άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και κατι αλλο που λεει "warning array is in degraded mode" Από τη στιγμή που σου λέει αυτό είναι σε raid1 διάταξη. Απευθύνσου στον διαχειριστή του server για τα περαιτέρω. 1
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Από τη στιγμή που σου λέει αυτό είναι σε raid1 διάταξη. Απευθύνσου στον διαχειριστή του server για τα περαιτέρω. Λες αμα υπηρχε διαχειρηστής να ρωτούσε εμας? Εγω πολυ φοβαμαι οτι εχει αναλαβει ο ιδιος ως διαχειριστής!!
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Λες αμα υπηρχε διαχειρηστής να ρωτούσε εμας? Εγω πολυ φοβαμαι οτι εχει αναλαβει ο ιδιος ως διαχειριστής!! Το έχω καταλάβει γι'αυτό το έγραψα έτσι 1
giannis22k Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγω απλα βρε παιδια μια ερωτηση εκανα μηπως και ειναι ευκολο,δεν ειμαι και ασχετος .Δεν ειμαι ο διαχιριστης και γιαυτο ρωτησα μηπως και ηταν κατι απλο.Οπως ειπα ο θορυβος του σκληρου εφυγε μετα το τεστ που εγινε,εκτος και λειτουργει ο αλλος δισκος μονο αφου ειναι σε raid1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα