jimloca Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδια,λοιπον εχω ενα pc multirama απο το 2010-2011 και εχω αυτην εδω την μητρικη:GigaByte p41-es3g. Η ερωτηση μου ειναι η εξης μπορει πανω σε αυτην την μητρικη να "κουμπωσει" αυτη εδω η καρτα γραφικων:Saphire Radeon R7 260x 2GB. Ευχαριστω για τον χρονο σας!
phandom Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπερα ,Φυσικα και μπορεις την κουμπωσεις .Πιον επεξεργαστη εχεις?
Greekgamer.gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Η μητρική σου έχει επάνω PCI-E θύρα, οπότε δεν βλέπω λόγο γιατί θα μπορούσε να μην είναι συμβατή με μια 260x. Το μόνο πρόβλημα που ίσως έχεις είναι αν δεν χωράει στο κουτί σου (το θεωρώ πάρα πολύ απίθανο για την συγκεκριμένη κάρτα) ή να μην επαρκεί το τροφοδοτικό σου, το οποίο επίσης το θεωρώ ψιλοαπίθανο. Μπορείς να μας πεις τι τροφοδοτικό έχεις? Ίσως ακόμα καλύτερα το μοντέλο του multirama σου για να το βρούμε online.
jimloca Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση τοσο γρηγορα!Λοιπον ο επεξεργαστης μου ειναι ο intel 2 quad Q9400 στα 266 ghz οσο για το τροφοδοτικο νομιζω ειναι στα 500w το κουτι μου ειναι mid της multirama δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως το pc μου καθως εχει αποσυρθει πλεον απο την multirama!!
Greekgamer.gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν παίζει να μπορείς να πεις και το μοντέλο του τροφοδοτικού ε? Γιατί 500άρι από 500άρι παίζει πάρα πολύ. Θεωρητικά μια 260x δεν ξεπερνά ποτέ τα 130w (και αυτά σε πολύ ακραίες συνθήκες) οπότε, θεωρητικά πάντα, είσαι καλυμμένος από τροφοδοτικό. Τώρα για το κουτί, έχω δει αρκετές 260x κοντά στα 20 εκατοστά. Μέτρησε για ασφάλεια από τις θήρες σου έως το πρώτο εμπόδιο (το κλουβί των δίσκων ίσως?) και τσέκαρε πόσο είναι. Λογικά θα έχεις χώρο.
jimloca Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το τροφοδοτικο ειναι μαρκα multirama model:LPG9-43 500w και στο κουτι μεχρι το πρωτο εμποδιο ειναι 26 εκατοστα!!
Greekgamer.gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Λοιπόν το τροφοδοτικό σου είναι της Linkworld Electronic, γενικά με ένα πρόχειρο ψάξιμο δεν είναι και τραγικά, ποιοτικά, αλλά σίγουρα δεν τα λες και καλά. Θα την σηκώσει την κάρτα που θέλεις να βάλεις. Και από χώρο καλά σε βρίσκω, απλά έχε τον νου σου γιατί υπάρχουν και μεγαλύτερες 260x (υπάρχουν βέβαια και κάποιες μικρότερες). Γενικά είναι στα όρια πάντως το PC σου, ίσως να κοιτούσες καλύτερα για μια αναβάθμιση συνολική? Αλήθεια τώρα τι κάρτα έχεις επάνω? Θα σου πρότεινα επίσης να κοιτάξεις τις 750 ti (όχι τις απλές, μόνο ti) που είναι γενικά πάρα πολύ καλές, συνήθως καλύτερες από τις 260x και καταναλώνουν και λιγότερο ρεύμα. Επίσης από προσωπική πείρα έχουν και μεγαλύτερα περιθώρια για overclock εάν θελήσεις να κάνεις κάποια στιγμή.
jimloca Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ναι το ξερω για συνολικη αναβαθμιση θα παιρνω σιγα σιγα τα κομματια!Αυτην την στιγμη εχω radeon hd 4600!θα διαθεσω γυρω στα 600 euro για αναβαθμιση αν μπορεις να μου προτείνεις μια καλη καρτα γραφικων στα ιδια λεφτα με την 260χ!!Ευχαριστω για την βοήθεια!!
Xristaras12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 αποφάσισε όμως τι θες να κάνεις. Αν κάνεις ολική αναβάθμιση και κάρτα μαζί,αναλόγως τα παιχνίδια που παίζεις η 260Χ θα τα βρει σκούρα. Απο την άλλη δεν ξέρουμε πότε,αλλα σύντομα έρχονται οι νέες κάρτες της amd και δεν ξέρω αν είναι σωστή επιλογή για τώρα να αγοράσεις κάτι ενώ είναι στον δρόμο το νέο. Σε κάθε περίπτωση ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΔΕΝ είναι να παίζεις με αυτά τα πράγματα, ιδιαίτερα δε για τροφοδοτικά "του κιλού" που βάζουν στα συστήματα αυτά
Greekgamer.gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Στα λεφτά της 260x μόνο την 750 ti μπορώ να σου προτείνω. Η οποία όπως σου είπα είναι γενικότερα καλύτερη επιλογή. Τώρα αν πας μελλοντικά για αναβάθμιση συνολική ενδεχομένως πετάς τα λεφτά σου παίρνοντας κάρτα τέτοιας δυναμικότητας. Επειδή βέβαια έχω βρεθεί στην θέση σου, γενικά δεν είμαι υπέρ της αναμονής, πάντα θα βγαίνει κάτι νέο. Αν όμως σκοπεύεις να κάνεις αναβάθμιση στα κοντά, ας πούμε στο επόμενο δίμηνο, τότε καλύτερα να περιμένεις. Αυτά ως off topic συμβουλές πάντα. Στο θέμα μας, αυτό που σου είπα πριν. 750 ti ή αλλιώς κάποια μεταχειρισμένη. Α, επίσης να μην το σκεφτείς να ρωτήσεις όσες φορές θέλεις, είναι χαρά να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Οι αναβαθμίσεις γενικά είναι παράξενη φάση, πολλές φορές δεν ξέρεις ούτε εσύ τι ακριβώς θέλεις.
jimloca Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μπορουμε να βρουμε μια καλη καρτα γυρω στα 160-170 να ειναι καλητερη απο την 750 ti?
WalkerSW Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θελεις οπωσδήποτε και τροφοδοτικό... Αυτο που έχεις περα απο κακιστο ποιοτικα, ουσιαστικά βγάζει μονο 216W (στην 12V γραμμη) http://www.linkworld.com.tw/ugC_ShowroomItem_Detail.asp?hidShowKindID=6&hidShowTypeID=15&hidShowID=204
Greekgamer.gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δυστυχώς (συγγνώμη που άργησα να το δω, αλλά πήγα να δω το Mad Max σήμερις ) θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Walker. Δεν θα το πω κάκιστο εγώ, γιατί πιστεύω πως υπάρχουν χειρότερα, είναι όμως ακατάλληλο για μεγαλύτερες κάρτες. Η 750 ti με το σκεπτικό πως έχει πάρα πολύ μικρή κατανάλωση (δεν απαιτούν τα περισσότερα μοντέλα καν καλώδιο για εξτρά τροφοδοσία) θα μπορούσε να μπει στο σύστημα σου. Σε γενικές γραμμές σίγουρα το ιδανικό είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κι άλλα πράγματα, το θέμα είναι τι μπορείς. Στο PC που έχεις τώρα πάνω από 750 ti δεν θα έβαζα.
jimloca Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Χαιρεται, ενας φιλος μου προτεινει αυτο εδω το τροφοδοτικο Coolermaster B600 ver.2 θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλο και αν θα εχω προβλημα αν βαλω αυτο και υπαρχει πανω η 750ti.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 καλό είναι,απλά δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο πχ ενα thermaltake hamburg, πρέπει να είναι στα ίδια χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα