Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μπορω να κανω για να παρω καποια αρχεια που θελω.Ο δικος κανει εναν θορυβο τακ τακ.Αλλες φορες μπαινει στα windows αλλες οχι.Υπαρχει καποια λυση ωστε να παρω τα αρχεια?

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα θα βαλεις τον δισκο σε ενα υπολογιστη που να λειτουργει , ως δευτερο.

Μετα αν τον βλεπει το bios θα προσπαθησεις με ενα προγραμμα data recovery (ξερω το photo rec αλλα ειναι μονο για εικονες/βιντεο)

κανε το πρωτο και θα δουμε 

Δημοσ.

Αυτοι οι δικσοι τι υποδοχη βυσματος εχουν.Εχω μια θηκη εξωτερικη οπου μπορω να κανω εναν δισκο εξωρικο με usb.Επισης αν δουλευει με 2 σκληρους ο server(δεν το εχω δει αν εχει 2 σκληρους) με raid 1 γινεται να απενεργοποιησω αυτον?

Σε ευχαριστω

Δημοσ.

δεν ξερω ο δικος σου τι εχει αλλα λογικα θα ειναι sata (κοκκινο καλωδιακι μικρο) δεν ξερω για το raid 

Δημοσ.

Στο λεω αυτο γιατι συνηθως σε server διαταξη raid δεν βαζουν?

Παραδειγμα, αν δουλευου σε raid 1 μπορω να απενεργοποιησω τον εναν βγαζντας το καλωδιο η απο το bios ωστε να δουλεψει ο αλλος?

Δημοσ.

Ρε αγόρι πιο bios? Δεν σε ρωτάω αν υποστηρίζει raid αυτό έλειπε!

Σε ρωτάω αν όντως έχει στηθεί συστοιχία raid η αν ο σκληρός είναι μοναχουλης του!

Για τι είδους σερβερ μιλάμε?

Δημοσ.

εχει κολλησει σε μια οθονη που λεει press ctrl+e to enter raid utily,παταω αλλα δεν μπαινει μενει εκει.τι εινοεις τι server ειναι.Μολις ξεκιναει ο σερβερ κανει τακ τακ ο σκληρος 

Και κατι αλλο που λεει "warning array is in degraded mode"

Δημοσ.

Ρε Γιάννη? Είναι δικό σου ο σερβερ? Αν ναι είναι δυνατόν να μην ξέρεις αν έχει στηθεί raid?

Αν όχι , γτ τον ανέλαβες εσύ από την στιγμή που δεν γνωρίζεις?

Από την στιγμή που ο δίσκος κάνει τακ τακ είναι νεκρός!

Αν είναι σε raid 1 με το που βγει ο χαλασμένος δίσκος όλα θα πρέπει να λειτουργούν κανονικά με τον back up!

Αν δεν υπάρχει raid ξεχνάς και τα δεδομένα και τα πάντα!

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει raid ξεχνάς και τα δεδομένα και τα πάντα!

αυτο δεν ισχυει παντα. μερικες φορες προλαβαινεις να παρεις δεδομενα 

Δημοσ.

αυτο δεν ισχυει παντα. μερικες φορες προλαβαινεις να παρεις δεδομενα 

Απο σκληρο που χτυπαει δεν περνεις τπτ χωρις να τα σκασεις!! Τακ τακ σημαινει οτι δεν στροφαρει το μοτερ δεν ειναι απλα bad sectors!

Δημοσ.

Ο σερβερ δεν ειναι δικος μου,(σπιτι δηλαδη).Οταν τον ξανα ανοιξα ειχε και μια εντολη που ελεγε για smart self test δε θυμαμαι καλα,το εκενα και μετα απο αυτο αοιξε κανονικα χωρις να ακουω το "τακ τακ".Τωρα θα δειξει αυριο.Επισης απο που μπορω να δω τι διαταξη εχει? 

Δημοσ.

Ο σερβερ δεν ειναι δικος μου,(σπιτι δηλαδη).Οταν τον ξανα ανοιξα ειχε και μια εντολη που ελεγε για smart self test δε θυμαμαι καλα,το εκενα και μετα απο αυτο αοιξε κανονικα χωρις να ακουω το "τακ τακ".Τωρα θα δειξει αυριο.Επισης απο που μπορω να δω τι διαταξη εχει?

στο BIOS αναλογα τι μαρκα ειναι το μηχανημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...