Προς το περιεχόμενο

Home Cinema + OTE TV

peorambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την σύνδεση του ΟΤΕ ΤV με το Home Cinema.Έχω συνδέσει στην τηλεόραση το home cinema με hdmi και το ΟΤΕ TV με την τηλεόραση μέσω HDMI.Επίσης έχω συνδέσει το OTE TV με το Home Cinema με οπτική ίνα. Το πρόβλημα μου όμως είναι ότι όταν πατάω στο ΗC την επιλογή Optical δεν αναπαράγει τον ήχο του OTE TV.Πρέπει μετά απο αρκετές προσπάθειες να πάει από μόνο του στην επιλογή ARC. Δεν πάει όμως πάντα στην επιλογή ARC αλλα όποτε το θυμηθεί. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ? Κάπου διάβασα οτι τα καλώδια πρέπει να είναι με ethernet πχ http://www.e-shop.gr/equip-119343-high-speed-cable-hdmi-hdmi-ethernet-3m-p-PER.751669. Τι λέτε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ο ενισχυτης σου εχει hdmi επαφες,συνδεσε το ote tv στον ενισχυτη,και απο τον ενισχυτη

στην arc της τηλεορασης.δεν χρειαζεσαι μετα οπτικη ινα,με το hdmi εχεις και εικονα και ηχο.

• 2 χρόνια αργότερα...

καλησπερα σας..χρειαζομαι βοηθεια..εχω ενα home cinema 5.1 και θελω να το συνδεσω με ote tv..μερικα καναλια υποστηριζουν ηχο πολυκαναλο 5.1?εχω κανει διαφορες προσπαθειες αλλα δεν με αφηνει να επιλεξω την επιλογη dolby digital απο το μενου της τηλεορασεις οπως με αφηνει να το κανω οταν βαζω usb με ταινια ηχου 5,1...οπτικη ειναι εχουν και η tv και το hc..το hc εχει μονο ενα hdmi out και η tv 3 hdmi το ενα arc..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...