blackm76 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 γεια σας παιδια.εχω ενα λαπτοπ με dual boot(windows,linux) ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το linux mint και κανω τα παντα με αυτο.το μονο που μου λειπε ι αυτη τη στιγμη ειναι ο xampp.στα windows τον εχω εγκατεστημενο και εκει κανω ιστοτοπους με το wordpress.αυτη η διαδικασια πως γινετε σε λινουξ;;;;εχω ψαξει αρκετα.εχω δοκιμασει αρκετους τροπους αλλα δεν εβγαλα ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το προβλημα ποιο ειναι εχει ετοιμο πακετο αν δε μπορεις να τα βαλεις με το χερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 LAMP. Μία σελίδα από τα εκατομμύρια που έβγαλε: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-linux-apache-mysql-php-lamp-stack-on-ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το προβλημα ποιο ειναι εχει ετοιμο πακετο αν δε μπορεις να τα βαλεις με το χερι το ειχα δοκιμασει απο ετοιμο πακετο αλλα δεν ξεκινουσε. τωρα δοκιμαζω με τον χειροκινητο οδηγο που μου δειξατε. εχω μεινει εδω.... Once you decide to install the module, type: sudo apt-get install name of the module You can install multiple libraries at once by separating the name of each module with a space. Congratulations! You now have LAMP stack on your droplet! τι ακριβως ειναι αυτο;τι ειναι αυτο που πρεπει να εγκαταστησω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σε περίπτωση που θες να βάλεις κάποιο module της php για να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Το προσπερνάς και πας παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 μολις τελειωσα την χειροκινητη εγκατασταση και δοκιμασα να ξεκινησω τον lampp. και δειτε τι μου βγαζει...... /opt/lampp/lampp startStarting XAMPP for Linux 5.6.8-0...XAMPP: Starting Apache...fail.XAMPP: Another web server is already running.XAMPP: Starting MySQL...ok.XAMPP: Starting ProFTPD...ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Προφανως μετα την εγκατασταση ξεκιναει μονο του στο boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ναι αλλα γιατι να ξεκιναει;;;;ασχετα με αυτο ομως,οπως ειδατε οταν ξεκιναω τον lampp λεει οτι ο mysql einai ok.οταν ομως τον σταματησω δειτε τι βγαζει... /opt/lampp/lampp stopStopping XAMPP for Linux 5.6.8-0...XAMPP: Stopping Apache...not running.XAMPP: Stopping MySQL...not running.XAMPP: Stopping ProFTPD...ok. πως γινετε αφου ο mysql na ηταν ξεκινημενος...τωρα να λεει οτι δεν ετρεχε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 παιδια επανηλθα στο θεμα γιατ επιτελους τα καταφερα και εγκατεστησα το lampp.τωρα το θεμα μου ειναι αλλο....αν κανω μια καινουρια εγκατασταση wordpress ειναι ολα μια χαρα και δουλευουν μια χαρα.μολις ομως πηγα και φορτωσα ενα φακελο wordpress ετοιμη δουλεια μου στο htdocs kai meta πηγα στο mozilla να την ανοιξω μου εβγαλε σφαλμα.συγκεκριμενα εβγαλε.... Access forbidden! You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server. If you think this is a server error, please contact the webmaster.Error 403localhostApache/2.4.12 (Unix) OpenSSL/1.0.1m PHP/5.6.8 mod_perl/2.0.8-dev Perl/v5.16.3 γιατι βγαζει αυτο το σφαλμα.τι εννοει και πως διορθωνετε;;;μηπως φταιει που η δουλεια που πηγα να φορτωσω ηταν κατασκευασμενη σε windows;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 δοκίμασε να προσθέσεις στο .htaccess file του site αυτό: RewriteEngine On RewriteBase /yoursitename/ RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L] RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^ - [L] RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L] RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L] RewriteRule . index.php [L] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 το προσθεσα στο τελος του αρχειου αλλα δεν εκανε τιποτα παλι τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πιθανώς να μην έχεις κατάλληλα δικαιώματα. Νομίζω ότι πρέπει ο δικός σου φάκελος να έχει δικαίωμα "x" για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γιατί συμβαίνει αυτό με τα δικαιώματα; Μηπως επειδή την δουλειά την είχα κάνει σε Windows; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; Και αν όχι τι θα γίνει; δεν θα μπορώ να μεταφέρω δουλειές από Windows σε Linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Γιατί συμβαίνει αυτό με τα δικαιώματα; Μηπως επειδή την δουλειά την είχα κάνει σε Windows; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; Και αν όχι τι θα γίνει; δεν θα μπορώ να μεταφέρω δουλειές από Windows σε Linux; Linux και δικαιώματα πάνε παρέα. Μπορείς να το τρέξεις κανονικά, απλά πρέπει να δώσεις δικαιώματα read-write για όλους στο φάκελο που τοποθετείς το localhost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εννοείτε το htdocs που είναι αποθήκευμενες οι φάκελοι με τις δουλειές μου; Και πως γίνετε αυτό που είπατε; Πως γίνετε να δώσω δικαιώματα read write εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα