Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Λογω πολλων μετακινησεων πλεον,ενδιαφερομαι για 5'' Dual Sim κινητο με αριστο GPS.Τι μπορειτε να μου προτεινετε;Απο Κινα ή απο εδω αδιαφορο.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρει κάποιο λειτουργικό συγκεκριμένα;;Αλλά αν θέλεις τους καλυτερους δωρεάν χάρτες και εξαιρετική πλοήγηση παντού,σου προτείνω το Lumia 640 dual sim...και 5 ίντσες...ξεκινα από 135 στο skroutz

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Λογω πολλων μετακινησεων πλεον,ενδιαφερομαι για 5'' Dual Sim κινητο με αριστο GPS.Τι μπορειτε να μου προτεινετε;Απο Κινα ή απο εδω αδιαφορο.

Όποιο κινητό έχει qualcomm snapdragon επάνω.

Εγώ κανένα MOTO G θα κοιτούσα σε σχετικά χαμηλό κόστος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε WP θα πήγαινα σαν πρώτη σκέψη αν και τα HereMaps υπάρχουν και στο android πλέον.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε WP το Lumia 640 dual sim που είπαν και παραπάνω μου ακούγετε καλή επιλογή, από τα 134ε ξεκινάει βλέπω στο σκρούτζ

Δημοσ.

μακρυα απο μοτοG,θα σου σπασει τα νευρα,θα σπασεις το κινητο και μετα θα σπασεις τον κουμπαρα σου για να παρεις αλλο.

Δημοσ.

Lumia 640.

Το έχω εδώ και μια εβδομάδα.

Πολύ καλό κ γρήγορο (κινητο κ GPS) και πολύ καλή μπαταρια.

Δημοσ.

Πολυ καλο το 640.....

Επισης θα σου προτεινα και το mls iqtalk color πιο ακριβο αλλα τα φωνητικα (maic) ειναι κορυφη...

Αμφοτερα τα εχω στην κατοχη μου. Απλα το ενα ειναι windowws και το αλλο android...

Δημοσ.

Το καινούργιο κινητό της Lenovo λογικά θα σου κάνει, το LENOVO K3. Έχει Qualcomm Snapdragon 410, είναι Dual SIM Dual Standby και κάνει μόνο 142$. Αλλιώς για τις επαφές μπορείς να χρησιμοποιήσεις το phonecopy.com. Κατεβάζεις το πρόγραμμα και στα δύο κινητά και μετά αυτό κάνει την δουλειά του αυτόματα, μεταφέροντας τα πάντα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι επαφες απο το android σε windowws πως γινονται παιδια;

εδώ είσαι, εύκολα και απλά.

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό

Επεξ/σία από Razor_7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...