nehos 1974 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπερα στο φορουμ εχω ενα meizu m1 note αγορασμενο απο vickmall με το που εκανε αναβαθμιση δεν μου διαβαζει την σιμ στην θυρα 1 ενω πριν μου την διαβαζε κανονικα το πηγα σε τεχνικο μηπως κατα λαθος εσπασα τιποτα ...αλλα μου ειπε πως δεν εχει κανενα προβλημα ...του εκανα downgrade αλλα παλι το ιδιο διαβασα στο meizu fans οτι δουλευει μονο με 128κ και επανω sim cards ....γνωριζει κανεις κατι που μπορει να βοηθησει?επισης ηwind εχει τετοιες καρτες128κ η 256κ?
christakos07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δηλαδή πριν την αναβάθμιση διάβαζε κανονικά την κάρτα σιμ; Έχεις δοκιμάσει να την βάλεις στη θέση 2;Αν, ναι ποιό το αποτέλεσμα; Μήπως καταλάθος έβγαλες την εφαρμογή usim;
nehos 1974 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι την διαβαζε κανονικα στην θεση 2 την διαβαζει ...εννοεις την εφαρμογη υsim που μου βγαζει οταν τοποθετω την καρτα?η καποια αλλη επειδη ηταν στα κινεζικα και αφαιρεσα καποιες απο αυτες να την εβγαλα?
christakos07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Την εφαρμογή usim με κάτι κινέζικους χαρακτήρες στο τέλος. Προχτές που πειραματιζόμουν με τις rom, και την αφαίρεσα σταμάτησε να μου διαβάσει τη σιμ.Μετά την επανέφερα και ήταν όλα κομπλέ. Το update πως έγινε;Ήταν από την εφαρμογή της meizu; Φλάσαρε όλη τη rom(~700mb) ή ένα κομμάτι της(~50mb);
leo06 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο φαίνονται και τα δυο IMEI?
nehos 1974 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι οταν βαζω την καρτα στην 2 θυρα μου βγαζει απο μονο του το κινητο ενα εικονιδιο με usim κινεζικους χαρακτηρες και το νουμερο 2 το update μου ηρθε χωρις να πειραξω τιποτα απο την meizu με κινεζικους χαρακτηρες του εκανα downgrade και τωρα του εβαλα απο τηνmeizu την επισημη flyme os 4.2.0.5u αλλα τα ιδια ....διαβασα στο meizufans foroum οτι πρεπει να παρω την τελευταια σιμ των 128κ η ακομη καλυτερα 256κ ειχαν αρκετοι αυτο το θεμα.. Οχι φαινεται μονο το ενα ιμει Leo06 μονο ενα ιμει φαινεται
christakos07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Και σε μένα με δύο sim πάνω, φαίνεται μόνο ένα imei. Πριν την αλλαγή της κάρτας, θα δοκίμαζα να φλασάρω τη ρομ από την αρχή αφού προηγουμένως έχω κάνει επαναφορά του κινητού και διαγραφή της εσωτερικής μνήμης(σχετικά με το τηλέφωνο-->αποθηκευτικός χώρος-->εκκαθάριση δεδομένων). Φλάσαρε την 0.5A καλύτερα που έχει σχετικά λιγότερα κινέζικα. Αν δεν λυθεί ούτε έτσι πας για αλλαγή κάρτας sim.
leo06 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι οταν βαζω την καρτα στην 2 θυρα μου βγαζει απο μονο του το κινητο ενα εικονιδιο με usim κινεζικους χαρακτηρες και το νουμερο 2 το update μου ηρθε χωρις να πειραξω τιποτα απο την meizu με κινεζικους χαρακτηρες του εκανα downgrade και τωρα του εβαλα απο τηνmeizu την επισημη flyme os 4.2.0.5u αλλα τα ιδια ....διαβασα στο meizufans foroum οτι πρεπει να παρω την τελευταια σιμ των 128κ η ακομη καλυτερα 256κ ειχαν αρκετοι αυτο το θεμα.. Οχι φαινεται μονο το ενα ιμει Leo06 μονο ενα ιμει φαινεται λογικά έπρεπε να είναι δυο αφού είναι dual sim,όπως λες η κάρτα έπαιζε πριν το update,κανε ένα factory reset(θα διαγραφούν ολα οπότε πάρε ενα backup)
nehos 1974 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εχω κανει back up ...να σας ρωτησω ισχυει αυτο που γραφουν για τις σιμ οτι πρεπει να ειναι 128κ ? Πηγα πηρα απο wind τους ζητησα την τελευταια καρτα που εχουν αλλα δεν γραφει τιποτα ουτε 64κ ουτε 128κ μονο gsm θα περασω αυτη που μου ειπες χρηστο....παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας
christakos07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν έχω ιδέα για τις sim.Ας απαντήσει κάποιος γνώστης επί του θέματος. Σου στέλνω με pm λινκ για την 0.5A.
nehos 1974 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μολις παρατηρησα οτι ενω δεν εχω βαλει καρτα στο κινητο υπαρχει η εφαρμογη usim2 αλλα οχι usim 1 ..υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο που δεν μου διαβαζει την καρτα στην θεση 1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα