Heatspreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κρίμα...Αυτή η κατάσταση με τα Remasters δεν λέει να σταματήσει.Το καλύτερο Resident Evil για εμένα. Το έπαιξα και το τελείωσα πριν δύο χρόνια με Emulator στο PC. Άριστο.Άχρηστο κατά τα άλλα Remaster. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κρίμα... Αυτή η κατάσταση με τα Remasters δεν λέει να σταματήσει. Το καλύτερο Resident Evil για εμένα. Το έπαιξα και το τελείωσα πριν δύο χρόνια με Emulator στο PC. Άριστο. Άχρηστο κατά τα άλλα Remaster. Τα συγκεκριμενα μονο αχρηστα δεν τα λες καθως μιλαμε για παιχνιδια σχεδον 15ετιας που οι περισσοτεροι τοτε δεν επαιξαν λογω Nintendo exclusive στο GC . Εγω προσωπικα θα το παιξω απο το Θειο γιατι για να το ξαναπληρωνω ενω το εχω ηδη το δισκακι του GC παραπαει
nivek Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 θελω να κανω μια ερωτηση το Resident Evil Zero εινε το πρωτο παιχνιδι :;;; kai μετα βγηκε το Resident Evil΄΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;; το κανονικο;;;;;; η πρωτα βγηκε το Resident Evil΄΄΄΄;;;;;;;;;;;;;;;;; το κανονικο;;;;;; και μετα βγηκε το Resident Evil Zero;;;; απλα θελω να τα παιξω με την σειρα γι αυτο ρωταω
aekoupoli Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πρωτα βγηκε το resident evil και μετα βγηκε το zero.To zero στην ουσια ειναι prequel 1
Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 60 fps σε 4κ με gtx 690 λεει. Αρα εγω μπορει να εχψ 140fps σε 4κ DSR!!
gkalas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Oroku το περιμένω και γω να το παίξω 4κ με hdr. 1
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 60 fps σε 4κ με gtx 690 λεει. Αρα εγω μπορει να εχψ 140fps σε 4κ DSR!! Πω πω πολύ θηρίο ρε Οροκου αυτή η 970 ε; Μά πως τα φτύνει έτσι τα fps ρε παιδάκι μου! Πέρα απο την πλάκα, το παιχνίδι είναι φτιαγμένο απο στατικά drops που έχουν ρετουσαριστεί ειδικα για την ανάλυση των 1080p. Είναι drops, όχι πραγματική γεωμετρία με textures. Όποτε καλύτερα να το τρέξετε σε αυτή την ανάλυση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκτός αν προτιμάτε downscaled χαρακτηρες (που δεν θα έχουν καμία διαφορά απο τους native και αποτελούν μόνο το 10% των γραφικών) μέσα σε θολά backgrounds.
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τα συγκεκριμενα μονο αχρηστα δεν τα λες καθως μιλαμε για παιχνιδια σχεδον 15ετιας που οι περισσοτεροι τοτε δεν επαιξαν λογω Nintendo exclusive στο GC . Εγω προσωπικα θα το παιξω απο το Θειο γιατι για να το ξαναπληρωνω ενω το εχω ηδη το δισκακι του GC παραπαει 2016 με τόση πληροφόρηση και Internet, δεν μπορεί κάποιος να το παίξει με Emulator;
firepc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγω το περιμενω να το παιξω στην Dell 30" 4K OLED μου 1
Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Eγω στην LG 21,5'' 1080P μου. Ισχυει αυτο που λεει ο D Luffy οτι θα εχουμε θολα γραφικα σε υψηλοτερη αναλυση. Φαινετια περιεργο επειδη κανονικα οσο πιο υψηλη ειναι η αναλυση τοσο πιο καθαρη ειναι η εικονα αρα γιατι στο re0 να συμβαινει το αντιθετο? 1
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 1080p monitor;! Φίλε εγώ θα ντρεπόμουν να το γράψω αυτό σε φόρουμ δημόσια....... 3
BigBOSS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Eγω στην LG 21,5'' 1080P μου. Ισχυει αυτο που λεει ο D Luffy οτι θα εχουμε θολα γραφικα σε υψηλοτερη αναλυση. Φαινετια περιεργο επειδη κανονικα οσο πιο υψηλη ειναι η αναλυση τοσο πιο καθαρη ειναι η εικονα αρα γιατι στο re0 να συμβαινει το αντιθετο? γιατι τα προσχεδιασμένα γραφικά του σχεδιάστηκαν για 1080p
Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 1080p monitor;! Φίλε εγώ θα ντρεπόμουν να το γράψω αυτό σε φόρουμ δημόσια....... Oi περισσοτεροι εχουμε 1080p μονιτορ ακομα. γιατι τα προσχεδιασμένα γραφικά του σχεδιάστηκαν για 1080p Εννοεις τα γραφικα τηςpc εκδοσης που βγαινει σημερα ? Τα πρωτοτυπο που βγηκεσ το Gamecube ειχε φτιαχτει για 640χ480 καθως τοτε δεν υπηρχε η αναλυση 1080p ακομα ουτε ειχαμε pc η κονσολες που να μπορουν να τρεξουν 1080p.
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Eγω στην LG 21,5'' 1080P μου. Ισχυει αυτο που λεει ο D Luffy οτι θα εχουμε θολα γραφικα σε υψηλοτερη αναλυση. Φαινετια περιεργο επειδη κανονικα οσο πιο υψηλη ειναι η αναλυση τοσο πιο καθαρη ειναι η εικονα αρα γιατι στο re0 να συμβαινει το αντιθετο? Βασικά Οροκου καιρός να ξυπνήσεις απο το placebo που ζεις καθημερινά. Ο βασικότερος λόγος για να κάνει κανείς downsampling απο υψηλότερη σε χαμηλότερη ανάλυση (ντι-ες-αρ για σένα) είναι το AA και τίποτα άλλο. ΔΕΝ βλέπεις καλύτερες υφές χωρίς 4Κ monitor που να χτυπάς τον κωλο σου κάτω. Πάλι 1080p βλέπουν τα μάτια σου. Πρέπει επίσης και το παιχνίδι απο μόνο του να διαθέτει υψηλής ανάλυσης υφές για να δεις το maximum benefit ΜΕ 4Κ monitor ξαναλέω μπάς και το καταλάβεις επιτέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα