steliosdida Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 αυτο το παιδικο με τους superheroes δεν το καταλαβαινα απο μικρος...
AntonisKo Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Την πιθανότητα να τα έχει πάρει χοντρά απο την Marvel, το σκέφτηκε κανείς..? Στο τέλος της ημέρας, it's all about the money..
atropa Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θέλω μια rocky balboa edition με το στραβό στόμα του σταλονε να πηγαίνει στο edge... 1
Getapen Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγω πάντως αν ήμουν στη θέση του marketing director θα έδινα μαζί με το κινητό ένα πατίνι 100 τάπες με ποδοσφαιριστές και 1 CD των big time rush.. .Αν θέλεις να γεφυρωσεις τον κάτοχο με άλλη ηλικία do it right 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πολυ ωραιο χρωμα. θα περιμενω ομως τον batman ένα λεπτό, ανακοινώνει σε λίγα λεπτά μεταγραφή η Marvel από την DC...
Tragic! Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πάρα πολύ ωραίο!!! (Για να σκέφτομαι το αφεντικό μου να σκάει στη δουλεια μ' αυτό.. και να λυγάω στα γέλια) :D :D :D :D
Tragic! Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγω πάντως αν ήμουν στη θέση του marketing director θα έδινα μαζί με το κινητό ένα πατίνι 100 τάπες με ποδοσφαιριστές και 1 CD των big time rush.. .Αν θέλεις να γεφυρωσεις τον κάτοχο με άλλη ηλικία do it right Περιττά πράματα. Δώρο ένα μπαλονάκι και είναι κομπλέ.
NickTG Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πολύ άγχος ρε παιδιά για το πως θα φαινεστε από το κινητό. Αν περιμένετε από αυτό κάτι κάνετε λάθος
stelrp Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Περιμένω να βγει με τον μπλε power ranger που μιλάει στο ρολόι του. Αν βγάλει ασορτι wearable το πήρα αμέσως. Αν τώρα βγάλει με τον ...κοκκινο power ranger θα παει απατο.
iPhoTe64 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ωραίο τηλέφωνο το edge και το κανονικό αλλά και το iron man. Γιατί όχι να μην κυκλοφορήσετε με αυτό, ποιος θα γελάσει μαζί σας? Τι σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι? Αφού θα έχετε στα χέρια σας το ολοκαίνουργιο Galaxy edge και με 64GB εσωτερικά.
Τοξοβόλος_U__K Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ούτε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα αγόραζε αυτό το κιτσαριό θα πρόσθετα καρά μπροστά από το κιτσαριό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα