gbras Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Η Z σειρα της Sony ειναι γενικα απο τα καλυτερα android που κυκλοφορουν. Ο σχεδιασμος ειναι ηδη πολυ καλος και η αυτονομια δεν νομιζω οτι την εχει αλλο κινητο... 1
Vasilisxd Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αποκορύφωμα το Z3 Compact , χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία "φυσιολογικού" μεγέθους. Κάτι πήγε να κάνει η Samsung με το Alpha αλλά ούτε καν πλησίασε 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πάντως παραμένει κομψό Αν σκεφτείς πως εγώ (ο γνωστός) είμαι εδώ και 8 μήνες με το Ζ3, μάλλον κάτι έκαναν καλά! Έχω τις γκρίνιες μου για το android φυσικά, αλλά το design, η αντοχή σε υγρασία κλπ και η τρελή αυτονομία, με κάνουν να τις ξεχνώ.
BILL5 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 οραια με τετοια νεα τσιμπας απο xperia z που ειμαι ενα xperia z3 και καθαρησες αν και το Ζ το δικο μου κραταει καινουργιο σαν να βγηκε απο τωρα απο το κουτι του
PaNtErAz Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Συνέχεια άλλαζα κινητά. Samsung, LG, αρκετά Nexus, Nokia, Iphone. Από τα Χριστούγεννα είμαι με Z3. Πραγματικά βρείτε μου ναυαρχίδα (σε χαρακτηριστικα όλες πάνω κάτω ίδιες είναι) που να έχει τέτοια μπαταρία... Ένα κινητό να έχει τέτοια μπαταρία θέλω που βγάζει δύο μέρες με 4G 24/7 και χρήση όλη μέρα κάθε μέρα. Που είμαι στο 10% και δεν ανησυχώ ότι θα πέσει και θα σβήσει ξαφνικά. Που το βάζω για 15 λεπτά στην πρίζα και βγάζει μισή μέρα+ για πλάκα. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά η κατανάλωση/μπαταρία δεν συγκρίνεται με τίποτα. Με τίποτα όμως!
taksidiotis Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Z3,z3compact είναι απλα κορυφαία. Δεν τα βάζω καν διπλά στα κινεζικά. Το z4 αν και θα το ηθελα με αλλο σχέδιό,δεν κρύβω ότι με δελεάζει. 1
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Z3,z3compact είναι απλα κορυφαία. Δεν τα βάζω καν διπλά στα κινεζικά. Το z4 αν και θα το ηθελα με αλλο σχέδιό,δεν κρύβω ότι με δελεάζει. Το z3 compact είναι το καλύτερο κινητό με <5" οθόνη. Τα έχει όλα στην κυριολεξία. 1
exor Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 γατακια note 4 to z δεν ειναι ουτε στη μπαταρια ουτε πουθενα ... ωραιουλι ειναι παντως αυτο
NOODLE Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αν δεν εγραφε sony επανω και είχε μια αλλη μαρκα κάποια θα χτυπουσαν παλαμάκια εδω μέσα. Ναι με εχει κουρασει αυτο με το θέμα design ολα ίδια. Αλλα σε specs camera ειδικα που είναι αδιαβροχο(manual set up) μπαταρια ξεσκίζει!
21century Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Η οθόνη του πάντως έχει καλή φωτεινότητα αλλά όχι οπως παλιά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Η οθόνη του πάντως έχει καλή φωτεινότητα αλλά όχι οπως παλιά... Θυμάμαι ακόμη την απογοήτευση όταν αγόρασα από τους πρώτους το Ζ1 και μόλις είδα την οθόνη (ειδικά υπό γωνία), άρχισα στα πρώτα λεπτά να κλαίω τα λεφτά μου... Στο Ζ3 είναι απλά άψογη!
cpgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Γενικα η σειρα Ζ ειναι 1-2 χρονια μπροστα απο τον ανταγωνισμο μονο και μονο επειδη ενσωματωνει τοσα πολλα στοιχεια σε μια συσκευη που οι αλλες εταιριες απλα δεν το εχουν..Μπορει να μην ειναι αψογη σε ολα τα σημεια και αλλα τηλεφωνα να τα πανε καλυτερα αλλα μεχρι εκει..αμα το δεις συνολικα δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο android εκει εξω, Στην ουσια ξεκινησε με το Ζ και μεχρι και το Ζ3+ εχει κανει πολλες βελτιωσεις (αν και θα μπορουσε καλυτερα) - βεβαια οπως εγραψαν αρκετοι δεν εχει γινει καμια αλλαγη (μονο βελτιωση) και αυτο εχει κουρασει μετα απο 4 χρονια..
cpgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ουάαααουυυυυυ..... Νομιζω οτι αλλάζουν πλέον τα δεδομένα στην κινητη τηλεφωνία. Πραγματικά η ΣΟΝΥ δεν εχει να προσφέρει τίποτα πλεον. Θυμήθηκε μετά την Xiaomi, την Samsung , την HTC , την LG . να ανανεώσει και αυτή το περυσινό της Κορυφαιο μοντέλο (Οταν λεμε περυσι εννοουμε του Ιανουαρίου)με το καινούριο. Και οταν ειπαν αλλαγή το εννοούσαν σοβαρα. Μικρυναν την μπαταρία , και αλλάξαν και ... επεξεργαστη... Τωρα πλεον η διαφορές θα ειναι τεράστιες .. τουλάχιστον στα Benchmark !! PS : Σε 2 χρόνια θα υπάρχουν 5 εταιρίες απο κίνα που θα εχουν μεριδιο 80% , και ενα 20% θα ανήκει στην Apple. Ολη η σειρα Ζ ειναι ενα κινητο δεν εχει αλλαξει τιποτα μονο βελτιωσεις εχουν γινει..αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο γιατι με το να βγαζεις συνεχεια νεα κινητα δεν υπαρχει σταθερη βελτιωση. Επισης αμα προσεξεις εφτασαν το παχος ισα με του Iphone6 κατι για το οποιο ελεγαν ολοι ποσο λεπτο ειναι...για σκεψου το ιδιο σε μια αδιαβροχη συσκευη με αναλογη ποιοτητα κατασκευης και πολλα ακομη,,,
cpgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θυμάμαι ακόμη την απογοήτευση όταν αγόρασα από τους πρώτους το Ζ1 και μόλις είδα την οθόνη (ειδικά υπό γωνία), άρχισα στα πρώτα λεπτά να κλαίω τα λεφτά μου... Στο Ζ3 είναι απλά άψογη! Καλη ειναι αλλα θα ηταν ακομη ποιο σουπερ με μια oled...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα