τις ελληνικές εφαρμογές ισχύει. Διάφορες διάσημες εφαρμογές (facebook, instagram) κτλ. είναι λίγο πίσω σε σχέση με τις αντίστοιχες για android, εν μέρει λογικό λόγω του μικρότερου χρόνου εξέλιξης. Κάποιες έχουν καταφέρει να φτάσουν σε πολύ καλό επίπεδο (πχ. viber). Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές. Στο θέμα μας, σ' αυτό το εύρος τιμής, το android, και άρα το g3 είναι πιο λογική επιλογή αυτή τη στιγμή. Αλλά αν θες wp8.1(+10) + εξαιρετική κάμερα + ποιότητα κατασκευής, το 930 δε θα σ' απογοητεύσει.
GianniSM Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Στο myphone είπαν πως θα πάρουμε σύντομα το 5.1, και το UI του G4 αλλά όχι όλα τα fuctions της κάμερας του. Λογικά αυτά μάλλον θα τα βρούμε αργότερα σε apk για ότι σημαίνει αυτό.
DoYouNote Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δε γουστάρουν όλοι να πάρουν Samsung, τι να κάνουμε....φτάνει πια με αυτό.......έλα πες πόσα λεφτά σου έδωσαν για να τα γράφεις αυτά ? Είναι το G3 της Samsung και δεν το ξέρω; Συνειδητοποίησε οτι βρίσκεσαι σε τοπικ προτάσεων κινητών και δεν γίνεται με καμία κυβέρνηση να προτείνεται οποιοδήποτε wp σε αυτές τις τιμές. Σοβαρευτείτε.
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ρε φίλε DoYouNote εσυ να σοβαρευτεις ... Είναι ολοφάνερο ότι δε γουστάρεις και δικαίωμα σου. Σου φαγανε το φαγακι τα windows ; εγώ στα 300€ πλέον σίγουρα θα προτιμήσω το 930 ... Και αν θες έλα να βάλουμε το g3 σου διπλα να κοντράρουμε κάμερα και lags... Έλεος πια... Σε κάθε παρόμοιο θέμα τα ίδια γράφεις... Και για μένα η γνώμη σου δε πιάνει μια... ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ( ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ DOYOUNOTE ) ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ.... ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ , ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ LAGS ΠΑΩ ΓΙΑ 930 ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ 940.../ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 4
dialer1453 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μεγεια! Δεν θα το μετανιώσεις, να είσαι σίγουρος. 1
Peleus17 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 930 γιατί Snap 800 2,2 ghz, 2 Ram, WP το οποίο θα πάρει την αναβάθμιση στα 10 = πολύ καλός συνδυασμός. Το G3 είναι ότι χειρότερο πιστεύω γιατί Snap 801+QuadHD θα βρίζεις παναγιες με το λαγκ που έχει
dimosthenis1984 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 930 γιατί Snap 800 2,2 ghz, 2 Ram, WP το οποίο θα πάρει την αναβάθμιση στα 10 = πολύ καλός συνδυασμός. Το G3 είναι ότι χειρότερο πιστεύω γιατί Snap 801+QuadHD θα βρίζεις παναγιες με το λαγκ που έχει και με το lag και με την μπαταρια...930 ειναι σουπερ
panos9553 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 και με το lag και με την μπαταρια...930 ειναι σουπερ Οκ ρε παιδια..σιγουρα το 930 ειναι μια καλη περιπτωση...σε πολλα ειναι καλυτερο απο το g3 αλλα οχι και σε μπαταρια...
GianniSM Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εμένα αυτό που με προβληματίζει με τα WP είναι μην πάρεις φερράρι αλλά δεν έχεις βενζίνη για να το κινήσεις οπότε δώρον άδωρο και τελικά βρίζεις παναγίες για αυτό. Υπάρχει ένας θρύλος για το πόσο εκπληκτικά θα ναι τα 10, αλλά αν δεν τα δεις πως θα ξέρεις; η εμπειρία μου, μου λέει πως κάθε τι νέο έχει παιδικές ασθένειες.Όπως και να χει καλορίζικο.
dimosthenis1984 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εμένα αυτό που με προβληματίζει με τα WP είναι μην πάρεις φερράρι αλλά δεν έχεις βενζίνη για να το κινήσεις οπότε δώρον άδωρο και τελικά βρίζεις παναγίες για αυτό. Υπάρχει ένας θρύλος για το πόσο εκπληκτικά θα ναι τα 10, αλλά αν δεν τα δεις πως θα ξέρεις; η εμπειρία μου, μου λέει πως κάθε τι νέο έχει παιδικές ασθένειες. Όπως και να χει καλορίζικο. ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ 10 ΣΕ 920 ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 8.1 ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Οκ ρε παιδια..σιγουρα το 930 ειναι μια καλη περιπτωση...σε πολλα ειναι καλυτερο απο το g3 αλλα οχι και σε μπαταρια... Η διάρκεια ζωής είναι το ίδιο και στα δυο. Περίπου 3 με 3.5 ώρες OST βγάζουν με ανοιχτά δεδομένα. Από εκεί και πέρα και οι δυο είναι πολύ αξιόλογες συσκευές αλλά το G3 θα το φοβόμουν. Επίσης δίνω πολύ σημασία στην ποιότητα και αίσθηση της κατασκευής αν μιλάμε για τόσα λεφτά και σε αυτό το 930 είναι σίγουρα πολύ πάνω από το G3. Για το Here maps να σας πω ότι η εφαρμογή στo Android απέχει πολύ για να πιάσει σε ποιότητα αυτήν των windows. Παθών και μαθών. Από τα πολλά που λείπουν από την εφαρμογή του android είναι ένα συγκεκριμένο που μπορεί να σε κρεμάσει. Αν δεν υπάρχει φωνητική καθοδήγηση για το σημείο που θες να πας τότε...αρνείται να σε πάει. Δεν είδα τέτοιο θέμα στο windows phone. 1
2Ohm Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Έχω δουλέψει wp 3 μήνες κ είχα 930 κ το ανταλλαψα για g3 τλκα το οποίο κρατησα για άλλους 2 μήνες! Προσωπικά κανένα δν με κάλυψε το πρώτο λόγο λειτουργικού πραγματικά είναι άχρηστο! Ναι είναι τέρμα γρήγορο κλπ αλλά λογικό να είναι αφού δν έχει multitasking! ΜΌΝΟ 1 εφαρμογή ανοιγμενη κ όλες στο παρασκήνιο κλείνουν κ κ; θα φορά πρέπει να τις φορτώσει είτε την αφησης για ένα δευτερόλεπτο! Ζεσταίνεται παραπάνω από το g3 ειδικά σε βαριές εφαρμογές! Το g3 μέτρια μπαταρία μέχρι ποιότητα κατασκευής μέτρια οθόνη ψιλολαγκ στο ui τις lg αμα βάλεις μια stock room θα πετάει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα