stefant24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας παιδιά όπως βλέπετε αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα -να πω πως το πρόβλημα δεν τον έχει ο δικός μου υπολογιστής- κάτι έγινε και κατά την έναρξη βγαίνει κάτι με το grub θα σας δείξω με φωτογραφίες για να καταλάβετε. Το θέμα είναι το εξής επειδή δεν θέλω να ξαναεγκαταστήσω τα Windows μπορείτε να μου προτείνετε καμιά άλλη λύση??? Οι φωτογραφίες:
loic Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αυτο εγινε επειδη τα Windows ειναι πετσινα και κατι εγινε με τον loader που χρησιμοποηθηκε για να τα ενεργοποιησει παρανομα. Ισως τον ξαναετρεξες και αλλαξες κατι ή εκανες απεγκατασταση / εγκατασταση ή κατι αλλο. Μπορει και καποιο update των Windows να εκανε τη δουλεια, οπως το KB971033... Δεν ξερω αν διορθωνεται, ακολουθεις την πεπατημενη* και βλεπεις... *How to Manually Repair Windows 7 Boot Loader Problems
stefant24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και συνεπώς για την βοήθειά σου πάω να δω τι γίνεται και έρχομαι για νέα αν μπορείς μείνε συντονισμένος.
Pseudonumo Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το 971033 δεν κάνει κάτι τέτοιο, είαι πολύ πιο "αθώο". κάτι πειράχτηκε μάλλον.
stefant24 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ναι αυτό είναι απλώς δεν θυμάμαι πιο ακριβώς δεν πρέπει να εγκατασταθεί , κι αυτοί όμως παναθεμά τους βγάζουν τόσα ΚΒΧΧΧΧΧΧ που μας έχουν φάει την ψυχή Ρε παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε πιο συγκεκριμένο ΚΒΧΧΧΧΧΧ να αφαιρέσω ??? Γιατί αυτό που είπε ο Ioic για το How to Manually Repair Windows 7 Boot Loader Problems δεν μου βγήκε διότι λέει πως έχει εγκατασταθεί ένα παλιότερο λογισμικό και δεν ανταποκρίνεται.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω Παιδιά ΟΚ έτρεξα το EasyBCD για επαναφορά του ΜΒR των Windows και όλα μια χαρούλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα