parlapipas25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τωρα εχω την 4.4.2(kitkat)Επειδη με ενδιαφερει η μπαταρια να κραταει οσον το δυνατο πιο πολυ,να βαλω την lollipop η οχι;
blueangel3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 βάλε εγω που την εβαλα δεν έχω δει διαφορα τουλάχιστον όχι σημαντικη..προτείνω να βάλεις τη lollipop αξίζει...
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Βαλεις δεν βαλεις η μπαταρια πανω κατω ιδια ειναι. Στην τελικη υπαρχουν και φορητες μπαταριες να φορτιζεις το κινητο οπου εισαι αν δεν σε βγαζει ουτε μια μερα το κινητο. 1
saruman123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Και το Greenify κανει δουλεια αλλα αν δεν αλλαξεις μπαταρια και δεν βαλεις πιο μεγαλη δεν θα κανεις τιποτα με αυτην που εχεις Εγω στο S3(i9300) του εβαλα μια 4200mah και ειδα αρκετη διαφορα
gkokokiris Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ρε παιδια καλημερα...εχω ενα galaxy s4 και ενω του κολιτου μου εχει κανει αναβαθμηση σε lollipop εδς και 3 μηνες εμενα ακομα τπτ..και τα 2 τα πηραμε απο το το σκρουτζ...το δικο του ειναι απο γαλλια και το δικο μου απο αυστρια..γνωριζω οτι δεν εχοθν ακομα lollipop εκει...υπαρχει ομως καποιοσ τροπος να κανω και εγω την αναβαθμηση χειροκοινιτα ας πουμε η να περασω απο την αρχη καποιο αλλο λογισμικο αλλης χωρας..ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα