Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Zero remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το inventory management έδωσε έναν έξτρα ρεαλισμό στην ιδέα του survival της εποχής του. Σε προτρέπει να σκεφτείς με λίγο περισσότερη στρατηγική στο που θα αφήσεις τα αντικείμενα, τι θα πάρεις μαζί σου και με ποιον.

Στα μοντέρνα action Resi σκοτώνεις τους εχθρούς και αυτοί μεταμορφώνονται σε σφαίρες για όπλα και herbs. Αυτό κι αν είναι μηχανισμός γτπ...

Όσο αναφορά για τα reviews πάνω σε HD remakes, θα έπρεπε να επικεντρώνονται μόνο στο τι και πόσο βελτιώθηκε οπτικά και να παραπέμπουν στο original review όταν πρωτοκυκλοφόρησε το παιχνίδι. Εϊναι τουλάχιστον ηλίθιο να γίνεται review για μηχανισμούς gameplay σε ένα παιχνίδι 10+ χρονών με τα δεδομένα του σήμερα.

Έτσι κι αλλιώς πάλι το zero είναι καλύτερο παιχνίδι πχ από το RE6 σε ΟΛΑ τα επίπεδα.  :P

Ορόκου πως τα πας?? :-D  Κατάφερες να περάσεις το πρώτο screen στο επόμενο βαγόνι ή είναι σπαζοκεφαλιά το παιχνίδι?  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα παει μεχρι τωρα. Δεν εχω συναντησει ακομα καποιο ν δυσκολο γριφο ουτε εχω δωσει μπουνια στην οθονη η το pc οπως εκανα οταν επαιζα το re1.  Εαν μεχρι τις 29 που βγαινει το Tomb Raider δεν το εχω τερματισει θα το σταματησω και θα το συνεχισω αργοτερα.

Δημοσ.

5 DVD είναι το Origins Collection.

Δεν νομίζω να έχω άλλο με τόσα πολλά.

Τι εννοεις 5Dvd οταν το αντιστοιχο για κονσολες ειναι μονο 1?

Δημοσ.

Μαλλων εννουσε τα επεισοδια του Revelations .Anyway δεν ειναι και τιποτα καινουργιο απλως για να μαθαινουν τωρα  οτι το RE το 1996 ηταν τρομερο για την εποχη του στο ps1 .  Το 2002 κυκλοφόρησε το prequel του Resident Evil με τον τίτλο Resident Evil: Zero  για το Gamecube. Έχω ακόμα τις original εκδόσεις  με τις τιμες στα κουτακια σε δρχ 20.000 για το Re  :-D.

Δημοσ.

μακαρι να φτιαξουν και τα resi 2 kai 3 remake..για μενα(τον παππου)που τα επαιξα ολα στην εποχη που βγηκαν,το 2 ειναι το καλυτερο 

• Like 2
Δημοσ.

Kαλα παει μεχρι τωρα. Δεν εχω συναντησει ακομα καποιο ν δυσκολο γριφο ουτε εχω δωσει μπουνια στην οθονη η το pc οπως εκανα οταν επαιζα το re1.  Εαν μεχρι τις 29 που βγαινει το Tomb Raider δεν το εχω τερματισει θα το σταματησω και θα το συνεχισω αργοτερα.

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας το πλάνο σου για το παιχνίδι. Ειλικρινά μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Το τερματισα και εγω, 9 ωρες μου πηρε γιατι δεν το θυμομουν οπως το remake και σε καποιες φασεις ηταν σαν να παιζω καινουργιο old school resi. Καλο και αξιολογο port, μαζι με το sweetFX πραγματικα γινεται πολυ ατμοσφαιρικο και ωραιο οπτικα αν και παλιο, σαν gameplay και story ειναι οπως το παλιο, το story καλουτσικο/μετριο και το gameplay ειναι και λιγο inventory management simulation αλλα παραμενει πολυ καλο σαν εμπειρια γενικα.

Μακαρι να βγουν και τα υπολοιπα και το code veronica μαζι. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...