Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Aν προτεραιότητα σου είναι η κάμερα, τότε το 930.....αν όχι τότε το G3 αποτελεί μια καλή επιλογή...

Δημοσ.

Αν προτεραιότητα σου είναι η κάμερα, τότε πάλι G3. Έχει πολύ καλή κάμερα για να προτιμήσεις ένα κινητό με ανάπηρο λειτουργικό.

Δημοσ.

Aν προτεραιότητα σου είναι η κάμερα, τότε το 930.....αν όχι τότε το G3 αποτελεί μια καλή επιλογή...

Έχει φοβερή κάμερα το 930, αλλά όχι τόσο φοβερή ώστε να δικαιολογεί την αγορά wp

Άλλωστε και το g3 έχει πολύ καλή κάμερα, από τις καλύτερες του android

Δημοσ.

Αν προτεραιότητα σου είναι η κάμερα, τότε πάλι G3. Έχει πολύ καλή κάμερα για να προτιμήσεις ένα κινητό με ανάπηρο λειτουργικό.

σιγουρα θα κοιταξω την καμερα αλλα δε θα συμφωνησω οτι εχει αναπηρο λειτουργικο...ηδη χρησιμοποιω ενα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Ημουν και εγω στο ιδιο δίλημμα και τελικα θα παραγκηλω αυτες τις μερες το lg g3. Πηρα αυτη την αποφαση λογο λειτουργικου(προτειμουσα adroid) και λογο εμφανισης του κιητου παρολο που και το 930 ειναι ομορφο. Καμερα και τα 2 πολυ καλη. Οθονη και τα 2 υπεροχη. Βασικα ειναι πιο σου αρεσει περισσοτερο εσενα. Σαν δυνατοτητες και τα 2 θα σε καλυψουν λογικα....

Δημοσ.

Ημουν και εγω στο ιδιο δίλημμα και τελικα θα παραγκηλω αυτες τις μερες το lg g3. Πηρα αυτη την αποφαση λογο λειτουργικου(προτειμουσα adroid) και λογο εμφανισης του κιητου παρολο που και το 930 ειναι ομορφο. Καμερα και τα 2 πολυ καλη. Οθονη και τα 2 υπεροχη. Βασικα ειναι πιο σου αρεσει περισσοτερο εσενα. Σαν δυνατοτητες και τα 2 θα σε καλυψουν λογικα....

κοιτα εγω χρησιμοποιω ηδη ενα 930 και ειμαι κατευχαριστημενος... και σαν εμφανιση και σαν ποιοτητα κατασκευης και σαν καμερα και και και ... αυτο που δε θελω με τιποτα ειναι τα lags που ειχα σε παλαιοτερα android τυπου htc one s, one x, samsung galasy s4. διαβαζω οτι το lumia εχει καλυτερη καμερα αλλα δε ξερω ποσο καλυτερη. επισης θελω να δω αν εχει διαφορα η οθονη που λενε οτι στο g3 ειναι αρκετα καλυτερη απο full hd...

Δημοσ.

Δε γουστάρουν όλοι να πάρουν Samsung, τι να κάνουμε....φτάνει πια με αυτό.......έλα πες πόσα λεφτά σου έδωσαν για να τα γράφεις αυτά ?

• Like 1
Δημοσ.

G3                                                                  930
5,5inch                                                           5inch
μικροτερο σε διαστασεις
ελαφρυτερο
καλυτερη αναλυση
3G ram                                                           2G ram 
καλυτερη μπτροστινη καμερα                         καλυτερη πισω καμερα
                                                                       καλυτερο gps
-----------------------------------------------------------------------------
Οσο αφορα την μπαταρια αναλογα την χρηση ιδια τα κατατασω αν ομως το lumia ειχα 3000mah θα ηταν πολυ καλυτερο...
Οσον αφορα παλι το λειτουργικο ειναι τι σου αρεσει αν και εγω προτεινω windows phone..
Και οσον αφορα την αρχικη τους τιμη το lumia ξεκινουσε απο 515 ενω το lg απο 615
Και τα δυο ειμαι κινηταρες οποιο και να παρεις δεν θα εχεις προβλημα...
Η αποψη μου ειναι lumia παντως.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα εγω χρησιμοποιω ηδη ενα 930 και ειμαι κατευχαριστημενος... και σαν εμφανιση και σαν ποιοτητα κατασκευης και σαν καμερα και και και ... αυτο που δε θελω με τιποτα ειναι τα lags που ειχα σε παλαιοτερα android τυπου htc one s, one x, samsung galasy s4. διαβαζω οτι το lumia εχει καλυτερη καμερα αλλα δε ξερω ποσο καλυτερη. επισης θελω να δω αν εχει διαφορα η οθονη που λενε οτι στο g3 ειναι αρκετα καλυτερη απο full hd...

Kοιτα εγω αποφασησα να το αγορασω(σε λιγες μερες να μπει  και ο μισθος του μηνα :P) διοτι ηρθα σε στενη επαφη μαζι του διοτι το εχει ενας φιλος μου. Μετα πηγα και τα ειδα και τα δυο στο public απο κοντα. Η οθονη πραγματικα ειναι πιο εντυποσιακη απο του 930.....  Και ναι το lg g3 εχει καλυτερη αναλυση. Εγω σου ειπα βασικο ρολο για εμενα επαιξε  οτι προτειμ το android απο το windows phone. Βεβαια πιο πανω αναφερεις οτι κανεις χρηση windows phone οποτε ειναι δικο σου θεμα. Μου  αρεσουν επιπλεον τα μικρα bezel του  G3.  Παντως αυτο που ειπα το ενοοω και τα 2 θα σε βγαλουν ασποπροσωπο...

Εσυ γενικα τι χρηση κανεις στο κινητο?

Eπειδη δεν ειμαι ουτε ημουν χρηστης με λειτουργικο windows σε κινητο θελω οσοι εχετε ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ αποψη(χρηση δηλαδη και adroid και windows phone) να μου πειτε γιατι καποιοι ααφερουν οτι ο λειτουργικο των windows δεν αξιζει...

Υ.Γ Εγω μονο adroid εχω χρησιμοποιησει και λιγο ios

Δημοσ.

Kοιτα εγω αποφασησα να το αγορασω(σε λιγες μερες να μπει  και ο μισθος του μηνα :P) διοτι ηρθα σε στενη επαφη μαζι του διοτι το εχει ενας φιλος μου. Μετα πηγα και τα ειδα και τα δυο στο public απο κοντα. Η οθονη πραγματικα ειναι πιο εντυποσιακη απο του 930.....  Και ναι το lg g3 εχει καλυτερη αναλυση. Εγω σου ειπα βασικο ρολο για εμενα επαιξε  οτι προτειμ το android απο το windows phone. Βεβαια πιο πανω αναφερεις οτι κανεις χρηση windows phone οποτε ειναι δικο σου θεμα. Μου  αρεσουν επιπλεον τα μικρα bezel του  G3.  Παντως αυτο που ειπα το ενοοω και τα 2 θα σε βγαλουν ασποπροσωπο...

Εσυ γενικα τι χρηση κανεις στο κινητο?

περα απο τη βασικη τηλεφωνα μηνυματα, μπαινω ιντερνετ αλλα οχι συνεχεια και απο εφαρμογες αρκετες αλλα οχι τιποτα τρελο. λενε ας πουμε οτι δεν εχει το windows store πολλες. εγω ολες οσες χρειαζομαι ειτε για δουλεια ειτε για διασκεδαση τις εχω βρει. ωστοσο χρησιμοποιω και το here drive για gps και εκει πρεπει να υστερει το g3

• Like 1
Δημοσ.

περα απο τη βασικη τηλεφωνα μηνυματα, μπαινω ιντερνετ αλλα οχι συνεχεια και απο εφαρμογες αρκετες αλλα οχι τιποτα τρελο. λενε ας πουμε οτι δεν εχει το windows store πολλες. εγω ολες οσες χρειαζομαι ειτε για δουλεια ειτε για διασκεδαση τις εχω βρει. ωστοσο χρησιμοποιω και το here drive για gps και εκει πρεπει να υστερει το g3

Ε τοτε διαλεξε ποιο σου αρεσει. Να τα δεις στο χερι σου και τα 2 παντως. Μολις το παρω θα ξερω να σου πω και για το gps αν και φανταζομαι οτι εχεις δικιο σε αυτο.....

Παντως αν επιλεξεις το lg g3 α παρεις την εκδοση των 32gb rom που εχει 3gb ram.

Η διαφορα τιμης μεταξυ του lg g3 12gb rom  2gb ram και του lg g3 32gb rom 3gb ram ειναι 30-35 ευρω στο σκουτζ οποτε η επιλογη του 32gb ειναι ευκολη.

• Like 1
Δημοσ.

Το here drive υπαρχει και για android ,αν δεν κανω λαθος .

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει αξιολογη εφαρμογη youtube , ειδικα αν θελεις να κανεις share video στο FB , οπως και το facebook εχει καποια θεματακια , οπως με τον τελειως ξεχωριστο messenger.

Επισης λειπουν αρκετες ελληνικες εφαμογες οπως π.χ τραπεζων,κινητης τηλεφωνιας , whocallsme (;-)) κ.λ.π

Κατα τα αλλα σαν λειτουργικο μου αρεσει πολυ και εμενα και περιμενω τα windows phone 10 για να "τσιμπησω" και εγω ενα.

Δημοσ.

το here είναι διαθέσιμο και στο android 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...