sorris78 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για την χρηση που το θες νομίζω οτι θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος απο την wind αφου ειναι και σε αυτη την τιμη.Πολυ πιο πιθανό να καλυτερεύσει η ταχύτητα του σου απο το να χειροτερέψει. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Hopi Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Προχωρά άφοβα με Wind. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους παρόχους και μόνο στη Wind κατάφερα να βρω το καλύτερο value for money, συγκρίνοντας το επίπεδο υπηρεσιών με τα χρήματα που δίνω.
antstil Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγω είχα απίστευτα προβλήματα με την Wind, μου είπαν να αλλάξω router να φέρω τεχνικό να ελέγξει την γραμμή να να να... και τελικά ήταν δικό τους πρόβλημα πράγμα που κατάλαβαν μετά απο δύο μήνες και αφού έσκασα ένα 100 ευρώπουλα
iznodur Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η Wind είναι πάρα πολύ καλή, με μεγάλη βελτίωση τα τελευταία ένα με δύο χρόνια! Το σημαντικότερο με πολύ καλές τιμές !
speedy23 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Απο streaming/downloading πως τα πατε με Wind? Δυστυχως ειμαι με Vivodi (αρα ON) και ειμαι ηδη στην αναζητηση.
Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν θέλεις να μάθεις τι εστί Wind, ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα στο adslgr.com, υπάρχουν πληροφορίες και απόψεις και για τους άλλους παροχους. Προσωπικά, δεν θα επέλεγα την Wind ακόμα και αν το πάγιο ήταν 5 ευρώ.
Dimitrislos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τελικα την εκανα την αιτηση μαγκες, σας ευχαριστω ολους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα