PavlaraS18 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Χαιρετώ την παρεούλα του insomnia ! Πριν καμια δεκαρια μέρες -έτοιμος να πέσω για νάνι- , κάνω shout down το λαπτοπακι μου και μου βγαζει ενημερώσεις των windows , πατάω να τις κάνει , παω τουαλετιτσα πλένω δοντάκια , κλείνει νορμαλ το λαπτοπάκι και μπουπ γι υπνο! Το επόμενο πρωι , καθως ανοιγω το λαπτοπ βλέπω πως δεν έχω σύνδεση στο wifi . Ανοίγω δίκτυα τα πιάνει όλα της γειτονιάς , γράφω κωδικό να μπω σε εμένα , ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑ και τρωω στη μαπα "Can't connect to network" . Κάνω restart το modem , τιποτα... Κανω Reset το μοντεμ , τιποτα... Ξαναλλαζω ssid και password μετα το reset , τίποτα ... Εν το μεταξύ το σήμα πάντα καμπάνα .. Πιάνω κινητό συνδεδεμένο στο wifi , ω θεε μου , κάποιος έφτυσε το λαπτοπ! Σκεφτομαι σκεφτομαι σκεφτομαι - έχει καεί ο εγκέφαλος- και θυμάμαι τα βραδινα updates , εδώ είμαστε λέω .. System restore 3 μερες πριν ΚΑΙ...... τιποτα παλι! Βάζω καλωδιάκι ethernet , "συνδεθήκατε στο δίκτυο" ... Λέω παει , το λαπτοπ γελάει μαζί μου , με δουλεύει καταματα ! Ανοίγω updates απο το λαπτοπ βλέπω λοιπές ενημερώσεις και διορθώσεις , εδώ είμαστε, τώρα με το ιντερνετ απο το ethernet το εφτιαξα .... Πατάω, κάνει κανα μισάωρο update διορθώσεις και τα λοιπά , μην επαναλαμβάνομαι , καταλαβαίνετε τι πήρα ... Κατέβασα και drivers , ξανα τίποτα ... Αν είχε καεί το wifi δεν θα μου έβρισκε τα δίκτυα! Περίμενω γνώμες.....
leonidas_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είσαι σε εντελώς λάθος ενότητα. Δεν αναφέρεις για ποιο λειτουργικό μιλάς. Φαντάζομαι για windows 8.1, διότι είναι γνωστό πρόβλημά τους. Ουσιαστικά λες ότι έκανες restore και μετά μπήκες με ethernet και ξανα πέρασες τα updates, οπότε ουσιαστικά δεν άλλαξες κάτι. Ουσιαστικά το έκανες επειδή μετά το restore δεν έφτιαξε, αλλά ήταν άσκοπο. Είναι προφανές ότι κάποιο update δεν έκατσε καλά. Πιθανότατα κάποιο update στην κάρτα δικτύου σου.Απεγκατέστησε τον driver που εβαλες. Μπες στη διαχείριση συσκευών, κ κάνε κατάργηση της συσκευής. Μετά κάνε έλεγχο για αλλαγές υλικού για να δει τη συσκευή κ να ξαναπεράσει driver. Αν είσαι τυχερός μπορεί κ να δουλέψει. Αν δε δουλέψει ψάξε για κάποια προγράμματα που απεγκαθιστούν εντελώς drivers. Κ ξανά κάνε το ίδιο που σου είπα. Έλεγχο για αλλαγές υλικού κ άσε τα windows να εγκαταστήσουν. Δοκίμασε κ χωρίς σύνδεση στο net ώστε να μην κάνουν αναζήτηση στο net κ να εγκαταστήσουν τους προεγκατεστημένους που έχουν. Μετά από κάθε εγκατάσταση - απεγκατάσταση κάνε restart. Αν πάλι δε δουλέψει δοκίμασε κ με αυτούς που κατεβάζεις εσύ, με τον ίδιο τρόπο όμως. Να έχεις απεγκαταστήσει εντελώς οποιονδήποτε άλλο driver.Καταλαβαίνω ότι μπορεί κ να μην είμαι πολύ ξεκάθαρος αλλά κάποιες κάρτες δικτύου δεν παίζουν σωστά με τα 8.1 (μαζί κ η δική μου) και αποφασίζουν να παίξουν από τύχη. Για να καταλάβεις αν εγώ κάνω log out κ μετά log in παθαίνω αυτό που παθαίνεις εσύ. Κ θέλει restart για να δουλέψει ξανά.Στη δική μου περίπτωση έκανα συνέχεια αυτό. Δηλαδή έιχα εγκαταστήσει τον τελευταίο driver και μετά είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Τον έβγαλα, άφηνα τα windows να εγκαθιστούν όποιον πιστεύουν κ δε δούλευε. Επανέλαβα τη διαδικασία αρκετές φορές κ κάποια στιγμή αποφάσισε να παίξει οπότε κ το άφησα έτσι! Ότι παίζει δε το πειράζουμε, το αφήνουμε όπως παίζει!!
PavlaraS18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τα δοκίμασα και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει...
leonidas_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όπως είπα αν έχεις windows 8.1 (που δεν είπες) το θέμα είναι γνωστό. Paste το μήνυμα στο google και δοκίμασε ότι λένε εκεί. Αν κ δε τα έχω δοκιμάσει στα περισσότερα που είχα δει λέγαν ότι λύθηκε. Αν βρεις άκρη πες κ σε εμάς τι σου δούλεψε. Έτσι για τη γνώση κ για να μπορέσουν να βοηθηθούν κ στο μέλλον όσοι διαβάσουν το θέμα.
PavlaraS18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ναι ξεχασα το αναφερω , windows 8.1 εχω .. Το google το εχω ξεσκονίσει , δεν δουλεύει τιποτα...
InfernoN Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 πινακας ελεγχου διαχειριση συσκευων προσαρμογεις δικτυου καταργηση εγκαταστασης κατεβαζεις αυτο http://www.driverupdate.net/ κανεις σκαν και βαζεις το δριβερ που σου προτεινει για wifi και rr
PavlaraS18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 πινακας ελεγχου διαχειριση συσκευων προσαρμογεις δικτυου καταργηση εγκαταστασης κατεβαζεις αυτο http://www.driverupdate.net/ κανεις σκαν και βαζεις το δριβερ που σου προτεινει για wifi και rr Δούλεψε!!!
PavlaraS18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 1μιση μήνα μετά μας την έκανε ξανά . Αυτή τη φορά κάπως διαφορετικά! Συνδέεται σε άλλα wifi , συνδέεται με ethernet , αλλά στο wifi του σπιτιού λεει "Cant connect to this network!" !!!!! δοκίμασα να διαγράψω τα drivers και νατα ξαναπεράσω τα ίδια .. Το wifi του σπιτιού δεν έχει πρόβλημα , όλες οι υπόλοιπες συσκευές συνδέονται κανονικά! Μόνο το λαπτοπ γι κάποιο λόγο εμπιδίζεται... Καμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα