D.Luffy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όντως να βγει και το Veronica να νοσταλγήσουμε εποχές Dreamcast!
Oroku Saki Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι πολυ κοντα να το τερματισω ομως χτες εκανα ενα λαθος πολυ σοβαρο λαθος και τωρα ειναι αδυνατον να προχωρησω το παιχνιδι. Η μονη λυση ειναι να το ξεκινησω απο την αρχη και οταν φτασω σε αυτο το σημειο ξερω τι πρεπει να κανω. Ομως επειδη παιζω το παιχνιδι για πρωτη φορα που να το ηξερα οτι θα συνεβαινε κατι τετοιο..... Τωρα το παραταω περιμενω να εγκατασταθει το tomb raider και το ξεκινω. Δεν νομιζω να ξαναασχοληθω μαζι του. Απο οτι ειδα μεχρι τωρα απο το σημειο που κολλησα λογω αυτου του λαθους εχει 1:30 ωρα gameplay ακομα μεχρι να το τερματισω . Αυτο θα πει ατυχια. Να εισαι τοσο κοντα στο να τερματισεις ενα παιχνιδι και ξαφνικα να γινει κατι και να μην μπορεις να προχωρησεις!!!!
aekoupoli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 καλα αν εχεις ξεμεινει απο σφαιρες η herb κτλ μπορεις να βαλεις ενα trainer για το συγκεκριμενο σημειο που λες,πες μας ομως τι επαθες
ADHD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θα αφησε το hookshot πουθενα πισω και νομιζει οτι δεν μπορει να γυρισει να το παρει, my guess.. 2
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Nαι κατι τετοιο. Ειναι σε ενα σημειο που πρεπει να παρω ενα χημικο με την Rebeca αλλα πηγα εκει με τον Βιlly. Που να το ηξερα ομως εγω αυτο αφου παιζω το παιχνιδι για πρωτη φορα. Το προβλημα ειναι οτι η Rebeca δεν μπορει να φτασει εκει γιατι χρειαζεται Hook που εχει μονο ο Billy. Ομως δεν μπορω να ξαναχρησιμοποιησω το Hook για να γυρισω πισω εκει που ειναι η Rebeca .Ετσι δεν μπορω να παρω το χημικο με τον Billy το οποιο ειναι απαραραιτητο για να προχωρησει το παιχνιδι.
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Nαι κατι τετοιο. Ειναι σε ενα σημειο που πρεπει να παρω ενα χημικο με την Rebeca αλλα πηγα εκει με τον Βιlly. Που να το ηξερα ομως εγω αυτο αφου παιζω το παιχνιδι για πρωτη φορα. Το προβλημα ειναι οτι η Rebeca δεν μπορει να φτασει εκει γιατι χρειαζεται Hook που εχει μονο ο Billy. Ομως δεν μπορω να ξαναχρησιμοποιησω το Hook για να γυρισω πισω εκει που ειναι η Rebeca .Ετσι δεν μπορω να παρω το χημικο με τον Billy το οποιο ειναι απαραραιτητο για να προχωρησει το παιχνιδι. Το έχω περάσει το σημείο που λες με ακριβώς τους ίδιους χαρακτήρες. Φυσικά και δεν πρόκειται για πρόβλημα παιχνιδιού, λίγη σκέψη θέλει. Λες οι devs να είναι τόσο στόκοι που να μην το σκεφτούν αυτό και να σε αναγκάσουν να επαναλάβεις το σημείο? 1
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το εψαξα το θεμα και δεν γινεται. Μιλησα και με καποιους που εχουν τερματισει το παιχνιδι και μου ειπαν οτι σε αυτη την περιπτωση πρεπει αναγκαστικα να το ξεκινησω απο την αρχη.
gkalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχαχαχα oroku σκεψου λίγο. Μονο για μαγκιες στα χελωνονιντζάκια είσαι μου φαίνεται. 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το εψαξα το θεμα και δεν γινεται. Μιλησα και με καποιους που εχουν τερματισει το παιχνιδι και μου ειπαν οτι σε αυτη την περιπτωση πρεπει αναγκαστικα να το ξεκινησω απο την αρχη. Μπαίνω στον πειρασμό να σου πω ακριβώς σε ποιο δωμάτιο να πας αλλά θα κρατηθώ. Αφού έτσι σου είπαν έτσι θα είναι. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μετά τις μπούρδες που για άγνωστο λόγο τα ονόμασαν Resident Evil(Μιλάω για το 5 και το 6), παίζοντας το 0 νιώθεις ότι παίζεις αντρικό Resident Evil..Επίσης, μην κάνετε το αστείο να το παίξετε χωρίς αυτό το preset, άλλο παιχνίδι γίνεται.. https://sfx.thelazy.net/games/preset/5029/ 3
darksoho33 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Νομιζω να βαλεις το savefile αλλουνου ισως να σωνεται η κατασταση αλλιως δες τον τερματισμο απο youtube
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μετά τις μπούρδες που για άγνωστο λόγο τα ονόμασαν Resident Evil(Μιλάω για το 5 και το 6), παίζοντας το 0 νιώθεις ότι παίζεις αντρικό Resident Evil..Επίσης, μην κάνετε το αστείο να το παίξετε χωρίς αυτό το preset, άλλο παιχνίδι γίνεται.. https://sfx.thelazy.net/games/preset/5029/ Ενταξυ σαν χρωματα ειναι οντως ωραια αλλα και χωρις αυτο ειναι μια χαρα το παιχνιδι(2002 παντα).Τυφλα να εχουν ποσα μοντερνα παιχνιδια που ουτε και σημερα δεν το φτανουν σε ατμοσφαιρα. Βεβαια μας τα χαλαει η Capcom οταν βλεπω τιμες κονσολας ιδιες με pc https://www.skroutz.gr/s/7760678/Resident-Evil-Origins-Collection-PC.html https://www.skroutz.gr/s/7763942/Resident-Evil-Origins-Collection-PS4.html
gkalas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μετά τις μπούρδες που για άγνωστο λόγο τα ονόμασαν Resident Evil(Μιλάω για το 5 και το 6), παίζοντας το 0 νιώθεις ότι παίζεις αντρικό Resident Evil..Επίσης, μην κάνετε το αστείο να το παίξετε χωρίς αυτό το preset, άλλο παιχνίδι γίνεται.. https://sfx.thelazy.net/games/preset/5029/ Το τερματισα και ένιωσα όπως ακριβώς περιγράφεις. Ξεχαρμανιασα. Το preset το έβαλα από την πρώτη μέρα και όντως κάνει το παιχνίδι πολύ ομορφότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα