The_Winner Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους ,Γίνεται να συνδέσω σε σειρα δυο wifi range extenders?Έχω ενα router ZXV W300 και καπου στο 50% του σηματος εχω βάλει ενα TP-Link WA860RE , ολα καλα με βόλεψε εχω wifi πλεον παντου αλλα θέλω να καλυψω και αλλη απόσταση , μπορώ στο 50% του σηματος του WA860RE να βαλω ενα δευτερο το οποιο θα αναμεταδίδει το σημα του πρωτου?ειναι εφικτο?ή καθε range extender πρεπει να παιρνει σημα απο την πηγη?Ευχαριστώ
Technology fan Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους , Γίνεται να συνδέσω σε σειρα δυο wifi range extenders? Έχω ενα router ZXV W300 και καπου στο 50% του σηματος εχω βάλει ενα TP-Link WA860RE , ολα καλα με βόλεψε εχω wifi πλεον παντου αλλα θέλω να καλυψω και αλλη απόσταση , μπορώ στο 50% του σηματος του WA860RE να βαλω ενα δευτερο το οποιο θα αναμεταδίδει το σημα του πρωτου?ειναι εφικτο? ή καθε range extender πρεπει να παιρνει σημα απο την πηγη? Ευχαριστώ Πιστεύω πως ναι, δεν υπάρχει λόγος να μην γίνεται, απλά να ξέρεις οτι ουσιαστικά η ταχύτητα ιντερνετ που θα έχεις όταν συνδεθείς στο τέλος θα είναι maximum στο 1/4.
The_Winner Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αυτο με την ταχύτητα το γνωρίζω . Απλα οσο και αν εψαξα στο google δεν βρηκα κατα ποσο ειναι εφικτό να κανώ extend το σήμα ενως extender και δεν ξερω μηπως θέλει καποια σπεσιαλ ρύθμιση .Πχ εκανα extend το σημα του router παρα πολύ ευκολα μέσω του quick setup Που εχει .Το ιδιο ευκολα θα γινει και τωρα?δηλαδη θα επιλεξω σαν main router το ssid του extender μου?
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αυτο με την ταχύτητα το γνωρίζω . Απλα οσο και αν εψαξα στο google δεν βρηκα κατα ποσο ειναι εφικτό να κανώ extend το σήμα ενως extender και δεν ξερω μηπως θέλει καποια σπεσιαλ ρύθμιση . Πχ εκανα extend το σημα του router παρα πολύ ευκολα μέσω του quick setup Που εχει . Το ιδιο ευκολα θα γινει και τωρα?δηλαδη θα επιλεξω σαν main router το ssid του extender μου? Ναι η ιδια διαδικασια ειναι δεν αλλαζει κατι
The_Winner Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τέλεια ! γιατι κατι λιγες πληροφοριες που βρηκα (οχι για το συγκεκριμενο range extender) ελεγε πως πρεπει να αλλαξεις πολλα και στα δυο range extender , χειροκινητες ρυθμισεις δηλαδη .Μακαρι να δουλεψουν τοσο ευκολα οσο φαινεται
The_Winner Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τελικα δεν βρηκα WA860RE αλλα βρήκα WA854RE το οποιο εχει ιδια specs απλα δεν εχει εξωτερικές κεραίες , δούλεψε , η ταχύτητα σε downloads ειναι η ιδια απλα ειναι λίγο αργό σε απόκριση , για κινητα που το θέλω ειναι super πάντως .Ευχαριστώ πολυ όσους απάντησαν.Ειχα στείλει και στην tplink email και μου απαντησαν οτι το δευτερο repeater πρεπει να συνδεθει με το main router , τωρα γιατι μου απαντησαν αυτο δεν το γνωριζω
Technology fan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γτ δεν δοκιμάζεις powerlines και access points? καλή ιδέα, αλλά: 1) σχετικά μεγαλο κόστος 2) πρέπει να είναι ίδιο σπίτι 3) μάλιστα δεν αρκεί το 2) πρέπει να είναι και στην ίδια φάση, δηλαδή δεν λειτουργει κατευθείαν με τριφασικά ρεύματα
me3ikan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 καλή ιδέα, αλλά: 1) σχετικά μεγαλο κόστος 2) πρέπει να είναι ίδιο σπίτι 3) μάλιστα δεν αρκεί το 2) πρέπει να είναι και στην ίδια φάση, δηλαδή δεν λειτουργει κατευθείαν με τριφασικά ρεύματα Κάποια λειτουργούν και σε τριφασικο! Δεν ξέρω ακριβώς βέβαια περίμενε κανέναν poulino να απαντήσει που είναι pro! Τώρα για το κόστος μπορεί να βγαίνουν λίγο πιο ακριβά αλλά: 1)Έχεις πολυ καλύτερη ταχύτητα 2)Μπορείς για access point να βάλεις καποιο παλιό ρουτερ και να γλιτώσεις από 'κει. 1
The_Winner Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το ZXV10 W300 το οποιο ειναι το Main Router βρισκεται σε άλλο σπιτι (κολλητα) . Επίσης στο άλλο σπιτι που ηθελα να κανω repeat το σημα θα χρεισιμοποειται αποκλειστικά απο wifi συσκευες .Το καλύτερο θα ηταν ενα powerline το οποιο θα ειναι και ρουτερ ταυτοχρονα , δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο ή αν γινεται με καποιον τρόπο .Δηλαδή ενα powerline-repeater το οποιο θα λαμβανει το σημα ασύρματα απο το main router μιας και ειναι σε αλλο σπίτι και το ιδιο Powerline με καποιο τροπο να εδινε το σημα ασυρματα στο δευτερο σπίτι , και επειδη το σημα σε ορισμενα σημεια δεν φτανει και χρειάζεται και άλλη ενίσχυση θα μπορουσε να μπει ενα δευτερο Powerline το οποιο θα επαιρνε μεσω του ηλεκτρικου δικτυου απο το πρωτο Powerline και παλι με καποιον τροπο θα εδινε σημα wifi στο υπολοιπο σπιτι.Υπάρχει κατι τετοιο? μόλις ειδα αυτό απο την TP Link και θα ηταν οτι πρεπει για εμεναΑΛΛΑ το main router στο πρωτο power line πως το δινει το σημα? με WIFI ή ενσυρματα? γιατι εμενα το Main router δεν μπορει να συνδεθει ενσυρματα με Powerline μονο ασυρματα(λογω οτι ειναι σε αλλο σπιτι) ,που δεν ξερω αν υπαρχει powerline το οποιο λειτουργει και σαν πομπος αλλα και σαν δεκτης wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα