Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καιρό πρόβλημα με τα 16gb αλλά στο settings > storage μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποια 'χαμένη χωρητικότητα'.

Δείτε τη φωτο στο attachment

- 13,2 used λέει (να φανταστώ ότι τα υπόλοιπα 2,8 είναι του iOs, για να φτάσουμε τα 16gb;)

κι έχουμε

- Photos & Camera   6,9

- υπόλοιπα app        3,8  (τα μέτρησα ένα-ένα!)

Σύνολο  10,7

που είναι τα υπόλοιπα 2,5gb;;;   (13,2 μείον 10,7)

photo.jpg

Δημοσ.

γιατί υπάρχει διαφορά στην ονομαστική και την πραγματική;

φαίνεται κάπου η χωρητικότητα του ios;

Έτσι είναι σε όλα (δεν θυμάμαι την εξήγηση τώρα αλλά υπάρχει)

Δες σκληρούς δίσκους, κάρτες μνήμης, φλασάκια κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε-βγάλε εφαρμογές μεγαλώνει το other . Δες το στο iTunes ,συνδέοντας το iPhone σου στο pc. Λύση; Restore. Κάνοντας restore όμως πας στην τελευταία έκδοση του iOS που εκεί το τηλέφωνό σου θα πηγαίνει σαν κότα :(

Η μεγαλύτερη μαμακία της apple .....ever

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές εφαρμογές κρατάνε προσωρινά αρχεία που με τον καιρό μπορεί να φάνε πολύ χώρο. Για παράδειγμα, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την εφαμρογή του Facebook και μετά να την εγκαταστήσεις ξανά.

Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει αυτό που λες georgeadams, αλλά να κάτσω να απεγκαταστήσω όλα τα app και να τα ξαναβάλω;!

To other καθαρίζει μόνο με restore / SET UP AS NEW και ξαναστήσιμο του τηλεφώνου. Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να ανακτήσεις λίγο χώρο, μπορείς να δεις εδώ 

http://www.insomnia.gr/wiki/_/smartphones/οδηγοσ-πώς-να-καθαρίσετε-το-other-στο-iphone-σας-r327

Αλλά δες και πες μας πόσο ήταν και πόσο θα είναι το other μετά από αυτό, και αν είναι πάρα πολύ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι restore. Εγώ μια ωραία πρωία ανακαλυψα 7.6 γιγα other στο 5άρι και έμεινα σέκος. Καθάρισα έκανα τα πάντα και πάλι ήταν στο 6, κάτι, και έκανα restore/setup as new και ξανάστησα το τηλέφωνο και κατέβηκε στο 1.2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...