TeZaS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση το 3η φορά πανελλήνιες? 2
tony81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αγορίνα τς αν είσαι ομορφοπαιδο την έχεις πιστευω..Λίγο άμα προσέξεις μην πεις καμιά κοτσανα μπορεις! Το "εύκολο" μέρος είναι να της πεις να βγειτε, από εκεί κ πέρα ανάλογα την απάντηση να ξέρεις τι να πεις. Ετοιμολογος δλδ..
epp Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση το 3η φορά πανελλήνιες? Ειναι τελειομανης 11
slipknot Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 με το στόμα. "τι κάνεις μετά;" "πότε θα βγούμε εμείς οι 2" είναι κλασσικές πεφτούλικες ατάκες που δείχνουν αυτοπεποίθηση. Γκόμενα είχες, χωρίς αυτοπεποίθηση την έριξες; Θα έλεγα ότι η λεγόμενη αυτοπεποίθηση που υποτίθεται ότι προβάλλουν τέτοιες ατάκες είναι πρακτικά συγκαλυμμένος σεξισμός. "Πότε θα βγούμε εμείς οι δύο;" με υπονοούμενο, λες και σου ανήκει ή είναι υποχρεωμένη. Το μόνο που έχω να πω είναι πως επειδή έχουμε να κάνουμε με 20 χρονών παιδί, οφείλουμε να προωθούμε καλύτερα πρότυπα. 2
tony81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θα έλεγα ότι η λεγόμενη αυτοπεποίθηση που υποτίθεται ότι προβάλλουν τέτοιες ατάκες είναι πρακτικά συγκαλυμμένος σεξισμός. "Πότε θα βγούμε εμείς οι δύο;" με υπονοούμενο, λες και σου ανήκει ή είναι υποχρεωμένη. Το μόνο που έχω να πω είναι πως επειδή έχουμε να κάνουμε με 20 χρονών παιδί, οφείλουμε να προωθούμε καλύτερα πρότυπα. Το "τι κανεις μετά" και "ποτε θα βγούμε εμείς οι δύο" είναι σεξιστικο? Δεν λεμε "θα βγεις μαζί μου" ή "ποτε θα βγεις μαζί μ" Τα προστιχα υπονοούμενα δείχνουν σεξισμό και έλειψη σεβασμού
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πω έχω μπανίσει μια milf κ θέλω να τη ρίξω για πείτε καμια ατάκα ρε την παλεύεται ? τι είναι οι γκόμενα ? videogame να βάλεις τον κωδικό-παράκαμψη να ανοίξει τα πόδια? αν αρχίσει να λέει ατάκες και μάλιστα τυποποιημένες απο τρίτους το πολύ πολύ να βάλει τα γέλια η κοπελίτσα προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου και μην κάνεις special σχέδια ,πες της απλά να βγείτε για καφέ, αν όντως γουστάρει θα πει ναι και θα έχει κ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά , αν όχι καμία ατάκα δεν θα την κάνει να σε δει αλλιώς. Αυτά ίσως περνάγανε σε άλλες εποχές που οι κοπελίτσες ηταν στην πλειοψηφία τους άβγαλτες και μαζεμένες , τώρα μια κλισέ "ατάκα" και θα ακούσεις κανα "τι λε ρε μαλάκα" και θα ψάχνεσαι (γενικά μιλώντας όχι μόνο προς τον op) 12
TeZaS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πήγαινε πες της οτι σου αρέσει η φίλη της. Και να μην σε γουστάρει θα το κάνει, γιατί θα πεισμώσει που γουστάρεις την φίλη της που είναι πιο άσχημη απο αυτήν. Στην χειρότερη σου κάθεται η φίλη της. Αν και στην θέση σου θα προσπαθούσα να βρω για αρχή τι δεν πάει καλά και δίνω 3η φορά πανελλήνιες.... 1
headbanger Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θα έλεγα ότι η λεγόμενη αυτοπεποίθηση που υποτίθεται ότι προβάλλουν τέτοιες ατάκες είναι πρακτικά συγκαλυμμένος σεξισμός. "Πότε θα βγούμε εμείς οι δύο;" με υπονοούμενο, λες και σου ανήκει ή είναι υποχρεωμένη. Το μόνο που έχω να πω είναι πως επειδή έχουμε να κάνουμε με 20 χρονών παιδί, οφείλουμε να προωθούμε καλύτερα πρότυπα. everything in life is about sex. Except sex; sex is about power. Σαν ώριμος σεξουαλικά ενεργός ενήλικας το γνωρίζεις το από πάνω. Εκτός και αν τελειώνεις με την άλλη να σου απαγγέλει τον ακάθιστο ύμνο Αφήστε τις ψυχολογικές @@ριες και βρεχτε τον να αρχίσει να ενυδατώνεται ο εγκέφαλος. To παρών σχόλιο σε σποιλερ μιας και είναι η ειλικρινέστατη αντίδραση μου σε irl καταστάσεις
MT60RS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 (ασ την πούμε Ελένη) -ποιαν Ελενηηηηη;;;; -... ...... ... ... ........!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα