Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την τηλεοραση LG 32LD750,την οποια αγορασα τον Μαρτιο του 2011 περιπου 400 Ευρω.Πριν λιγες μερες παρουσιασε ενα προβλημα με τις θυρες HDMI (εχει 3 συνολικα).

Στην μια εχω συνδεδεμενο τον αποκωδικοποιητη ΟΤΕ ΤV και στην αλλη το PS3.

Ενω στο μενου οπου φαινονται οι εισοδοι (κεραια,USB,HDMI,scart,vga κτλ) φαινεται οτι υπαρχει συσκευη συνδεδεμενη στις θυρες HDMI και μπορω να τις επιλεξω (αν δεν υπαρχει.δεν μπορεις να τις επιλεξεις),μολις τις επιλεγω μου γραφει οτι δεν εχει σημα.Δεν δινει εικονα.Ολες οι θυρες HDMI εχουν σχετικα λιγες ωρες λειτουργιας αυτα τα 4 χρονια.

Μιλωντας στο τηλεφωνο με την εξαιρετικη και ακρως εξυπηρετικη υποστηριξη της LG με παρεπεμψαν στο επισης αψογο (δια τηλεφωνου παντα) service στην Πλ Αττικης.Απο το service μου ειπαν τηλεφωνικα οτι ενδεχομενως θα εχει προβλημα ειτε η θυρα HDMI ειτε η καρτα που ειναι συνδεδεμενες οι θυρες αλλα χωρις ελεγχο δεν μου ειπαν κοστος.

Εχει τυχει σε κανεναν παροιμοιο περισταστικο ή γνωριζει κανενας το κοστος για αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Ναι φιλε μου εχει τυχει εμενα σε 47αρα Lg......το προβλημα μου ητανε οτι επειδη τα καλωδια hdmi ητανε "βαρια" ,ψιλοκρεμασαν τις θυρες,η οποιες συμφωνα με την εταιρεια πολυ δυσκολα επισκευαζονται και το κοστος ητανε υπερογκο!

Αλλαξα τα καλωδια μου και ενετελως κομπογιαννιτικα προσπαθησα να εχω εντελως οριζοντια τα καλωδια,να μην κρεμανε και λειτουργουσουν κανονικα...μεχρι και οδοντογλυφιδες εβαλα!χαχα

Υ.Γ.αλλαξες καλωδια??τα καλωδια ειναι καλα ή κινεζιες???δουλεψανε ποτε ή πρωτη φορα τα βαζεις?

Δημοσ.

Σ ευχαριστω για την απαντηση.Καλα ειναι τα καλωδια και τα χω καιρο πανω απλα δεν τα δουλευω ωρες τα μηχανηματα.Μαλλον κρεμασαν οπως εσενα.Θα δοκιμασω να τα βαλω οριζοντια

Δημοσ.

Τελικα και ισια να τα βαλω τα καλωδια στις θυρες HDMI δεν παιζουν.Πρεπει να παθε ζημια η καρτα στην οποια ειναι συνδεδεμενες οι 3 θυρες.Ξερει κανενας κοστος επισκευης?

Δημοσ.

επαθα το ιδιο στα 2,5 χρονια σε lg 3ετιας,ειχα ενα hdmi για το πσ και αλλαζα με την οθονη αναλογα αν ηθελα να ξαπλωσω η να κατσω στο γραφειο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...