Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Zero remaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 19/1/2016 στις 8:15 ΠΜ, Oroku Saki είπε

60 fps σε 4κ με gtx 690 λεει. Αρα εγω μπορει να εχψ 140fps σε 4κ DSR!!

Δεν εχεις καν 144hz monitor και μιλαμε και για παιχνιδι που οπως και το πρωτο,πανω απο 60fps ειναι τελειως αχρηστα.

Εγω το ειπα οτι εχεις κυριολεκτικα καταντησει βαρετος και κουραστικος με αυτα που γραφεις και εσυ εκει στον κοσμο σου,ειτε τα εννοεις ειτε οχι.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 19/1/2016 στις 4:21 ΜΜ, Oroku Saki είπε

Oi περισσοτεροι εχουμε 1080p μονιτορ ακομα.

Δεν γίνεται να ανήκεις στη Master race και να έχεις 1080p monitor. 4κ και πάνω. Οι υπόλοιποι είναι peasants.

I forbid you...

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 19/1/2016 στις 4:28 ΜΜ, D.Luffy είπε

Βασικά Οροκου καιρός να ξυπνήσεις απο το placebo που ζεις καθημερινά. Ο βασικότερος λόγος για να κάνει κανείς downsampling απο υψηλότερη σε χαμηλότερη ανάλυση (ντι-ες-αρ για σένα) είναι το AA και τίποτα άλλο. ΔΕΝ βλέπεις καλύτερες υφές χωρίς 4Κ monitor που να χτυπάς τον κωλο σου κάτω. Πάλι 1080p βλέπουν τα μάτια σου.

Πρέπει επίσης και το παιχνίδι απο μόνο του να διαθέτει υψηλής ανάλυσης υφές για να δεις το maximum benefit ΜΕ 4Κ monitor ξαναλέω μπάς και το καταλάβεις επιτέλους.

Περα απο την πλάκα βοηθάει το dsr στο aliasing;Και αν ναι θολώνει πολύ τα γραφικά;

Δημοσ.

Εγω περιμενω να το παιξω στην προσωπική iMax αιθουσα που διαθέτω, πιστευω θα παιζει καλα και θα αξιζει.

• Like 5
Δημοσ.
  Στις 19/1/2016 στις 6:20 ΜΜ, gkalas είπε

Περα απο την πλάκα βοηθάει το dsr στο aliasing;Και αν ναι θολώνει πολύ τα γραφικά;

Προσωπικά, σχετικά εμφανής διαφορά έχω δει μόνο αν σετάρω από x2.25 native resolution και πάνω. Δεν αξίζει το performance hit imo. Ειδικά εαν το in-game AA κάνει καλά τη δουλειά του, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ενεργοποιήσεις.

Όσο αναφορά το θόλωμα, υπάρχει το ειδικό slider (DSR Smoothness) στο cp που από προεπιλογή είναι στο 33%. Μπορείς να το ρυθμίσεις αλλά φυσικά όσο κερδίζεις σε sharpness, τόσο χάνεις σε AA και το αντίστροφο. Οπότε προσπαθείς να πετύχεις μια ισορροπία smoothness-AA που να σε ικανοποιεί.

Επίσης υπάρχει και έξτρα input-lag όσο ανεβαίνεις αναλύσεις. Αν και αυτό το έχω παρατηρήσει περισσότερο με controller παρά με ποντίκι/πληκτρολόγιο... 

Τι τα θες, αυτά τα gimmicks είναι για τον Ορόκου να φαντασιώνεται ότι παίζει σε 4Κ με 1080p monitor...  :P

Για μένα θυσιάζεις σε ευκρίνεια και απόδοση για να δεις ανεπαίσθητη διαφορά σε ΑΑ. Όπως είπα πιο πάνω, αν το in-game AA είναι καλό, μακριά από το ντι-εσ-αρ. Native ftw.

Δημοσ.

Παλιά καραβάνα είσαι fulgore οπότε ξέρεις να κρινεις με τα δικά σου standar και δε περιμένεις τον κάθε αστείο επαγγελματία reviewer.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/1/2016 στις 10:47 ΜΜ, gkalas είπε

Παλιά καραβάνα είσαι fulgore οπότε ξέρεις να κρινεις με τα δικά σου standar και δε περιμένεις τον κάθε αστείο επαγγελματία reviewer.

Μα γιαυτο το ειπα κιολας.Το ειχα παιξει αλλωστε στις εποχες του GC και παρολο καποια μικροθεματα στο inventory management και τα αντικειμενα και λιγο στο σεναριο,το παιχνιδι ειναι αψογο. Δεν πειραζει μετα να κραζουν τα νεα Resident evil :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...