Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ! Ενα φιλος μου θελει να παρει ειτε ενα Turbo-X ειτε ενα DELL(εγω του ειπα DELL). Σκεφτεται οτι ισως θα ηταν καλητερο το service στην Turbo-X μιας και τα φτιαχνει το plaisio εδω. Πειτε μου λιγο τις γνωμες σας για να τις μεταφερω :)

Δημοσ.

Με λιγα λογια και για να μην μακρυγορω η dell εχει το καλυτερο service αυτη τη στιγμη ενω το Πλαισιο απο τα χειροτερα.Εχω χρειαστει τις υπηρεσιες και των δυο και εχω βγαλει τα αντιστοιχα συμπερασματα.

Δημοσ.

Το service του Turbo-X είναι απλά άθλιο. Ακόμα και αν του το χαρίσουνε να το πετάξει. Θα γλυτώσει πολλά η ψυχική του υγεία.

Δημοσ.

Εχω κακή εμπειρία και από το service των DELL ,αλλά η ποιότητα των DELL δε μπορεί να συγκριθεί με αυτή των TURBO-X 

Πιο δύσκολα να χάλάσει το DELL και δε θα χρειαστείς τις υπηρεσίες τους. Πολύ καλό service  έχουν τα TOSHIBA .

Δημοσ.

+1 για τον pape11.

Οι ιστορίες που ακούγονται για το support της Dell προϋποθέτουν τις περισσότερες φορές ότι υπάρχει εγγύηση.Αφού λήξει τα πράγματα δυσκολεύουν.Πριν 4-5 μήνες μου ζήτησαν 120€ για να αλλάξουν ένα πληκτρολόγιο σε laptop εκτός εγγύησης.

Δημοσ.

+1 για τον pape11.

Οι ιστορίες που ακούγονται για το support της Dell προϋποθέτουν τις περισσότερες φορές ότι υπάρχει εγγύηση.Αφού λήξει τα πράγματα δυσκολεύουν.Πριν 4-5 μήνες μου ζήτησαν 120€ για να αλλάξουν ένα πληκτρολόγιο σε laptop εκτός εγγύησης.

Υπαρχει καποια εταιρια που να ειναι φθηνη στο service οταν εχει ληξει η εγγυηση ?

Δεν νομιζω....

Ο ts, ειπε οτι τωρα θα αγοραστει το λαπτοπ ,οποτε θα ειναι σε εγγυηση.....  οποτε ειναι ατοπο να μιλαμε για εκτος εγγυησης service. (επισης καλο service εχει η toshiba και η Asus και με εχει εκπληξει ευχαριστα το support της Lenovo)

Βεβαια, για το technical support παιζει και μεγαλο ρολο σε ποια περιοχη βρισκεσαι......

Πριν 1.5 μηνα καηκε η gpu απο το Alienware, τηλεφωνο στο support, ηρθε τεχνικος την ιδια μερα, problem solved.   :-)

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εταιρια που να ειναι φθηνη στο service οταν εχει ληξει η εγγυηση ?

Δε γνωρίζω.Μπορεί η Dell να είναι και η πιο φθηνή.Απλά είπα την εμπειρία μου από το service της.

Ο ts, ειπε οτι τωρα θα αγοραστει το λαπτοπ ,οποτε θα ειναι σε εγγυηση.....  οποτε ειναι ατοπο να μιλαμε για εκτος εγγυησης service.

Άτοπο δεν είναι σε καμία περίπτωση.Κάποια στιγμή η εγγύηση θα λήξει οπότε ενημερώνω για το τι support είναι πιθανό να έχει μετά από 2-3 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Δε γνωρίζω.Μπορεί η Dell να είναι και η πιο φθηνή.Απλά είπα την εμπειρία μου από το service της.

Άτοπο δεν είναι σε καμία περίπτωση.Κάποια στιγμή η εγγύηση θα λήξει οπότε ενημερώνω για το τι support είναι πιθανό να έχει μετά από 2-3 χρόνια.

Εν μερη εχεις δικιο, Τουλαχιστον η dell εχει parts για τα προιοντα της ακομα και μετα απο 3-4 ετη, και δεν σου βγαζει off ολοκληρο το λαπτοπ, λογω ελλειψης part. :-)

Δημοσ.

Βασικά θα πρότεινα στον φίλο σου να μην πάρει καν turbo x γιατι οτι έχει μέσα ειναι κινέζικο , καλύτερα να πάρει ενα επώνημο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά θα πρότεινα στον φίλο σου να μην πάρει καν turbo x γιατι οτι έχει μέσα ειναι κινέζικο , καλύτερα να πάρει ενα επώνημο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Λες και τα υπόλοιπα δεν είναι κινέζικα ας πούμε. :-P

Και το πλαίσιο μια χαρά επώνυμα εξαρτήματα χρησιμοποιεί (intel, amd gpu, wd hdd, Kingston ram - ένα παράδειγμα έφερα)

Το θέμα είναι η συναρμολογηση και τι σασί προμηθευονται- clevo συνήθως.

Δημοσ.

Όλα ειναι κινέζικα αλλα δεν μπορώ να συγκρίνω να πάρω προιόντα turbo x και καποιο επώνημο και αναφέρομαι στην motherboard οχι στα υπόλοιπα εξαρτήματα

Δημοσ.

Από το Πλαίσιο αγοράζω πλέον μόνο μελάνια @ Artwork. Τίποτε άλλο.  Οι τιμές του Πλαισίου γενικά είναι  πανάκριβες.  Ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης δεν έχουν τα Turbo-X. Ποτέ δεν είχαν και ποτέ δεν θα έχουν. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις σε σειρές λάπτοπ που δεν είναι για το μέσο πορτοφόλι του σήμερα. Από κει και πέρα η Dell έχει ποιότητα και το καλύτερο service στην αγορά. Ακόμα και οι οικονομικές σειρές λάπτοπ της Dell είναι ποιοτικές και value for money.

Δημοσ.

. Ακόμα και οι οικονομικές σειρές λάπτοπ της Dell είναι ποιοτικές και value for money.

Ποιοτικά τα σαπιό-inspiron που τρίζουν σε κάθε σημείο και φοβάσαι μην σου μείνουν στο χέρι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...