matheostsik Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά εδώ και 3 μέρες παλευω να εγκαταστησω τα ubuntu και έχω αντιμετώπισει πολλά προβλήματα ας ελπίσουμε αυτό θα ναι το τελευταιο.... δείτε αν μπορεί κανεις να βοηθήσειβοηθήσει.Ευχαριστώ!
matheostsik Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Άφησα το pendrive να τα κάνει όλα δε το πειραξα
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το παραπανω δειχνει κακοφτιαγμενο μεσο εγκαταστασης, οποτε ή το iso που κατεβασες ειναι προβληματικο ή το περασμα στο στικακι δεν εγινε σωστα. Δοκιμασε και καποιο αλλο προγραμμα, πχ το unetbootin ή το rufus. 1
matheostsik Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 θα το δοκιμασω απλα να ρωτησω 2 πραγματα τωρα πρεπει να ξανακανω φορματ στον δισκο ? 2 αφου το προγραμμα το δινει η επισημη σελιφα γτ να μην δουλευει? Πως εγραψες το iso στο στικακι? υπαρχει περιπτωση να φταει το στικακι φιλε?
matheostsik Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 συγγνωμη φιλε εκανα οτι μου ειπες και απλα δε δουλευει... μαλλον θα εγκασταστασω τα windows 10 tp σε 10 λεπτα να μην ταλαιπωρουμαι
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ποια επισημη σελιδα δινει προγραμμα για να περασεις το iso σε στικακι? Παντως ναι, μπορει να φταιει και το ιδιο το στικακι.
chek2fire Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις το Linux mint από εδώ? http://blog.linuxmint.com/?p=2714 θα εκπλαγείς πόσο ποιο φιλικό και εύχρηστο είναι από το κλασικό ubuntu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα