Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάποια γιορτή σήμερα; Μεγάλη;

περασε και η Μερα Της Χελωνας... Εσεις δειξατε αγαπη στις χελωνιτσες σας αυτην την ιερη μερα;

Δημοσ.

Καποιο κοινό ενδιαφέρον έχετε; Μπορεί κάποια στιγμή να πέσει η κουβέντα σε κάποιο μέρος/μαγαζί ή σε κάποια παράσταση/δραστηριότητα κλπ. που της αρέσει και που ενδεχομένως ενδιαφέρει κι εσένα (πχ. παραλία, κινηματογράφος, καφετέρια, σουβλατζίδικο :Ρ), οπότε εύκολα βρίσκεται προφαση για συναντηση στο χ μέρος / για τη χ δραστηριότητα.

Αλλιώς όταν τύχει να πας σε κανα πάρτι ή να βγεις με παρέα τη προσκαλείς (και καμια φιλη της μαζί ίσως). Η οργανώνεις ο ίδιος κάποιο παρτάκι αν δε βαριέσαι...

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών και έδωσα φέτος 3η φορά πανελλήνιες. Μια συμμαθήτρια(ασ την πούμε Ελένη) στο φροντιστήριο ίδιας ηλικίας από βλέματα και λοιπά κατάλαβα ότι της αρέσω από τον Δεκέμβρη. 

Τραβιόμουν με μία κοπέλα για χρόνια και δεν ήθελα να κανω με την Ελένη κατι εφόσον δεν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με αυτη. Τώρα ευτυχώς είμαι free. 

Αφού ΕΥΤΥΧΩΣ είσαι free, που πας να μπλέξεις πάλι ; 

Δημοσ.

Αν ξέρεις που μένει, πάρε βενζίνη, (ίσως μια τριχιά να την βουτήξεις μέσα) και σπίρτα. Ψάξε στο φόρουμ για λεπτομέρειες. Γκαραντί!!!

• Like 2
Δημοσ.

Πες της:"αλήθεια καφέ πινεις?"

Αν πει ναι πες με player υφος γαματα τη τάδε ωρα στο τάδε μέρος τσίμπα ενα και για εμένα να τον απολαύσουμε παρεα.δώσε προσοχή σε αυτό το σημείο θα γελάσει με αμηχανία το γυρνας αμέσως σε sweet γαλιφια mode και της λες πλάκα κάνω αλλά αμα θες να βγούμε για καφεδακι μην διστάσεις.εδώ ρίχνεις χαμόγελο επιτυχίας και βλεπεις τι δίχτυα έριξες.αν νιώθει θα το προσχωρήσει μονη της αν πει θα δούμε αμέσως πρότεινε κ κάποιο άλλο άτομο να έρθει μαζί σας.αναμένω συνέχεια για περαιτέρω πληροφορίες.

Αν πει δεν μου αρέσει ο καφές πες χυμό αν ολα αποτύχουν το υγρό πυρ θα σε σώσει.εγγυημένα.

• Like 2
Δημοσ.

αν ντρέπεσαι να της ζητήσεις στα ίσια να βγείτε για καφέ, που για μένα δεν είναι άσχημη ιδέα, ζήτα της να γίνετε φίλοι στο facebook, ίσως κάνοντας chat να σου είναι πιο εύκολο να της εκφράσεις το ενδιαφέρον σου.

Σε περίπτωση που αυτή δεν θέλει, μην το πάρεις προσωπικά, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, πήγαινε παρακάτω :-)

Δημοσ.

η πολυ απλά να το πει με πλάγιο τρόπο 
να της πει "θες να πάμε για καφέ με την Ελένη?"
-ποια Ελένη ?
την Π..... μου την Κ..μένη

instant fuck or slap πιθανότητες 0.1% vs 99.9% 
"και αν σου κάτσει ?"
έτσι θα γλυτώσεις χρόνο γιατι θα πάρει το μήνυμα αμέσως. 
και χρόνος = χρήμα
#profit

• Like 5
Δημοσ.

20 χρονών

συμβουλή που θα με βγάλει από το αδιέξοδο θα με βοηθούσε πολύ.

Στειλε μνμ στα διδυμα.Ειναι οι σωστοι συμβουλατορες για τετοια λεπτα ζητηματα - "αδιεξοδα¨".

tumblr_mgnwrpttI81ri6fpbo1_500.gif

• Moderators
Δημοσ.

Ρε μαν αφου εχετε σχεσεις εστω και τυπικές, που ακριβώς κωλυεσαι? Δεν ειναι να πεις πως βλέπεις μια καθε μερα στο τραινο και δεν ξερεις ουτε καν το ονομα της ξερωγω, οποτε ναι, δυσκολα να παρεις το θάρρος.

Απλα εγω θα της ελεγα για χαλαρο ποτο μπύρα γουατεβα μετα το φροντιστήρι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πες της:"αλήθεια καφέ πινεις?"

Αν πει ναι πες με player υφος γαματα τη τάδε ωρα στο τάδε μέρος τσίμπα ενα και για εμένα να τον απολαύσουμε παρεα.δώσε προσοχή σε αυτό το σημείο θα γελάσει με αμηχανία το γυρνας αμέσως σε sweet γαλιφια mode και της λες πλάκα κάνω αλλά αμα θες να βγούμε για καφεδακι μην διστάσεις.εδώ ρίχνεις χαμόγελο επιτυχίας και βλεπεις τι δίχτυα έριξες.αν νιώθει θα το προσχωρήσει μονη της αν πει θα δούμε αμέσως πρότεινε κ κάποιο άλλο άτομο να έρθει μαζί σας.αναμένω συνέχεια για περαιτέρω πληροφορίες.

Αν πει δεν μου αρέσει ο καφές πες χυμό αν ολα αποτύχουν το υγρό πυρ θα σε σώσει.εγγυημένα.

failure rate 92% αυτο συμφωνα με προχειρους υπολογισμους, στην αρχη καλα το πηγες, περιεργο για γυναικα συνηθως δινουν απαισιες συμβουλες (no offense ε). :P

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρίνεια,αυθορμητισμός,αυτοπεποίθηση.

Αν σε γουστάρει θα σε εκτιμήσει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...