Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.

Το καινούργιο κινητό της Lenovo λογικά θα σου κάνει, το LENOVO K3. Έχει Qualcomm Snapdragon 410, είναι Dual SIM Dual Standby και κάνει μόνο 142$. Αλλιώς για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το phonecopy.com. Κατεβάζεις το πρόγραμμα και στα δύο κινητά και μετά αυτό κάνει την δουλειά του αυτόματα, μεταφέροντας τα πάντα!

Το κοιταξα φιλε μου,αλλα απογοητευτηκα απο την μπαταρια.Μικρη γαρ.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν θες android επέλεξε κάποιο με Qualcomm επεξεργαστή πχ Moto g

Αν θες wp, το gps λειτουργεί άψογα παντού, με 5" υπάρχει το 640 και το 830

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.

Το κοιταξα φιλε μου,αλλα απογοητευτηκα απο την μπαταρια.Μικρη γαρ.

Το Μοτο από άνδροιδ θα σε καλύψει μια χαρά.

Το Moto G έχει ακόμα πιο μικρή μπαταρία...2070mAh, όταν το Lenovo έχει 2300mAh. Κάτι άλλο φθηνό, με dual sim δεν βλέπω πάντως.....

Δημοσ.

Ναι μικρή μπαταρία αλλά σε αυτή την κατηγορία οι επιλογές από Ελλάδα είναι ελάχιστες

Αν ήταν ελάχιστες θα ήταν καλά...δυστυχώς είναι μοναδική!

Δημοσ.

Πηγα σημερα στο πλαισιο να δω το 640 και ο πωλητης με απετρεψε να το παρω,γιατι το gps στα windows δεν ειναι ακριβες οπως στο android.Ισχυει ή ηθελε να αγορασω το HTC που μου προτεινε.

Δημοσ.

Πηγα σημερα στο πλαισιο να δω το 640 και ο πωλητης με απετρεψε να το παρω,γιατι το gps στα windows δεν ειναι ακριβες οπως στο android.Ισχυει ή ηθελε να αγορασω το HTC που μου προτεινε.

χαχαχα θεουλης ο τύπος,όχι φίλε μου,μια χαρά είναι το gps 

Δημοσ.

:-D :-D :-D

Αφού δε σου πούλησε Tourbo-x παλι καλά να λες.

Κατά τη γνώμη μου το πρώτο ποστ σου είναι "φωτογραφικό" για το 640. Στην αρχή μάλιστα νόμιζα ότι το είχες υπόψιν σου και απλά ρώταγες για εναλλακτική.Απ' την άλλη εσύ δίνεις τα λεφτά εσύ αποφασίζεις,απλά να ξέρεις ότι οι υπάλληλοι πλαισίου είναι πρώτα πωλητές και μετά όλα τα άλλα (γνώστες του αντικειμένου,κτλ.)

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν ελάχιστες θα ήταν καλά...δυστυχώς είναι μοναδική!

Ναι έχεις δίκιο, σε dual sim μοναδική επιλογή είναι αν μιλάμε για android.

Δημοσ.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση..σε όσα lumia έχουν περάσει απ' τα χέρια μου το gps λειτουργούσε εξαιρετικά με σχεδόν άμεσο κλείδωμα και πολύ μεγάλη ακρίβεια..ακόμα και σε low spec συσκευές(520,630). Δυστυχώς στην πλειοψηφία τους οι πωλητές σε τέτοια καταστήματα δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο, και απλά προωθούν αυτά που 'πρεπει' ή με βάση ότι ακούνε δεξιά κι αριστερά

• Like 1
Δημοσ.

Θα μου πεσουν τα μαλλια!!!!Λοιπον..τα lumia εχουν τους καλυτερους(offline) δωρεαν χαρτες...με οτι συνεπαγεται αυτο..και φωνητικη πλοηγηση και πολλα αλλα...και στο 820 που ειχα και στο 640 δουλευουν αψογα...

Α ρε πλαισιο ξεφτιλικια...

Δημοσ.

Οι πωλητες εχουν εντολες που πρεπει να εκτελεσουν για να μην χασουν την δουλεια τους.Αν πας "αδιαβαστος" εκει θα σου πασαρουν αυτο που θελουν.

Ηθελε να πουλησει το HTC και σου ελεγε μπουρδες.Προσπαθουν να πουλησουν οσα κινητα εχουν χαμηλα ποσοστα πωλησης ειτε λογω υψηλης τιμης η επειδη ειναι καρακινεζιες οπως τα Tuvlo-X,η οσα παλια μοντελα τους εχουν μεινει και θελουν να ξεστοκαρουν.

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο το Public κοιταξα το 640 & το XL και  τα παιδια εκει μου ειπαν,οταν τους ζητησα να ενεργοποιησουν το GPS,οτι πρεπει να ενεργοποιησουν και τα data,γιατι ετσι δουλευει,επειδη ειναι a-gps.Αληθευει παιδια ή με δουλευουν.Εγω data στο πακετο μου δεν εχω και δεν σκοπευω να βαλω,γιατι θα πρεπει να πληρωνω 15€ επιπλεον τον μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...