Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την χρηση που το θες νομίζω οτι θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος απο την wind αφου ειναι και σε αυτη την τιμη.Πολυ πιο πιθανό να καλυτερεύσει η ταχύτητα του σου απο το να χειροτερέψει.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Προχωρά άφοβα με Wind. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους παρόχους και μόνο στη Wind κατάφερα να βρω το καλύτερο value for money, συγκρίνοντας το επίπεδο υπηρεσιών με τα χρήματα που δίνω. 

Δημοσ.

Εγω είχα απίστευτα προβλήματα με την Wind, μου είπαν να αλλάξω router να φέρω τεχνικό να ελέγξει την γραμμή να να να... και τελικά ήταν δικό τους πρόβλημα πράγμα που κατάλαβαν μετά απο δύο μήνες και αφού έσκασα ένα 100 ευρώπουλα 

Δημοσ.

Η Wind είναι πάρα πολύ καλή, με μεγάλη βελτίωση τα τελευταία ένα με δύο χρόνια! Το σημαντικότερο με πολύ καλές τιμές !

Δημοσ.

Απο streaming/downloading πως τα πατε με Wind? Δυστυχως ειμαι με Vivodi (αρα ON) και ειμαι ηδη στην αναζητηση.

Δημοσ.

Αν θέλεις να μάθεις τι εστί Wind, ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα στο adslgr.com, υπάρχουν πληροφορίες και απόψεις και για τους άλλους παροχους.

Προσωπικά, δεν θα επέλεγα την Wind ακόμα και αν το πάγιο ήταν 5 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...