Christinoulaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπερα ,εδω και καιρο σκεφτομαι να αγορασω καποιο οικονομικο(γυρω στα 600-700 €) μεταχειρισμενο βεβαια παπακι για να διευκολινομαι στις μεταφορες μου αφου παρω το διπλωμα.Να σημειωσω οτι ειμαι τελειως ασχετη απο μαρκες(καλες,κακες κλπ) κ πανω στη χρηση τους.Ηθελα να ρωτησω στο κυβισμο τι ηταν προτημοτερο να παρω εντος πολης, βεβαια κ την αξιοπηστια καθε μαρκας...ευχαριστω
Hyphen Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Xωρις να ξερω πολλα απο μηχανες 125cc να παρεις για εντος πολης. Tωρα το τι πρεπει να παρεις εχει σχεση και με τα λεφτα που διαθετεις. Σιγουρα οι γνωστες μαρκες honda yamaha suzuzi οχι τιποτα replica ή κινεζικα
Christinoulaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι οντως,αυτα τα κινεζικα εννοουσα κ πως να τα ξεχωρισω.Σε ευχαριστω Κ επισης σε τι διαφερει ενα σκουτερακι με ενα παπι κ αν ειναι ακριβοτερο..
JimasGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τα scooter είναι αυτόματα ιδανικά για κοπέλες δηλαδή και για πόλη επίσης. Τα παπιά είναι με ταχύτητες (συνήθως 4). Διάλεξε που βρίσκεται να σε προτείνουμε μηχανάκι. Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
Christinoulaki Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Που βρισκεται τι?κ επισης τι βαθμο επικυνδινοτητας εχουν αν εισαι προσεκτικος οδηγος και χωρις να τρεχεις βεβαια..
MT60RS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ^ για αρχη παιξε ενα ραλλακι videogame με ταχυτητες και μετα βλεπεις Τα scooter είναι αυτόματα ιδανικά για κοπέλες δηλαδή και για πόλη επίσης. Τα παπιά είναι με ταχύτητες (συνήθως 4). Διάλεξε που βρίσκεται να σε προτείνουμε μηχανάκι.Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App για κοπελες ειναι ιδανικα τα πιο γκαζιαρικα και σουζιαρικα μηχανακια, να μας πατανε και να μας κοιροιδευουν στα μουτρα
cosmos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τί δίπλωμα θα βγάλεις??Για πόσα κυβικά??Γιατί πάει και με την ηλικία νομίζω αυτό ε...
Christinoulaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ειμαι 21,θαρρω για 125.εμενα δν με ενδιαφερει η ταχυτητα.θα με βολεψει ενα 50αρι?η ποιοτητα διαφερει απο κυβικα σε κυβικα μηπως?
cosmos000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καταρχάς δεν μας έχεις πει αν έχεις καβαλήσει ποτέ μηχανάκι...αν ξέρεις τί σημαίνει με ταχύτητες και τί αυτόματο...Αν θα σε βολέψει ένα 50ρι ή όχι εξαρτάται απο το που θα το χρησιμοποιείς..αν είσαι σε πόλη...σε εξοχή... Η ταχύτητα δεν είναι πάντα κριτήριο για να είναι κανείς ασφαλής...και αργά "τσακίζεται" ο κόσμος!! Η ποιότητα σε τί να διαφέρει??Στα πλαστικά??Αυτό το διακρίνεις και με το μάτι... Στο αν θα σε βολευει παπακι ή σκουτερ...εξαρτάται και απο την σωματοδομή σου... Γενικώς πάντως αν δεν είχες ποτέ επαφή...ξεκίνα να κάνεις μαθηματα πρώτα και αφού πάρεις λίγο τον "αέρα" θα είσαι σε θέση να κρίνεις τί σου ταιριάζει να αγοράσεις !!! 1
Christinoulaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το αναφερα οτι δν εχω καμια απολυτος ιδεα στη χρηση του.οποτε οχι δεν εχω καβαλισει και ποτε..το θελω οπως επισης ειπα για την πολη και ρωταω γνωμες γι να μαθω κ να αποκτησω μια γενικη ιδεα.
Christinoulaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Για να το γενικευσω λιγο για θεμα πτωση\τρακαρισμα χωρις να φταιει καποιος αλλος τρακαρισμα δλδ για μια πτωση π.χ και δν τρεχει κ ειναι και προσεχτικος τι πιθανοτητες εχει να φαει τα μουτρα του πορευομενος..?Επισης παιζει καθολου ρολο να εχεις ησοροποια στους δυο τροχους.?δν θελω να φανω χαζη απλα νομιζω πως μοιαζει με ποδηλατο με την παραλαγη που εχει ενα μηχανικο συστημα κ περισσοτερη ταχυτητα.
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αν εισαι σαν τις περισσοτερες κοπελες που βλεπω των οποιων το τιμονι τρεμει ακομα και με ποδηλατο και εχουν φοβια-ανασφαλεια να κανουν "προσπερασεις" η να χωθουν στην κινηση (no offense), τοτε σκεψου το καλα το μηχανακι γιατι εκτος απο το οτι μπορει να προκαλεσεις ατυχημα με την απειρια και την αβεβαιοτητα, αν εισαι με μηχανακι, με οση ταχυτητα και αν πεσεις δεν υπαρχει περιπτωση να μη χτυπησεις.Ακομα και με 5 να πηγαινεις. Για μεσα στην πολη παντως εγω θα προτιμουσα παπακι λογω ευελιξιας (ταχυτητες) και αν δεν κανω λαθος εχει χαμηλοτερη καταναλωση απο το αυτοματο λογω των ταχυτητων παλι.Νταξει σε σκουτερ και παπακι (τετραχρονα) δε θα δεις και καμια τρελη καταναλωση βεβαια..
Christinoulaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οταν εισαι λιγο πολυ απειρος σε κατι παντα εχεις καποιο ιχνος φοβου.δν μπορω να πιστεψω πως ολοι οι αναβατες οταν ηταν προταριδες δν φοβηθηκαν την "ασφαλτο" ουτε για μια στιγμη.Να το θεσω αλλιως.χωρις να κανεις καποιο λαθος στο χειρισμο αλλοι παραγοντες για να πεσεις ποιοι ειναι π.χ 2 που μπορω να σκεφτω πεφτεις σε λακουβα η σε λαδια ας πουμε..αλλος λογος μπορει να υπαρχει?
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οταν εισαι λιγο πολυ απειρος σε κατι παντα εχεις καποιο ιχνος φοβου.δν μπορω να πιστεψω πως ολοι οι αναβατες οταν ηταν προταριδες δν φοβηθηκαν την "ασφαλτο" ουτε για μια στιγμη.Να το θεσω αλλιως.χωρις να κανεις καποιο λαθος στο χειρισμο αλλοι παραγοντες για να πεσεις ποιοι ειναι π.χ 2 που μπορω να σκεφτω πεφτεις σε λακουβα η σε λαδια ας πουμε..αλλος λογος μπορει να υπαρχει? Συμφωνω ως προς την απειρια και την αρχη.Αλλα πολλες κοπελες που βλεπω (και αντρες το κανουν αυτο βεβαια) ακομα και μετα απο αρκετο καιρο εχουν αυτη τη "φοβια" να το πω?? Φοβουνται να χωθουν οπως ειπα μεσα σε ατομα και αλλους ποδηλατες ωστε να κανουν ελιγμους αν χρειαστει.Η τους τρεμει το τιμονι και πανε δεξια αριστερα και τους φοβασαι Τωρα οι λακουβες και τα λαδια ειναι αλλη ιστορια.
Christinoulaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Χαχα καταλαβα..ας πουμε για λακουβες αν το χερι ειναι σταθερο περνοντας απο πανω κ μικρη να ειναι μπορει να προκαλεσει πτωση?αυτοματο δλδ με μια ταχυτητα κ οσο πατας γκαζι αυξανεται?δν το εχω κατανοησει πληρως αυτο..xD..Ξερω ειναι πολλα αυτα που εχω να μαθω και δεν σκοπευω να παρω τωρα αμεσα..ρωταω για να μαθω καποια βασικα πραγματακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα