Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατρχας ειμαι πρωην χρηστης lg g2 και η μπαταρια του ειναι υπεροχη. ξερουμε οτι σε αυτονομια το lg g2 ειναι καλυτερο απο το lg g3. Να αναφερω επισης πως η μπαταρια του lg g3 ειναι σε καλο μεγεθος 3000mΑh σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Ενα θεμα λοιπον  που εχει απασχολησει πολλους ειναι η μπαταρια του lg g3...

Καταρχας  αν κοιταξουμε το lg g3 ειναι ενα κινητο που ειναι ολοκληρομενο και σε καλη τιμη για αυτα που προσφερει.

Δεν νομιζω οτι σε spects εχουμε παραπονα.

Μονο οτι κολαει λιγο εχω ακουσει.

Το θεμα μας ομως ειναι η μπαταρια. Ειναι καλη? Μηπως ειναι απλα μετρια λογο και της πολυ καλης οθονης που εχει? Η τελικα ειναι οντως κακη? 

Θα ηθελα αποψεις κυριως απο αυτους που εχουν κανει χρηση γιατι και εγω διαφορα εχω διαβασει - ακουσει και τελικα αποψη ολοκληρομενη δεν εχω....

Δημοσ.

Σ απάντησα κ στο άλλο post σου το είχα αρκετό καιρό εμένα προσωπικά μ ήταν οκ η μπαταρία μ έβγαζε μια μέρα χρήση με 3 ώρες on screen time αλλα με φωτεινότητα κάτω από την μέση κ λίγο δεδομένα κ πιο πολύ WiFi! Είχα πάρει έξτρα μπαταρία κ φορτηστη τοιχου βέβαια κ δν με ενιαζε Τπτ αμα πάρεις g3 κάνε το ίδιο!

(άμα θέλεις περισσότερες πληροφορίες επειδή έχω αλλάξει πολλά κινητά στείλε μ πμ να μν κουραζω κ τα άλλα άτομα εδώ μέσα)

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορουσες να ρωτησεις σ'αλλο θεμα και οχι να δημιουργησεις αλλο ενα καινουριο!

Στο θεμα μας τωρα.Ενδιαφερεσαι να το αγορασεις?

Ειναι μια μετρια μπαταρια σε σχεση με τον ανταγωνισμο!Δεν ειναι κακη...Σε συγκριση ομως με του G2 ειναι κατωτερη ενα 30% περιπου.

Δημοσ.

Κ οθόνη πολύ καλή όχι τα μαύρα είναι στην κλτρη περίπτωση γκρι contrast χάλια κ αχρωμη τελείως!

Δν μ αρέσουν τα ψεύτικα χρώματα τον amoled κ μ εχει πάρει λίγο καιρό να συνηθίσω του nexus απλά είχα κ lumias930 που οθόνη ήταν πολύ κλτρη κ g2 που ήταν από τα κλτρα πάνελ κ nexus 5 που μέτρια μεν κλτρη από του g3 για εμένα πάντως!

Πάρε g2 κλτρα αμα δν σε νοιάζει η sd κ η μπαταρία σχεδόν σε όλα είναι κλτρο!

To g2 Έχει όλο το πακέτο κ δν κολλάει τόσο όσο τον αδερφό του!

Ψάξε σε αγγελία για note 3 αμα θέλεις all around κινητό ή όπως είπα moto x(που για μένα είναι κ το ομορφότερο) στα 300 κοντά βρίσκεις κ m8(μεταχειρισμενο) αν όχι ούτε αυτό πάνε κλτρα g2!

Δημοσ.

Θα μπορουσες να ρωτησεις σ'αλλο θεμα και οχι να δημιουργησεις αλλο ενα καινουριο!

Στο θεμα μας τωρα.Ενδιαφερεσαι να το αγορασεις?

Ειναι μια μετρια μπαταρια σε σχεση με τον ανταγωνισμο!Δεν ειναι κακη...Σε συγκριση ομως με του G2 ειναι κατωτερη ενα 30% περιπου.

Nαι το σκεφτομαι. ΕΙχα το lg g2 μεχρι που το εσπασα μετα απο 1μισι χρονο και τα spects του g3 με ικανοποιουν. Μονο μπαταρια εχω αμφιβολιες. Ναι σκεφτομαι να το αγορασω.

Υ.Γ. Eχεις δικιο για το θεμα απλα το εφτοιαξα μονο και μονο για να μαθω τι ισχυει τελικα για την μπαταρια... Αν ειναι μετρια εμενα μου κανει...

Δημοσ.

Υ.Γ. Eχεις δικιο για το θεμα απλα το εφτοιαξα μονο και μονο για να μαθω τι ισχυει τελικα για την μπαταρια... Αν ειναι μετρια εμενα μου κανει...

Ωραια,αφου σου αρκει μια μετρια ΠΡΟΣ καλη μπαταρια τοτε τσιμπα το!

Οπως αναφερθηκε ομως,σ'αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις καλυτερες συσκευες αλλα αμα σε ικανοποιει το G3 τοτε αγορασε το!

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια,αφου σου αρκει μια μετρια ΠΡΟΣ καλη μπαταρια τοτε τσιμπα το!

Οπως αναφερθηκε ομως,σ'αυτα τα λεφτα μπορεις να βρεις καλυτερες συσκευες αλλα αμα σε ικανοποιει το G3 τοτε αγορασε το!

Στα 300- 320(32gb) ευρω που  εχει ποιες αλλες συσκευες θεωρεις οτι θα επρεπε να σκεφτω? (μην μου πεις ομως πχ το htc one m8 διοτι ειναι στα 368-370 ευρο και ενα 50-70 ειναι μια καλη διαφορα για εμενα). Ερχεται και καλοκαιρι θα εχουμε εξοδα :P 

Δημοσ.

Αν θες αποκλειστικά καινούριο κινητό και εντος Ελλάδας πάω πάσο!

Αλλιως μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες στο φόρουμ και να βρεις πολύ καλες ευκαιρίες!Όπως έχω κανει εγώ πανω απο 10 φορές και παντα εμένα ευχαριστημενος,ψάχνοντας καλά και προσέχοντας επίσης!

Επίσης,υπάρχει και η επιλογή αγοράς απο εξωτερικο πολύ αξιολογων συσκευών.

• Like 1
Δημοσ.

20Ε, έξτρα μπαταρία...problem solved.

Για καποιους δεν μπορει να ισχυει ετσι οπως το εχεις στο μυαλο σου...Γιατι αν ειναι ετσι,τοτε να μην κρινουμε κανενα κινητο για την μπαταρια του,αφου μπορουμε να αγορασουμε ενα powerbank!

Δημοσ.

Για καποιους δεν μπορει να ισχυει ετσι οπως το εχεις στο μυαλο σου...Γιατι αν ειναι ετσι,τοτε να μην κρινουμε κανενα κινητο για την μπαταρια του,αφου μπορουμε να αγορασουμε ενα powerbank!

To power bank θέλει 4-5 ώρες να φορτίσει μια μπαταρία 3mA, μια μπαταρία μερικά δευτερόλεπτα να αλλαχθεί. Σαφώς δεν λέω, είναι αρνητικό η μέτρια διάρκεια της, δεν συγκρινεται με τον προκάτοχο του ή τα Ζ2,3, αλλά είναι πολύ κοντά σε όλα τα άλλα αντίστοιχα του,δεν είναι πως δεν θα βγει η μέρα, οπότε από μόνο του το θέμα μπαταρίας έχει απλή λύση στην περίπτωση που ίσως το χρειαστείς. Προσωπικά εμένα μόνο σε κάμπινγκ μου χρειάστηκε, αλλά και 2η μπαταρία έχω και power bank.

• Like 1
Δημοσ.

To power bank θέλει 4-5 ώρες να φορτίσει μια μπαταρία 3mA, μια μπαταρία μερικά δευτερόλεπτα να αλλαχθεί. Σαφώς δεν λέω, είναι αρνητικό η μέτρια διάρκεια της, δεν συγκρινεται με τον προκάτοχο του ή τα Ζ2,3, αλλά είναι πολύ κοντά σε όλα τα άλλα αντίστοιχα του,δεν είναι πως δεν θα βγει η μέρα, οπότε από μόνο του το θέμα μπαταρίας έχει απλή λύση στην περίπτωση που ίσως το χρειαστείς. Προσωπικά εμένα μόνο σε κάμπινγκ μου χρειάστηκε, αλλά και 2η μπαταρία έχω και power bank.

To powerbank θέλει όσο ο φορτιστής εκτός αμα εχεις πάρει κάνα κινέζικο/απομίμηση από ebay που δν πιάνει ούτε 1A! Τα καλά powerbank τώρα έχουν 2-2,1Α output κλτρα κ απο φόρτιση δλδ!

Δημοσ.

Και πάλι βρίσκω πολύ πιο πρακτικό σε ώρα ανάγκης τα μερικά δευτερόλεπτα παρά τις σχεδόν 2 ώρες που θέλει το G3 μου να φορτιστεί. Anyway το θέμα είναι πως από μόνο του η μέτρια και όχι κακή μπαταρία δεν μπορεί να ναι αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς, εκτός και αν η διάρκεια μπαταρίας είναι βασικό ζητούμενο.

Δημοσ.

δευτερη μπαταρια αξιζει μονο αμα εχει φορτηστη τοιχου που μπορεις να την φορτιζεις μονη τις αλλιως πιο πολυ φασαρια ειναι!
και εννοειται ειναι απο τους Νο1 παραγοντες η μπαταρια!
δν λεω να σου κραταει 10 μερες αλλα μια μερα κ καλη χρηση πρεπει να σ βγαζει οχι παραπανω οχι λιγοτερο αλλιως ειναι αχρηστο δν γινεται να εισαι συνεχεια μ ενα φορτηστη /powerbank στο χερι η να κουβαλας 1-2 μπαταριες συνεχεια!
Αμα θελεις μπαταρια τρομερη πας σε phablet (mate7 note) σε πιο μικρα κινητα ειναι το g2 που ειχες και το z3 που φευγει λιγο η τιμη αλλα ειναι πραγματικα στολιδι το κινητο!
Αμα βολευεσαι με την ιδια του να εχεις μπαταρια/powerbank στην τσεπη συνεχεια ναι παρε g3 οτι κινητο κ να παρεις πλεον πανω κατω σε επιδοσεις ιδιο ειναι οποτε θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος πιστευω(οχι τοσο οσο ησουν με το 2)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...