Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής: Θέλω να φτιάξω ένα website που θα έχει μια intro σελίδα όπου θα μπορεί κάποιος να διαλέξει πχ. κατάστημα 1 - κατάστημα 2. 

Για αρχή έχω κατασκευάσει το κατάστημα1 σε ένα subdomain προσωπικό.. και οταν ολοκληρωθεί το έργο θα το μεταφέρω στο κανονικό domain. Τώρα, το κατάστημα 2 πως το φτιάχνω? Δεν θέλω να φτιάξω άλλο subdomain. Φαντάζομαι πρέπει να φτιαχτεί ένας φάκελο ξεχωριστός που θα εγκατασταθεί ξανά το wordpress, θεμα κλπ... σωστα?

Δημοσ.

2 επιλογές βλέπω αν δεν θες να κάνεις αντίγραφο, είτε απλά φτιάχνεις μια σελίδα για κάθε κατάστημα και μια κατηγορία (πιθανόν γονική από άλλες) ώστε όλα να είναι σε μια εγκατάσταση.. Δεν ξέρω τι θες να έχεις για κάθε κατάστημα, πιστεύω μια κατηγορία και σελίδα-ες θα σου φτάνουν,.. Αλλιώς πάς σε πολλά blog με τη λειτουργία wp_multisite, έχεις μια φορά τα αρχεία και την εγκατάσταση και συμεριφέρονται σαν διαφορετικά με ίδιο διαχειριστικό. Πες μας τι θες να κάνεις..

Δημοσ.

Δύο ολόκληρα websites είναι απλά του ίδιου ιδιοκτήτη. Εγώ θέλω πηγαίνοντας στο www.domain.com να έχω μια σελίδα όπου θα επιλέγω ποιο απο τα δύο θέλω να δώ και στη συνέχεια να μεταβαίνω στο αντίστοιχο website. Θέλω 2 installations με 2 βάσεις απο πίσω δλδ κλπ? Και αν ναι πώς το πετυχαίνω κάτω απο το ίδιο domain.. ?!

Δημοσ.

Αναλόγως τι θες να πετύχεις. 

Εάν θέλεις 2 διαφορετικά τελείως websites, που δεν είναι απαραίτητη η επικοινωνία μεταξύ τους (login sessions, product lists etc.) μπορείς να κάνεις 2 διαφορετικά installations, μέσα στο ίδιο httdocs, www φάκελο.

Τώρα για να καταφέρεις, π.χ. ο χρήστης να κάνει login στο Α site και να μπορεί να διατηρεί το login cookie στο Β site, είναι τελείως διαφορετική ιστορία.

Τι πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσεις για το shop? Woocommerce? Φιλικά!

Δημοσ.

δεν είναι eshop. απλά websites και δεν χρειάζομαι επικοινωνία μεταξύ τους. 2 διαφορετικά installations δλδ πώς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...