Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, είμαι συνδρομητής της OnTelecoms, η οποία ως γνωστών κατέθεσε αίτηση πτώχευσης, έτσι λοιπόν σκέφτηκα να αλλάξω πάροχο και να πάω στη Wind (η οποία είναι και πιο συμφέρουσα τελικά).

Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με την On, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει και για οικονομικούς λόγους έτσι και αλλιώς θα άλλαζα..

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για την εταιρία, αν κάποιος συνδρομητής είχε προβλήματα κλπ
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να δω αύξηση της ταχύτητας στο ίντερνετ ?  

Οι ταχύτητές μου αυτή τη στιγμή..
4386549714.png

Περίπου τις ίδιες είχα και παλαιότερα που πλήρωνα για 24 Mbps

Κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη, ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Εάν έκανες αναζήτηση στην ίδια ενότητα, θα έβρισκες πολλά θέματα που απαντάνε στις ερωτήσεις σου.

Δεν είναι σκόπιμο να ανοίγουμε νέο θέμα για ερώτηση που έχει ήδη απαντηθεί πολλές φορές.

Δημοσ.

Εάν έκανες αναζήτηση στην ίδια ενότητα, θα έβρισκες πολλά θέματα που απαντάνε στις ερωτήσεις σου.

Δεν είναι σκόπιμο να ανοίγουμε νέο θέμα για ερώτηση που έχει ήδη απαντηθεί πολλές φορές.

Το γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια τόπικ στο site, δεν γράφτηκα χτες ξέρεις... Πολύ βοηθητικός, thanks

• Like 1
Δημοσ.

Ομολογείς ότι γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα στο forum, αλλά άνοιξες νέο θέμα και, επειδή επικαλέστηκα τον πρώτο πρώτο Όρο Χρήσης του forum 

• Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη

λες, ας ρίξω και το ειρωνικό μου σχόλιο ...

Δημοσ.

Ομολογείς ότι γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα στο forum, αλλά άνοιξες νέο θέμα και, επειδή επικαλέστηκα τον πρώτο πρώτο Όρο Χρήσης του forum 

• Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη

λες, ας ρίξω και το ειρωνικό μου σχόλιο ...

Ας με κάνουν IP ban οι mods :)

Κοίτα να δεις, αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα κάτι που να ταιριάζει απόλυτα στο πρόβλημα μου γι αυτό και άνοιξα το θέμα.. τα παραπάνω ήταν άσκοπα θεωρώ..

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει μην τσακώνεστε. Αφού δεν βρήκε κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει λόγος διαπληκτισμού. Στο θέμα μας τώρα. Από προσωπική εμπειρία 4 χρόνων με την εν λόγω εταιρία μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Καθώς δεν χρησιμοποιούσα εφαρμογές ιδιαίτερα απαιτητικές (πχ bitorrent, live streaming κτλ) δεν είχα πρόβλημα. Δεν υπήρχαν συχνά προβλήματα (πχ αποσυνδέσεις). Επίσης όσο ήμουν εγώ ακόμα στη wind,τα pings ήταν ικανοποιητικότατα. Τώρα τελευταία όμως ο πάροχος έχει μπουκώσει με το εξωτερικό και τις ώρες αιχμής τα pings αυξάνονται. Άρα αν είσαι λιωμένος στο online gaming καλό θα ήταν να το ξανασκεφτόσουν. Εκεί όμως που υστερεί, είναι στην εξυπηρέτηση. 2 φορές έτυχε να έχω βλάβη και ομολογώ ότι η εξυπηρέτηση ήταν κάκιστη. ~45 λεπτά αναμονή και καθυστέρηση ενός μήνα την πρώτη φορά και 20 ημερών την δεύτερη φορά. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει μην τσακώνεστε. Αφού δεν βρήκε κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει λόγος διαπληκτισμού. Στο θέμα μας τώρα. Από προσωπική εμπειρία 4 χρόνων με την εν λόγω εταιρία μπορώ να πω ότι ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Καθώς δεν χρησιμοποιούσα εφαρμογές ιδιαίτερα απαιτητικές (πχ bitorrent, live streaming κτλ) δεν είχα πρόβλημα. Δεν υπήρχαν συχνά προβλήματα (πχ αποσυνδέσεις). Επίσης όσο ήμουν εγώ ακόμα στη wind,τα pings ήταν ικανοποιητικότατα. Τώρα τελευταία όμως ο πάροχος έχει μπουκώσει με το εξωτερικό και τις ώρες αιχμής τα pings αυξάνονται. Άρα αν είσαι λιωμένος στο online gaming καλό θα ήταν να το ξανασκεφτόσουν. Εκεί όμως που υστερεί, είναι στην εξυπηρέτηση. 2 φορές έτυχε να έχω βλάβη και ομολογώ ότι η εξυπηρέτηση ήταν κάκιστη. ~45 λεπτά αναμονή και καθυστέρηση ενός μήνα την πρώτη φορά και 20 ημερών την δεύτερη φορά. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα.

Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Όσον αφορά την εξυπηρέτηση που λες, έχω διαβάσει και καλά και κακά σχόλια σαν το δικό σου, μάλλον παίζει και ο παράγοντας τύχη.. Σε ποια εταιρία πήγες τελικά?

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή μένεις; Αν μένεις κάπου που έχουν βάλει τις καινούργιες καμπίνες θα μπορούσες να πας σε vdsl από wind και να ξεκολλήσεις από τα 4mb και χωρίς να έχεις το παραμικρό θέμα με την ποιότητα τις γραμμής.

Το κόστος δε, δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλό(κάπου στα 30€ τον μήνα).

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή μένεις; Αν μένεις κάπου που έχουν βάλει τις καινούργιες καμπίνες θα μπορούσες να πας σε vdsl από wind και να ξεκολλήσεις από τα 4mb και χωρίς να έχεις το παραμικρό θέμα με την ποιότητα τις γραμμής.

Το κόστος δε, δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλό(κάπου στα 30€ τον μήνα).

Σεπόλια μένω, όπως και να χει ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν ασχολείσαι με gaming ή ενδιαφέρεσαι για χαμηλά ping όλες τις ώρες τότε με wind υπάρχει μεγάλη περίπτωση να απογοητευτείς καθώς χρόνια τώρα έχουν θέμα με τα ping.

Δημοσ.

Αν ασχολείσαι με gaming ή ενδιαφέρεσαι για χαμηλά ping όλες τις ώρες τότε με wind υπάρχει μεγάλη περίπτωση να απογοητευτείς καθώς χρόνια τώρα έχουν θέμα με τα ping.

online δεν παίζω κ τόσο μόνο κανα λολακι

Δημοσ.

Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Όσον αφορά την εξυπηρέτηση που λες, έχω διαβάσει και καλά και κακά σχόλια σαν το δικό σου, μάλλον παίζει και ο παράγοντας τύχη.. Σε ποια εταιρία πήγες τελικά?

Μετά από τη wind πήγα στον ΟΤΕ. Πρέπει να ομολογήσω ότι όσον αφορά το adsl (λέω adsl γιατί μετά πήγα σε vdsl) δεν παρατήρησα κάποια ουσιαστική διαφορά στην ταχύτητα. Όσον αφορά την ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι όντως μεγαλύτερη. Όλες οι βλάβες διορθώθηκαν εντός max 5 ημερών. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάθε φορά ερχόταν τεχνικός στο σπίτι, πράγμα που με τη wind δεν συνέβαινε.

Δημοσ.

Να πω την εμπειρία μου με την Wind χωρίς λεπτομέρειες και πολύ όσο πιο σύντομα και γενικά μπορώ.

Πριν 13 χρόνια χτίσαμε το δικό μας σπίτι σε μια περιοχή πολύ έξω απο την Ξάνθη - σχεδόν χωριό - . Είχαμε connx 4mbps και αργότερα 8 αν θυμάμαι καλά.Τότε εγώ ήμουν μικρότερος και οτι χρειαζόμουν με κάλυπτε.Αργότερα λόγω οικονομικού και καθώς η wind είχε και έχει απο τα καλύτερα (απο άποψη οικονομικού) πακέτα την επιλέξαμε. 2mbps ταχύτητα. Έφυγα φοιτητής στην Θεσ/νικη και έμεινε ως έχει καθώς τους γονείς μου και την αδερφή μου τους κάλυπτε.Καθώς γύρισα είπα να το ψάξω λίγο γιατί με τον ΟΤΕ έπιανα 5-6 mbps (απο το 2 δεν ειναι και μικρη η διαφορά). Αφου δήλωσα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές βλάβη στην Wind ποτέ δεν άλλαξε κάτι, ποτέ δεν ήρθε κάποιος τεχνικός.Όλα τα σαίνια μέσω τηλεφώνου μου λέγαν οτι κοτσάνε ήθελαν και όταν τους ρωτούσα βασικά πράγματα κάνανε λες και τους μιλάς κινέζικα.Σε κάποια φάση με έπεισαν οτι έχει πρόβλημα η καλωδίωση του σπιτιού (καινούργιο σπίτι...) και πως έπρεπε να σκάψω και να αλλάξω καλώδια κτλ...Μπήκα λοιπον στην διαδικασία των εξόδων για ηλεκτρολόγους κτλ και για καλή μου τύχη το θέμα για λίγο καιρό πάγωσε και το αφήσαμε ως έχει.Με τα πολλά με πληροφόρησαν πως οτι και να κάνω δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση γιατί είμαι 7χλμ μακρυά απο το κέντρο της πόλης (γνωστοί με wind στο κέντρο έχουν επίσης πολλά θέματα και χαμηλούς συγχρονισμούς).

Τελικά είπα να γυρίσω στον κλασικό καλό ΟΤΕ όπως και έκανα την ίδια μέρα.6mbps συγχρονισμός με τον ΟΤΕ (καλύτερα απο την wind).Μέχρι που μιλάω με έναν τεχνικό που είδα στην περιοχή μου και μου λέει πως υπάρχει καμπίνα VDSL. Αναβάθμισα σε VDSL λοιπόν και έχω υπερσταθερό και αξιόπιστο ιντερνετ.Οτι προκύψει την επόμενη ημέρα θα λυθεί και θα έρθει τεχνικός σπιτι μου να μετρήσει να μου εξηγήσει κτλ κατι που δεν έγινε ποτέ με την Wind.Δεν έχω ποτέ αποσυνδέσεις, το ρούτερ κλειδώνει στα 29999 down και 2495 up με pings 40-60ms (στο bf4 και hardline) σε fastpath. 

Κάποτε ούτε που φανταζόμουν οτι θα έχω στην περιοχή μου τέτοια ταχύτητα και ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ μου την έδωσε και με τοσο μεγάλη αξιοπιστία. 
Να αναφέρω πως γνωστός που μένει σχετικά κοντά (και έχει καμπίνα vdsl OTE στα 100 μέτρα απο το σπίτι του) με VDSL wind έπιανε ταχύτητες ADSL μέχρι που το γύρισε σε ΟΤΕ και σώθηκε.

Αυτό που συμπέρανα εγώ είναι οτι καλύτερα να δώσω 5 και 10 ακόμη ευρώ παραπάνω για μια σωστή και ποιοτική υπηρεσία παρα να μπλέκω με τον κάθε άσχετο...που με έβαλε να σκάψω καινούργιο σπίτι και ευτυχώς δεν το έκανα ! Απο μένα μόνο ΟΤΕ.

Συγγνώμη αν κούρασα αλλα όποτε βρίσκω ευκαιρία θέλω να αναφέρω την περίπτωσή μου.

Δημοσ.

online δεν παίζω κ τόσο μόνο κανα λολακι

Έχω περάσει από όλους τους παρόχους. Ο κάθε ένας, όπως είναι λογικό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Ωστόσο με τη Wind έχω μακράν το καλύτερο value for money. Στην πορεία μάλιστα, άλλαξα και router -όπως θα έπρεπε να είχα κάνει εξαρχής, ανεξαρτήτως παρόχου- και μηδένισα τα όποια προβλήματα υπήρχαν. 

Δημοσ.

Διάβασε εδώ για να δεις τι εστί Wind:

http://www.adslgr.com/forum/threads/876811-%CE%91%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-Wind-300

Βέβαια πάνω κάτω όλοι τα ίδια είναι.

Αν υπάρχει οικονομικό θέμα βέβαια δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές μιας και ο ΟΤΕ έχει τσιμπημένες τιμές. 

Δες τι ακριβώς χρειάζεσαι για τις δουλειές που κάνεις και επέλεξε ανάλογα (π.χ σε ενδιαφέρει η τιμή, οι ταχύτητες ή η εξυπηρέτηση/τεχνική υποστήριξη περισσότερο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...