ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πριν 2 χρόνια έψαχνε η γυναίκα μου να πάρει ένα lumia 920 αν θυμάμαι. Το συγκεκριμένο το είχε γνωστή αλυσίδα 470 ευρώ. Φυσικά δεν θα έδινε τόσα λεφτά Έψαξε στο skroutz και το βρήκε 200 ευρώ κάτω με εγγυήσεις , service Τώρα μου έδειξε το sony z3 σε γνωστό μαγαζί στη στουρνάρη στα 456 ευρώ ( πράσινο χρώμα) Ψάχνοντας λίγο το βρίσκω σε αξιόλογα μαγαζιά του κέντρου από 330 μέχρι 350 Γιατί τέτοιες διαφορές?
smoke0man2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 παιζουν πολλα από οσα ξερω τι προμηθευτη εχει κάθε μαγαζι η εάν είναι ευρωπαικο η ελληνικο ?νομιζω δεν είμαι απολυτα σιγουρος
Masma Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πριν 2 χρόνια έψαχνε η γυναίκα μου να πάρει ένα lumia 920 αν θυμάμαι. Το συγκεκριμένο το είχε γνωστή αλυσίδα 470 ευρώ. Φυσικά δεν θα έδινε τόσα λεφτά Έψαξε στο skroutz και το βρήκε 200 ευρώ κάτω με εγγυήσεις , service Τώρα μου έδειξε το sony z3 σε γνωστό μαγαζί στη στουρνάρη στα 456 ευρώ ( πράσινο χρώμα) Ψάχνοντας λίγο το βρίσκω σε αξιόλογα μαγαζιά του κέντρου από 330 μέχρι 350 Γιατί τέτοιες διαφορές? Βρηκες το sony experia Z3 330-350 ευρω?Μαλλον βρηκες το Ζ3 compact. το κανονικο Ζ3 το εχει στο σκρουτζ 410 ευρω αυτη τη στιγμη..
enidreiogmx Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εξαρτάται εάν αυτό που βλέπεις είναι παραεισαγωγή ή όχι. Συνήθως τα κινητά στα σκρουτζομάγαζα είναι παραεισαγωγής και καλύπτονται από την ευρωπαϊκή εγγύηση. Στα μεγάλα μαγαζιά είναι ελληνικής εισαγωγής και επειδή πέφτουν επάνω φόροι κτλ, είναι πιο ακριβά. 1
2Ohm Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εξαρτάται εάν αυτό που βλέπεις είναι παραεισαγωγή ή όχι. Συνήθως τα κινητά στα σκρουτζομάγαζα είναι παραεισαγωγής και καλύπτονται από την ευρωπαϊκή εγγύηση. Στα μεγάλα μαγαζιά είναι ελληνικής εισαγωγής και επειδή πέφτουν επάνω φόροι κτλ, είναι πιο ακριβά. Ειναι πρωτο αυτο με τους φορους και το δευτερο τα μαγαζια στο σκρουτζ δν χρειαζονται διαφημηση προσωπικο κτλ.! ποιος νμζεις πληρωνει τον εργαζομενο στα public/germano η το διαφημιστικο σποτακι στην TV? εσυ που σκας 200 ευρο παραπανω για κινητο! 1
DoYouNote Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μην αγοράζετε από μεγάλες αλυσίδες για κανένα λόγο. Κινητό μόνο μέσω skroutz. 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι όταν έψαχνε να αγοράσει το lumia 920 είχε ρωτήσει στη γνωστή αλυσίδα, της είχαν πει 470 αν θυμάμαι , και αμέσως ο υπάλληλος της είπε ότι μπορεί να το πάρει 200 ευρώ φθηνότερα με συμβόλαιο κινητής . Σίγουρα πληρώνουν φορους κλπ κλπ υπαλλήλους αλλά μήπως οι γνωστές αλυσίδες θέλουν να πουλήσουν και προγράμματα? Φίλε Masma..έχεις δίκιο , όντως βρήκα τελικά το compact Αλλά και στο κανονικό αρχίζουν οι τιμές από 401 και φτάνουν τα 699 . 1
Masma Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι όταν έψαχνε να αγοράσει το lumia 920 είχε ρωτήσει στη γνωστή αλυσίδα, της είχαν πει 470 αν θυμάμαι , και αμέσως ο υπάλληλος της είπε ότι μπορεί να το πάρει 200 ευρώ φθηνότερα με συμβόλαιο κινητής . Σίγουρα πληρώνουν φορους κλπ κλπ υπαλλήλους αλλά μήπως οι γνωστές αλυσίδες θέλουν να πουλήσουν και προγράμματα? Φίλε Masma..έχεις δίκιο , όντως βρήκα τελικά το compact Αλλά και στο κανονικό αρχίζουν οι τιμές από 401 και φτάνουν τα 699 . Παντως φιλε Μανωλη γενικα αγορες στην ελλαδα κινητων μονο μεσω σκρουτζ , οι διαφορες ειναι οντως μεγαλες οπως αναφερες.... Και επισης βλεπω μοντελα περσινα και προπερσινα που σε μεγαλα καταστηματα δεν κατεβαινουν καθολου οι τιμες. Παντως να ξερεις οτι το σκρουτζ εχει καποια πολυ καλα μαγαζια και παντα να κοιτας τα comment των αγοραστων για να επιλεξεις το καταστημα απο το οποιο θα κανεις την αγορα σου! Ναι αυτο που ανεφερες μπορει να ισχυει γιατι αμεσως σου προτεινουν να το αγορασεις με πιο χαμιλη τιμη με συμβολαιο -προγραμμα κινητης τηλεφωνιας. Αλλα αν θες απλα μια συσκευη δεν υπαρχει λογος να ψωνισεις απο ενα τετοιο καταστημα.
Λύση tseleks Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Λύση Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/487977-κινητα-απο-skroutz/ 2
petsoukos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Από που κάνουν παραεισαγωγή να κάνουμε και εμείς; Ξέρουμε κανέναν;
qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται εάν αυτό που βλέπεις είναι παραεισαγωγή ή όχι. Συνήθως τα κινητά στα σκρουτζομάγαζα είναι παραεισαγωγής και καλύπτονται από την ευρωπαϊκή εγγύηση. Στα μεγάλα μαγαζιά είναι ελληνικής εισαγωγής και επειδή πέφτουν επάνω φόροι κτλ, είναι πιο ακριβά.Γιατί τα άλλα μαγαζιά δε πληρώνουν φόρους; Εξήγησε μου γιατί ή μεγάλη αλυσίδα και ο εισαγωγέας πληρώνουν πιο πολλούς φόρους; Από πού προκύπτει αυτό; Μη το ψειριζετε ιδιαίτερα, τα μεγάλα μαγαζιά πουλάνε πιο ακριβά γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ και γιατί είναι σε συνεργασία με τους αγιογδύτες παρόχους να σου πουλάνε μοφοεπιδοτήσεις και ακριβές παροχές στα συμβόλαια για να σε κρατάνε δεσμευμένο πιάνοντας σου το κώλο κι εσύ να νομίζεις ότι έχεις κάνει και καλό deal Παίρνεις επιδότηση και πάλι πληρωνεις τη συσκευή πιο ακριβά από το Σκρουτζ δεσμεύεσαι σαν ηλίθιος για κάνα δύο χρόνια και χαίρεσαι που έχεις 2000' που δε θα μιλήσεις ποτέ, μπράβο γιδι! Επίσης και οι έλληνες εισαγωγείς στο πνεύμα του μέσου έλληνα επιχειρηματία θέλουν να βγάλουν από τη μύγα ξιγκι. Σιγά μη και δε μπορεί να πετύχει καλύτερες τιμές ένας κολοσσός (για τα ελληνικά δεδομένα) και μπορεί να πετύχει ένα μικρομάγαζο. Και αυτό με το υψηλό κόστος λειτουργίας επίσης δε με πείθει, απλά έχουμε καρτέλ που κάποιοι πάνε να σπάσουν με μικρό περιθώριο κέρδους και πολύ απλά έχουν απήχηση λόγω κρίσης Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια
Προτεινόμενες αναρτήσεις